Hostina bez svatby

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, chtěla jsem poprosit o vaše nápady a názory, jak udělat hostinu, když se budeme s přítelem brát v zahraničí, jen sami dva a pak chceme oslavu tady s rodinou i kamarády dohromady. Chtěla bych, aby bylo poznat, že oslavujeme naši svatbu, ale nevím jak to pojmout. Budu moc ráda za vaše nápady a připomínky.
Odpovědět
@atevi78 Ahojky, a budete dávat lidem i pozvánky na tu oslavu? Nebo to právě nechcete psát, aby to bylo překvapení až na hostině? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych udělala oznámení, že ste se vzali a k té příležitosti pořádáte oslavu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj @nicky215 uděláme to jak napsala @kristynka111, aby věděli, že je to kvůli tomu, že jsme se vzali. Přemýšlím, že udělám svatební noviny a do nich dám fotky ze svatby a svatební cesty. Jen nevím, jak tu hostinu uspořádat - máme udělat zasedací pořádek, výzdobu, výslužky? Líbil by se mi i svatební strom s tombolou, ale mám pochyby, že by to bylo divné, když by nebyl předtím obřad, ale bylo by to zase zpestření. Oblečení budeme tak jako při oddání (já světlé krátké šaty a přítel košili a krátké kalhoty).
Odpovědět
@atevi78 jojo,i já bych to napsala do oznámení :-) a tu hostinu bych klidně pojala jako typicky svatební :-)
Odpovědět
@nicky215 Myslim, ze to zalezi ciste na vas, v jakem stylu to pojmete :) Muze to byt klidne klasicka svatebni hostina, nebo to muze byt mene formalni.. Proste to udelejte tak, jak vy chcete, a ostatni to tak prijmou :) A taky bych poslala svatebni oznameni, ze jste se vzali, a k tomu pripojila karticku ''Srdecne Vas zveme na svatebni oslavu dne.. v tolik a tolik hodin tam a tam... ''
Odpovědět
Profilova fotka
@nicky215 taky bych to tak chtěla, jen jsem si nebyla jistá jestli by to nevadilo, když by nebyl obřad v ten den. Už tak budeme mít co vysvětlovat, že hlavně rodinu ochudíme o obřad, tak aspoň uděláme pořádnou oslavu se vším všudy. Oslavu budeme dělat u kamaráda v restauraci, kde ale nemá tak velký jeden sál (bude nás kolem 70), tak budeme muset gratulanty rozdělit. Mám udělat zasedací pořádek jen pro rodinu nebo i pro kamarády?
Odpovědět
@atevi78 Já bych se tím vůbec nezatěžovala, co si kdo řekne ;-) Naši dokonce říkali, ať se vezmeme někde na dovči sami :-) Ale já jsem na tohle moc velký strašpytel, že bych měla moc zařizování :-D Ale jinak těmto svatbám moc fandím :-) A kde se teda budete brát? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@atevi78 Ahoj, kamarádka mi vyprávěla, že jí taky kdosi říkal že byli pozváni na svatbu. Někde v oddací síni. Tak tam přišli a čekali na obřad. Obřad začal klasicky nástupem a pak bylo hostům oznámeno, že pár už svatbu uzavřel na zahraniční dovolené a místo obřadu jim tam pustili záznam svatby od moře.. Pak byly klasicky gratulace a oběd a oslava. Prý to nikdo nečekal a bylo to skvělý :) Mě to přijde naprosto skvělý..
Odpovědět
Profilova fotka
@nicky215 nejdřív to měl být jen poznávací zájezd po USA, ale pak přišel přítel s tím, co bych řekla na to, kdybysme se vzali v Las Vegas x-)
Odpovědět
@atevi78 wooow... tak to je masakr... :-) a co vyřizování papírů? Je to složité?
Odpovědět
Profilova fotka
@petale tak to je taky super řešení, ale na přítele by to bylo už komplikované, takže to dáme vědět až se vrátíme. Rozešleme oznámení i s pozváním a budeme čekat, kdo dojede na oslavu =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nicky215 no už jsem tady prolezla nějaké starší diskuse a z toho popudu jsme začali obíhat matriky a další instituce, ale pak jsem našla další debatu, kde holky psaly, že se tam brali vloni a stačil jim jen pas 8-(. Takže si to doběháme, celkem nic strašného, něco šlo vyřídit i přes poštu, a budeme mít jistou, že nám to bude platit, kdyby náhodou pasy nestačily. 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
@atevi78 Ty brďo, fakt vás obdivuju :-) Hlavně, ať vám to vše klapne a jste šťastní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nicky215 děkuju a přeju to stejné!!! x-) Nebudeme v tom sami, jedeme ještě s kamarády a tak si to odsvědčíme navzájem ;-)
Odpovědět
To je super nápad :-) Máte to parádně vymyšlené;-) I my děkujeme ;-)
Odpovědět
My ve Vegas uvažovali o tom, že do nějaké kaple skočíme. Ale pak nám došlo, že chceme slib odříkat před našimi nejbližšími, takže nakonec jsme se u té nejhezčí jen vyfotili a svatbu máme klasickou doma.
Odpovědět
jé, tak to je můj sen..vypadnout někde s přítelem a se svědky a s dcerkou k moři a tam se vzít a vykašlat se na ostatní...ale můj přítel by to prý své rodině udělat nemohl a že by to moji mrzelo taky..jo mrzelo a asi by nebyli nadšení, ale já jsem v tomhle názoru, že jde o mě a o mého snoubence a ne o ostatní, nejsem zrovna exhibicionista, takže by mi mini intimní svatba vyhovovala více...místo toho budem mít taky kolem 70 hostů...známí měli tajnou svatbu zařízenou jen pro nejbližší rodinu a svědky, šlo asi o 20 lidí dohromady a až potom osobně nosily oznámení o svatbě a výslužku..nás to teda celkem naštvalo, protože jsme se to dozvěděli dřív než nám to oznámili oni, nemluvě o tom, že to po kamarádech roznášeli stylem "za pět minut hotovo a jdem za dalšíma", nědělali pak ani žádnou hromadnou oslavu pro kamarády nebo tak..takže pro nás jejich svatba vlastně nic neznamenala, nebyli jsme tam, jen ukázali fotky, ale konkrétně mojemu chlapovi dali výslužku na parkovišti, když přijel z práce a ani nešli nahoru na návštěvu, aby to předali nám oboum..tím chci říct, že to fakt zamrzí, když si člověk myslí, že patří do něčího života a on pak s ním ani nechce žádným způsobem sdílet ten okamžik..chápu, že svatbu chtěli malou, ale to jak to pak oznamovali nám, to přišlo trapné celé naší partě...takže určitě je důležité z toho lidi, kteří jsou pro vás důležití, nevynechat a dát jim možnost to s vámi oslavit aspoň dodatečně...a jak to uděláš, to už je čistě na tobě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kataol Tak já bych zase klasickou svatbu brala, ale přítel byl už jednou ženatý a nechce se opakovat, takže to bude pro něj také jako poprvé a určitě z toho nechceme vynechat ani rodinu a kamarády, takže pak ta oslava, jen bez toho aby nás slyšeli říkat ano. Možná se necháme natočit a pak to pustíme, aby nám věřili 8-) Ale určitě plánuju udělat noviny s fotkama ze svatby. Tak snad to všichni vezmou v pohodě :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?