Harmonogram zimni svatby

Profilova fotka
Resili jste nekdo jak naplanovat program svatby v zime? Budeme se brat v lednu (23.1) a nejak nam to porad spatne vychazi casove... Puvodne jsme chteli obrad az po 12h, ale ted zas trochu lanari fotograf, ze pak bude tma na fotky novomanzelu... Nam se to ale zase moc nechce posouvat kvuli tomu, ze proste v zime budeme vsichni zavreni v restauraci a bojime se, ze to bud nebude zabava (tak dlouho), nebo se vsichni naopak nalejou prilis brzy... a to ani nemluvim o rozpoctu, coz je dalsi bod - cim driv se zacne, tim vic v tom patrne zahucime🙂 Jak jste prosim resili casove? obrad, spolecne foceni, obed s proslovy a gratulacemi, foceni novomanzelu, pak dort + kavicka, prvni tanec... Moc vam dekuji za pomoc
Odpovědět
Profilova fotka
Jeee, mame stejne datum a stejny problem!😄 Takze me take zajima a zatim nam to vychazi cca takto: 11.30 obrad 12.15 hned po obradu venku foceni s nevestou, zenichem, skupinky apod. mezi 12.30 a 13.00 obed, a pak my rychle pryc na foceni venku cca 14.00 foceni venku (tak hodinu?) 15.00 - krajeni dortu, kavicka a tak cca 16. nebo 16.30 - prvni tanec pak uz tancovacka a tak🙂 tak od 18.00 raut... ..ale to je jen takova nase predstava, zatim vsichni pisou, ze spis byl problem vsechno stihat dle harmonogramu. A mame to na horach, tak jeste premyslime, jak vhodne vymyslet neco, aby se lidi alespon na chvili vytahli ven🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Co focení ženicha a nevěsty před obřadem? A po něm už jen skupinky (to se sfoukne rychle). Pak byste to mohli posunout na později a nevzniklo by hluché místo, kdy nejste se svými svatebčany, ale fotíte se.
Odpovědět
Profilova fotka
@niky555 to me taky napadlo, ale tam trochu tim padem vypadava to, ze se zenich a nevesta vidi poprve u oltare..nekomu to nevadi, mne by to asi bylo lito to vypustit🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Focení před obřadem spíše nedoporučuji. Přeci je často trochu nervozity, myšlenky lítají jinde, či se něco nestíhá. Ideální je fotit párové fotografie před západem slunce :) Samozřejmě záleží na lokaci, programu, vašich představách a přístupu fotografa... Doporučuji probrat s vašim fotografem ;-) Měl by umět poradit.
Odpovědět
Profilova fotka
@martinvlcek No my měli svatbu teď v sobotu. A fotili jsme se před obřadem, protože mělo celé odpoledne pršet (a taky že jo). Takže fotograf přišel s tím, ať se fotíme před. Moc se mi do toho nechtělo. Ale zpětně jsem moc ráda. Nervozita na mě padla až těsně před obřadem. Do té doby na ni nebyl čas. A fotky se moc povedly. NAvíc jsme odpoledne měli čas na všechny lidi. Stihli jsme si s každým popovídat a moc si to užili 🙂 I tak to uteklo strašně rychle.
Odpovědět
Profilova fotka
@lacikam_komarom Pro mě si manžel přišel do pokoje, předal mi kytičku. Byly u toho jen družičky a fotograf s kameramanem. Naopak to bylo úžasně intimní a naše. Nezírali na nás při tom všichni ostatní svatbečani. V našem případě asi 75 lidí. Já bych naopak doporučila, aby se snoubenci viděli poprvé v soukromí a ne před všemi.
Odpovědět
Profilova fotka
@iviiiii to je dobře že se vám to podařilo :) Ono je to případ od případu a často se dopředu neví kolik bude času a jak se dokáží budoucí novomanželé uvolnit. Mám zkušenost, že většinou je před obřadem ještě trochu co zařizovat, tak je lepší nechat párové focení na odpoledne či podvečer. Nemusí být dlouhé, třeba 2 x 20min aby novomanželé nikomu nechyběli :)
Odpovědět
My teda máme svatbu na podzim, ale tma už je taky v 16h a máme to tak, ze na 13h přijedou všichni na obed, pak se fotime a v 15:30 je obřad. Nechtěli jsme ať se všichni honí a spěchají na ráno. A původně jsme chtěli obřad taky driv, ale farář nemůže a tahle varianta se nám zamlouvá i víc. Zalezi teda jestli budete mít obřad venku nebo vevnitř. A po obrade bude dort, tanec a partoska.
Odpovědět
Dneska se poměrně z běžně dělá "first look" moment, kdy se snoubenci sejdou v klidu a soukromí před obřadem, často i s fotografem, poprvé se navzájem vidí ve svatebním oblečení, můžou si něco říct a udělat pár fotek. Přijde mi to moc pěkné, pak už člověk nikdy nemá ten čas jen mezi dvěma ten den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?