Hledám tip na překvapení pro svatebčany

Poradil by mi někdo, jaké udělat překvapení pro svatebčané co by mělo úspěch? Známí mělí překvapení ohňostroj, kdy o tom opravdu nikdo nevěděl. Druzí známí zase kresba do písku - což bylo velice pěkné. Nemá někdo zkušenost? :-) děkuji
Odpovědět
Ono záleží dost na tom, kde to budete dělat. Nám majitel - vzhledem k tomu, že statek byl v obci - zákaz dělat ohňostroje a vlastně nám to ani nechybělo. Měli jsme super tombolu - vtipnou a hodně lidí doporučovalo např. karikaturistu, anebo já jsme chtěla trapnomága, kterého manžel miluje, ale byl docela drahý a rozhodli jsme se, že to radši dáme na svatební cestu.-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na jedné svatbě jsem zažila bříšní tanečnice taky to bylo hezké a uvedly tak nevěstu v " populnočních šatech " a z vtipných zážitků, když je dostatek ochotných kamarádů i labutí jezero v podání mužských baletek :-)
Odpovědět
holubice....většinou půjčují ve zverimexu....dáme jim dar nedar....je to krásné, jak to pustí do vzduchu, jako symbol lásky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mi jsme na večer měli mikromága. Obcházel stoly a dělal drobné kouzla. Ale fakt byly super. Bylo to něco trochu jiného a líbilo se to.
Odpovědět
Pokud na to máš tak ,Richard Nedvěd.Pokud ne ,tak jim řekni jak si představuješ budoucnost. =-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
R.Nedved...vite nekdo cenu za vystoupeni? Diky
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?