Hostina v restauraci Na statku v Ústí nad Labem

Hezký den přeji. Mate některá zkušenosti s hostinou v restauraci Na statku v Ústí nad Labem? A také, zda je tu někdo, kdo měl zde i obřad? Za veskere informace , připadne i fotky moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, já mám hostinu na Statku v Božtěšicích 15.7.2017, máme zamluvený termín. Také jsem tam chtěla mít obřad, ale majitel mi narovinu řekl, že s tím nechce nic mít, že se tomu nebrání, ale vše si budete muset oběhat sami. Já tam byla na svatbě v roce 2015 - jídlo luxusní, prostředí krásný. Proto jsem se rozhodla, že jí tam budu mít také. Cena za osobu je 800-900,- bez tvrdého alkoholu. Polévka, svíčková, raut, nealko, pivo, víno. Budeme si tam také rezervovat pokoje, protož druhá půlka rodiny je z České Lípy. :-)
Odpovědět
A kolik lidí budete mít? My asi kolem 30 . Vše si budete připravovat sama,nebo personál? A co kapela, budete ji mít vevnitř nebo venku?Já bych chtěla venku,když bude hezky a ve večerních hodinách by byla kapela už vevnitř,pokud by se musel dodržet nějaký ten noční klid :-). Moc děkuji ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@veruskasimka mám maličký dotaz ohledně toho obřadu. Máte ho nakonec na Statku? Nebo jste vybrala jiné místo? Také tam plánuji svatbu a také bych ho chtěla tam :-) Děkuji Hanka
Odpovědět
@hmartincova hezky den,nakonec bude hostina i obrad uplne jinde :-) ...tak vam moc neporadim.
Odpovědět
@hmartincova jeee,vy jste se ptala nekoho jineho.. jsem si nevsimla :-D
Odpovědět
@mischelle007 to vůbec nevadí :-), děkuji za reakci. Nakonec budeme mít také asi jinde. A kde to máte nakonec vy?
Odpovědět
@hmartincova obrad na zamku Velke Brezno a hostina v Dubicich na sale. :-) . Tady na Statku bylo malo mista. A Vy?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?