Grunt no. 135

Zdravím, chci se zeptat zda máte zkušenosti s Gruntem no. 135 v Těrlicku - Hradišti. Beru všechny dobré i špatné zkušenosti, veškeré info. Díky moc a hezký den nevěsty. :-)
Odpovědět
1
2
Ahoj, mrkni do alba uživatele kikwita - má tam popis celé svatby, taky hodně fotek. Grunt mě taky zajímá, ale chci se tam zajet podívat osobně, aby si potvrdila, že to je opravdu tak super, jak to vypadá na fotkách....
Odpovědět
a na kdy plánujete svatbu? :)
Odpovědět
a děkuji za info, právě jsem už koukala, ale chtěla jsem více recenzí :)
Odpovědět
napsala jsem ti zprávu;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky , my se tam taky chystame kouknout , uz jste se tam byly podivat ? Zajímá me i okoli , aby to trosku pusobilo . A nevite jaka je kuchyne?
Odpovědět
já jsem tam ještě nebyla, vidím to až za měsíc...chci se podívat ještě na fojtsví v oldřichovicích. kuchyně by mě taky zajímala, ale co jsem pochopila, tak během týdne hotel jako restaurace nefunguje? pokud to tam pojedete okouknout, hoďte sem echo:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@t_makovice jasne dam vedet , jectreba si tam domluvit schuzku a koncem týdne pry budou mit novy web :)
Odpovědět
Profilova fotka
@t_makovice ahoj tak jsme se tam byli podivat a zatim se nam to moc libi , a cenove to tak drahe neni , jen to ubytovani :) a co vy uz jste vybrali misto
Odpovědět
@markettka1 diky za zpravu! Chystame se do nasich koncin az na zacatku kvetna,takze poresime s rodinou,zajdem na obhlidku a uvidime. Zatim to vidim 50:50 s fojtstvim oldrichovice.jak se vam libil pristup provozni?
Odpovědět
markettka1: a na kdy plánujete termín?:)
Odpovědět
Profilova fotka
@t_makovice termin mame 8.7 :) prave ze p. Farna je uplne v pohode a nic neni problem. A ten areál vypadá lepe nez na fotce. Je to fakt luxusni venkov :) Fojtství je taky pekne urcite prostredi peknejsi , ale u Gruntu se mi to libi ze je to vse pohromadě a nase svatba nebude az tak velka cca 33lidi, tak si prave myslim , ze to je to prave. A co nad mlynem u Vodnika Slamy nepřemýšleli jste?
Odpovědět
@markettka1 nas bude kolem 60-70...chci misto bliz fm,haj uz je pro nas dale a kvuli rozvozum neprakticky...snad to misto brzy odklepnem,at mame aspon jednu starost z krku....:) napis mi prosim kdyztak do zprav,jestli mas nejake reference na liceni,vlasy a foto...mej se hezky zatim a prijemne planovani!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@t_makovice tak to mate pekny pocet :) ja budu mit svou kadernici a zbytek ještě neresim :)
Odpovědět
Profilova fotka
@t_makovice ahoj tak co uz jste se rozhodli?
Odpovědět
@markettka1 ahooj;) zatim vede fojtstvi,o tomto vikendu padne finalni rozhodnuti!
Odpovědět
Profilova fotka
@t_makovice byli jste se podivat i v Gruntu ? a s cim vede :) tak pak dej vedet :) a kdy budete mit termin. ?
Odpovědět
žádné jiné nevěsty, které měli nebo budou mít svatbu na Gruntě no. 135?
Odpovědět
Ahojte holky, měli jsme svatbu na Gruntě - a není lepší místo v okolí! Servis, kuchyně, přístup, vše na jedničku. Není jediná věc, která by se dala Gruntu vytknout! Můžeme jen doporučit!!! Fakt neváhejte!
Odpovědět
píšu zprávu :)
Odpovědět
@taninka85 Mám radost, že jste taky nadšení :-) Grunt je top!
Odpovědět
@kikwita Veeelka srdcová záležitost :) - měla jsi naprostou pravdu :), a hlavně ....to, co dělá Grunt Gruntem je ten servis tam - prostě úžasní lidé! Každopádně TOP :-)
Odpovědět
@taninka85 ♥♥♥ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@taninka85 můžu se zeptat na kolik vyjde v Gruntu hostina? Budeme mít okolo 80lidí. Dnes tam máme schůzku :-)
Odpovědět
@kristina94210 To záleží na tom, kolik máte hostů, a co všechno si budete přát tam mít. To rozmezí bych řekla cca 1500 - 2 000/osoba
Odpovědět
@kristina94210 Respektive, bude záležet na tom, co vše od nich budete brát, co si zajistíte sami....pani Farna už ale dokáže říci, když ji povíte, jakou máte představu.
Odpovědět
Profilova fotka
@taninka85 Děkuji :-)
Odpovědět
My si třeba spočetli, že cca 1100,- na osobu vč. obědu, rautu, nealka. Alko chceme svoje :)´
Odpovědět
My jsme to taky počítali na méně, ale to fakt záleží potom na dané situaci a okolnostech. Alkohol, i když je svůj, platí se špuntovné za každou otevřenou láhev. A třeba pivo, víno jsme měli vzít od nich.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem tam byla a jsem nadšená!!!!!prostor sice pro 80lidí na oběd trochu menší než jsem chtěla, ale zvládneme to.... mě vychází cca 1200na osobu. Na 98% jsem rozhodlá že se to odehraje tam!!! Paní je skvělá a nejlepší je to soukromí tam :-)
Odpovědět
@kristina94210 Ano, my jsme se také s paní Farnou bavily o této ceně, já jsem to ale střelila trochu více, podle výsledné faktury. Ale bylo tam všechno možné a jak říkám, záleží potom co se tam ještě přichomejtne :) a my jsme měli třeba hrozné vedro, tak se vypilo strašně moc vody a piva :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?