Holky kolik kg cukroví pro 25 lidí na hostinu?

holky poradte kolik kg svatebního cukroví na hostinu pro 25 lidí?A kupovali jste i minizákusky?Vůbec nevím kolik a kolik všeho mám objednat? :-.
Odpovědět
U nás budou jen koláčky, minizákusky a dort. Koláčky napeče babička a minizákusků budu brát tak 4 na osobu. Co jsem byla na svatbách, tak se to sladké stejně moc nejedlo a výslužky dělat nebudeme...
Odpovědět
My výslužky taky dělat nebudeme.4ks jen na osobu?Takže svatební cukroví jste neměli žádné?
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 My jsme měli na 33 lidí 14 kg drobného cukroví + koláčky + pár minizákusků a bylo toho zbytečně moc. A to jsme dělali klasické výslužky. Minizákusky bych vynechala určitě.
Odpovědět
@jipe A kolik by jsi mi poradila kg toho svatebního cukoví?a minizákusky teda vůbec?
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 Pokud nechcete dělat výslužky, tak musí 7 kg bohatě stačit + koláčky, mně připadaly minizákusky zbytečné, ke kávě se nakrájel dort, na stolech bylo cukroví.. ty spíš pokud se budete někde scházet před obřadem, tak jedině jako drobné občerstvení pár kousků. Záleží taky, jak moc jste na sladké
Odpovědět
na co zákusky pokud budeš mít dort??? je to zbytečné... a někde se dělá cukroví a koláčky,někde jen koláčky,dle mě cukroví se má dělat na vánoce,hihi koláčky uděláte 4 různé náplně,udělejte 5 kg mini koláčků a máš vystaráno ;-)
Odpovědět
ach jo holky já fakt nevím no.Možná pár kila tak 3kg toho cukrovího a 4-5těch koláčků.Ty se dají pořád schovat do mrazáku když tak ne?
Odpovědět
kdo ti udela 3 kg cukroviho? kdyby jsi chtela vic druhu,jakoze asi jo,tak mas od kazdeho cca 20 dkg to je scifi.... :-D udelejte kolacky a neres to.. budes mit dort,sladke se az tak neji.... ;-)
Odpovědět
my jsme chtěli 5kg cukroví a nakonec máme 4,3kg cca 3kg do koláčů a cca 1,3kg na hostinu myslím si že to pro 20 lidí stačí a když se sní sníse lepší než by mělo zůstat
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?