Hry pro děti

Zdravím, v červnu máme s partnerem svatbu. Máme doma jednu šestiletou čertici, hodně známých bude brát s sebou děti, celkem jsme napočítali cca 14 dětí od 4 do 7 let. Přemýšlíme, čím děti zabavit, nechci řešit klauny a podobně, je to svatba, ne dětská party, ale zároveň bych ráda měla řešení na znuděný děti. Napadají vás nějaký aktivity a hry, nenáročný na prostor, čím tuhle věkovou kategorii zabavit? Předem moc díky za nápady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, sice nemám přímo odpověď na tvoji otázku, ale spíš takové malé doporučení. Pokud má být na svatbě 14 dětí, popřemýšlejte, že byste si domluvili slečnu na hlídání. Zkusila bych studentky, které mají zkušenosti, určitě by vymysleli spoustu her a nebudou ani příliš drahé. Podle mě to má dvě výhody - zabavíš děti a získáš čas pro jejich rodiče, kteří se mohou věnovat vám a svatbu si užívat s vámi :-)
Odpovědět
No vidíš, to mě nenapadlo. Zkusím to doma nadhodit, přece jen jsme z takový kupy dětí lehce nervozní, moc dobře víme, co dokáže jedno protivný dítě, natož kdyby se tyhle stavy měly násobit :)
Odpovědět
Z mé zkušenosti - podobný počet dětí, podobný věkový rozptyl + nějaké mimina - se děti v tomto počtu nikdy nenudí, děti se celkově nenudí, pokud jim do toho rodiče moc nezasahují :-D Ale vážně, klauni, skákací hrady apod. je vážně nesmysl. Pokud máte prostor venku, děcka prostě budou lítat celou dobu venku a vůbec si jich nemusíte všímat, navíc takováto věková kategorie už se hlídat nemusí. Ideální by v tom venkovním prostoru bylo aspoň nějaké pískoviště a skluzavka, ale pokud není, ani to dětem nevadí. Pár nafouknutých balónků a bublifuků a pinkají si donekonečna :-) Vevnitř je fajn nějaká malá místnost navíc a poprosit každého rodiče, ať vezme svým dětem nějakou zábavu. Dáš jim tam papírové nádobí, sladké, pití, pastelky, papíry, nějaký počítač s pohádkama a je od nich klid. Jinak nějaká studentka z pajdáku je taky dobrý nápad. Venku s nima může organizovat plno věcí - skákání v pytli, trakaře, hod na terč čímkoliv, různé závody ...
Odpovědět
Já jsem měla mít na svatbě jenom tři děti a jedno malé mimino, ale domluvila jsem si slečnu na hlídání. Nemůžu si toto řešení vynachválit, i maminkám se moc líbilo, že si mohly odpočinout, najíst se nebo si jen tak poklábosit. Slečna byla s námi od 10 ráno do cca jedenácti nebo do půlnoci (kdy uspala posledního špunta), měla místo u stolu u oběda a pak taky samozřejmě jsme s ní počítali i na rautu. Za mě nejvhodnější řešení a náklady byly vzhledem k celkovému rozpočtu to už bylo zanedbatelné.
Odpovědět
Profilova fotka
ideálně slečna na hlídání. Naše restaurace měla na uzavřeném dvoru, kde bylo i naše sezení, dětské hřiště, čítající domeček, pískoviště, dvě houpačky a jednu miniskluzavku. Děcka se vyblbla, kdo si nechtěl hrát na hřišti, měl možnost omalovánek (vytištěné z netu, 3 balení voskovek). Stačilo to.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den pro tyto případy na svatby dodáváme skákací hrady, malování na obličej, workshop, či holčinu na starání se o děti. Kalkulace dle objemu, emailem. Kostolnik
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?