Svatební hostina v kulturním domě - názory

Ahoj, jaký máte názor na hostinu v kulturáku? Ráno nebo spíš dopoledne (obřad je ve 12:30) by se hosté scházeli v předsálí stejného kulturáku , kde by byla menší snídaně (lepší než doma, více místa). Celý kulturák budeme mít k dispozici už od středy až do pondělí, takže spousta času všechno nachystat a můžeme si tam dělat třeba stojky :D Hned vedle sálu je venkovní dětšké hřiště, pár dětiček mít budeme. Obsluhu máme zajištěnou, 3 kamarádi od sestry (všichni vyučení a zároveň se tím živí). Oběd a raut nám dodá zde v okolí odzkoušený soukromník s cateringem. Alko (pivo, víno, nějaký tvrdý alkohol) a nealko (kofola, minerálky, džusy) nakoupíme v akcích. Stejně tak ovoce i nějaké slané (brambůrky, tyčinky). Slivovici máme domácí. Koláčky, cukroví od tetiček. Výzdoba vlastními silami a květiny naváže kamarádka (floristka :-) ) Uvažujeme o půjčení kávovaru (půjčovné pár korun, pod podmínkou odkoupení 1kg kafe/den pronájmu) Přikládám aj fotku sálu s tím že barva bude meruňková krémová a bílá. Je tohle všechno dobrý nápad???
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, v pohodě
Odpovědět
Profilova fotka
Proč ne v kulturáku,takové svatby bývají lepší než svatby někde v nějakém pětihvězdičkovém hotelu. Přeji ať se vydaří ;-)
Odpovědět
Měli jsme to stejně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Také to tak budeme mít =)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
prosim kolik jste meli alka a nealka ?
Odpovědět
@levandule1330 Tak nejdřív počet hostů, na oběd nějak 50 a večer cca 70 i s dětmi, těch bylo 7. Bylo 300 ks 1,5l petek (jemně perlivá a neperlivá voda a k tomu nějaké ochucené). Plus k tomu 102 ks kofol 2 litry. Ale to bylo i na ráno kdy se sjížděli hosté a na stavění slavobrány ve středu před svatbou. Nealka hodně zůstalo, už nebylo horko (naštěstí), ale nevadilo nám to, po svatbě jsme dlouho nekupovali žádné minerálky :) Piva byly 2 bečky po 50 litrech a 2 basy piva (kdyby došla první bečka skoro na konci, tak abychom nenarazili celou bečku), vypila se jedna celá. Druhou nenačatou jsme prodali. Meruňkovice se vypilo asi 8 litrů, 2 vodky (asi 0,5l ks), 2 zlaté amudsenky (taky asi 0,5l ks) a 12 jägrů (0,7l). Vína se moc nevypilo, bylo 70 litrů, toho jsme opravdu hodně rozdali. Myslím, že by bohatě stačilo 30 litrů a ještě by zůstalo. Taky záleží na hostech, měli jsme skoro polovinu, kteří spali na hotelu a v neděli dopoledne museli řídit. Před nákupy jsme si psali, co kdo pije (někdo jen slivovici, někdo jen jäger, jiný jen víno), to taky pomůže. My s manželem skoro nepijeme, mamka nepije vůbec a někteří hosté popíjeli hodně s rozumem. Je to těžké, odhadnout kolik čeho. Říkali jsme si, radši ať zůstane než ve 22:00 říct, došlo víno nebo pivo...
Odpovědět
@levandule1330 Ještě jsem zapomněla, celé plato birelů v plechu (to je asi 24 ks) - nezůstal žádný a asi 20 džusů (2l) - zbylo asi 5 ks.
Odpovědět
Profilova fotka
@simciiik My měli také svatbu v kulturním domě a bylo to hezký, kukni můj album 😀
Odpovědět
my máme taky svatbu v kulturáku. nejprve jsem to nechtěla, ale teď jsem ráda, jelikož tam bude všechno po ruce... co se týče pití tak máme 5x 50 litrů piva, 1x 50 litrů malinovky točené, 6x 2l coly (spíš k míchání s rumem), 6x 2l tonicu k ginu, 20x 1l pomerančovýho džusu, 5x 1l jahodovýho džusu, 5x 1l jablkovýho džusu, 20x 1l vína (2 druhy), 10x 1l červneého vína, 10x 1l růžového vína, 60x 0, 5l birrelu, džbánky s vodou a citrónem, z tvrdýho máme to, co se pije hodně po 3 litrech a ostatní po 0, 7l nebo po 1l. když se něco dopije, bude se pít něco jiného a nebo pošleme řidiče do obchodu. už to neřeším, ono to nějak dopadne.
Odpovědět
u nás se pije ve velkým pivo, takže jsem věděla, že toho musí být hodně. tvrdej se zas tak nejede.
Odpovědět
Také budeme mít tak. :) nejlepší varianta a i cenově nás to výjde lépe :)
Odpovědět
Profilova fotka
strašně moc dekuji ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Mohu videt na kolik Vas to vyslo ? A co jste meli na obed a co obsahoval raut ? Dekuji :-)
Odpovědět
@martous07 co přesně myslíte, na kolik nás to vyšlo? Na oběd byla klasika, vývar a hlavní chod Vepřové a kuřecí medailonky s fazolovými lusky v pancette se šťouchanými brambory (foto ve svatební albu). Raut byl opravdu bohatý, bylo toho spousta. Pár fotek mám také ve svatebním albu. Napíši zítra nebo do konce týdne, co vše obsahoval raut.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?