Hotel Bouček, Mochov

Profilova fotka
ahoj nevěsty a ženichové, pokud hledáte vhodné místo pro vaší svatební hostinu v okrese Praha-Východ, maximálně doporučuji hotel Bouček, Mochov. Vše na čem jsme se domluvili, bylo. Perfektní, ochotný personál, absolutně jsem se nemusela o nic starat. Vše zařídili, dle objednávky. Navíc všechno jídlo, co zbylo nám zabalili domů. Byla možnost i ubytování a platili jsme v klidu až ráno. Jídlo výborné a krásné prostory, uzavřené pouze pro svatbu, bez jakýchkoliv poplatků navíc. ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Jé, moc děkuji za informaci, máme tam svatbu v červnu a nikde jsem nenašla žádné recenze, tak už se začínám těšit:))
Odpovědět
Profilova fotka
jak to tam vychází cenově? prosím?
Odpovědět
Profilova fotka
Nebylo to drahé. Záleží na Vás, co si objednáte. Mají připraveny různé varianty jídel ke svatebnímu obědu a stejně i pro teplý či studený raut. Nás bylo 25 na oběd a potom 30 na raut. Neplatili jsme tvrdý alkohol a vyšlo nás to okolo 25 tis. Sladké a květiny jsme měli své. Dokonce jsme to mohli přivézt den dopředu a nebyl problém uskladnění.
Odpovědět
Ahoj, my tam měli svatbu taky (před rokem a půl) a můžu říct, že jsme byli taky velmi spokojení. Jen jedna nepříjemná věc se nám stala a to ta, že jsme se předem nedomluvili na krájení a roznášení dortu. Považovali jsme za samozřejmé, že dort pouze nakrojíme a pak ho rozkrájí a roznese obsluha, a nenapadlo nás se na tom předem domluvit. Dopadlo to tak, že jsme celý dort museli rozkrájet a i roznést sami, obsluha to i přes naši opakovanou prosbu odmítla udělat. Jinak s ničím nebyl problém, měli jsme nahlášená i dietní jídla pro některé hosty a menší porce pro děti a vše bylo v nelepším pořádku. Jídlo bylo výborné, obsluha příjemná (i přes to nedorozumění s dortem). Takže za nás můžu doporučit, ale je dobré, domluvit se předem opravdu na všech podrobnostech, aby ani jedna strana nebyla překvapená :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanih tak my jsme si dort krájeli sami, jen nám připravili talířky a všem donesli dle přání kávu ;-)
Odpovědět
@petrahauserova No, nás to právě trochu překvapilo, protože jsme byli zvyklí z ostatních svateb, kde jsme byli, že většinou nevěsta s ženichem pouze rozkrojili, nebo ukrojili pro rodiče a o zbytek se postaral personál. Tady jsme nějak podcenili domluvu předem a když jsme se chtěli dohodnout přímo při hostině, tak nás číšník odmítl. Byli jsme ze začátku trochu zaskočení, protože jsme s tím nepočítali, ale zvládli jsme to :) Pro další akce jsme poučení, že se máme domluvit opravdu na všem. Jen mě překvapilo, jak si číšníci trvali na svém, že oni to opravdu dělat nebudou, že to nebylo domluveno... Na jednu stranu chápu, že chyba byla na naší straně, že jsme si to nedomluvili, na druhou mě zarazila neochota personálu - ovšem jen u této jediné věci, jinak byli perfektní :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?