Hostina na Hotelu Atom - po rekonstrukci

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda některá z Vás nemá zkušenost s hostinou na hotelu Atom. Máme v plánu 40 - 50 lidí, spíše tradiční menu a večerní raut. Svateb se tu prý pro rekonstrukci koná docela dost, ale bohužel jsem nenarazila na nikoho, kdo by mi mohl podat nějaké reference... Zda byli spokojení a jak to tam vychází cenově... Díky za případné odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my už tam máme svatební hostinu zamluvenou, tak by mě také zajímali nějaké reference jak to tam probíhá.
Odpovědět
Ahoj, také máme zamluvenou hostinu v hotelu Atom v Třebíči. Svatbu máme 11.6.2016. Známá tam měla svatbu před 14ti dny. Zatím mám jen drobné reference od její rodiny, chtěla jsem ji nechat vydechnout, než ji začnu bombardovat dotazy :-) Většina si hostinu chválila, hezky nazdobené prostory, obsluha i jídlo dobré. Posílala mi v létě předběžné nacenění jejího rautu a vypadalo to rozumně. Jak zjistím detaily, a pokud mi to nevěsta dovolí, napíšu sem více :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1dee Ahoj my tam máme zamluvenou svatbu hned po vás 18.6.2016 :-D Chci se tě zeptat chtěli po tobě nějakou zálohu již teď ? Prosím pak více info a pokud by to dovolila tak prosím jak je to vyšlo cenově, popřípadě nějakou fotku díky moc.
Odpovědět
@rmarcelilinka Koukala jsem na tvůj profil, že máte týden po nás :-) Kde máte obřad? Pár fotek ze svatební tabule té mé známé teď dával samotný Atom na své fb stránky. Jinak zálohu paní Sedláčková nechtěla, stačí se ozvat 2-3 měsíce předem a dohodnout detaily. Měli jste s ní schůzku? Dost věcí jsem se dozvěděla, když jsme se s ní osobně setkali. Jak se pak dozvím něco víc, tak vám se napíšu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1dee JJ osobní schůzku jsme měli, ale přišlo mi divné, že nechtěli žádnou zálohu.
Odpovědět
@rmarcelilinka Také jsem čekala, že budou chtít zálohu, ale asi to vedou trochu jinak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1dee Ahoj, tak co už máš nějaký bližší informace jak probíhala hostina na tom Atomu, jsem nějaká lačná po informacích. :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?