Hostina Praha-východ. Čelákovice,Brandýs nad Labem,Mochov

Ahoj, chtěla jsem se zeptat,jestli některá neznáte přibližně v lokaci Čelákovice,Mochov,Sadská nebo tak nějakou restauraci,hotel prostě nějaké takové prostory kde by se dal udělat oběd pro 35 lidí a následně raut večer až pro 55 lidí. :) Za každý tip budu opravdu vděčná :) Díky moc ! :)
Odpovědět
Kamrádka to měla v Čelákovicích u Boučka, další v rest. u Bohouše a co vím, tak svatby se dělají i v hotelu v Mochově.. ;-)
Odpovědět
Dobrý den, náš hotel je na východním okraji Prahy . V Dolních Pořernicích. Můžeme vám udělat všechno na jednom místě. V případě zájmu jsem vám plně k dispozici.
Odpovědět
ahoj, Bouček udělá tabuli max. pro 40 lidí, to by ti asi stačilo a raut asi dají pro více. Záleží, kdy chcete mít svatbu, Na Statku mají víkendy plné, Hotel Jizera, Brandýský dvůr ještě taky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Nevim jestli nejdu s krizkem po funuse :D Ale my mame moc radi restauraci Gurman v Lyse nad Labem (http://www.gastrogurman.cz/) - chodime tam na vetsinu rodinnych slavnostnich zranic. 35 lidi by melo byt v pohode, pokud pronajmete celou hospodu nebo jeji hlavni sal ci zahradku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?