Faux pas

Tak abych taky přispěl. Na svatbě od známého proběhla docela neuvěřitelná věc. Zhruba kolem 5 hodiny unesli nevěstu. Ženich vytočený jak vrtule, začal nasávat, když uběhly cca 2 hodiny zašel za ním tchán a že by ji měl jet konečně hledat. Se slovy já ji hledat nebudu když se nechá unést tak ať si tam zůstane se vrátil k oslavě a k alkoholu. Po další hodině šel za ním tchán znovu a po neúspěšném domlouvání ohledně hledání nevěsty se to strhlo v pořádnou rvačku mezi ženichem a jeho tchánem. Mazec :D
Odpovědět
1
2
No,hustý a zbytečný,únos většinou svatbu spíš kazí než zpestří, nicméně tato reakce ženicha byla přece jen trochu nad čáru..
Odpovědět
Únos bych nechtěla! ! A myslím, že pokud to ty lidi nechtějí (zenich/nevesta,) tak by je do toho neměl nikdo nutit. Většinou jde akorát o pruser! Pritelovo tetu taky unesli a strhlo se to v to, že jejího manžela vezli na pohotovost, protoze proletěl skleněnými dveřmi a on se pěkně pořezal.
Odpovědět
Profilova fotka
Taťka mě chtěl taky unést. Ale když startoval auto, tak jsme ho přemluvila. Ale největší sranda byla, že jak jsem dělala svatební web, tak jsem tam chtěla napsat: Neplánujte únos nevěsty a podobné zvyky. No... a s mou dislexií jsem napsala NAplánujte únos nevěsty a podobné zvyky :D
Odpovědět
Profilova fotka
Jezis...nocni mura....musím pri predavani oznamrni vsem zduraznit ze nechcem zadny zvyky ani hry..vubec nic....ani trn rozbitej talir.
Odpovědět
Únos nevěsty je ten nejblbejsi svatební zvyk. Pokud si ho nevěsta přeje, tak podle mě úmyslně kazí celou svatbu všem ostatním. Pokud to naplanuje někdo proti její vůli, tak si nezaslouží nic jiného, než vykázat s patřičnou ostudou ze svatby. Fakt mi přijde, že lidi moc často při vymýšlení takových kravin ten mozek nepouzijou. Takže, pokud si nevěsta únos přála, nedivím se zenichovi, že se naštval. To je fakt chování malé holky. Pokud ji unesl někdo nasilim, tak je to kreten a nechápu, že se ženich za nevěstu nepostavil. Ale spíš sázím na to první, protože předpokládám, že ženich ví, co od své drahé čekat. (Pokud si někdo naplanuje únos jako zpestření na 30 minut, tak to může být ok, ale to udělá tak jeden ze sta.)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás prišiel s nápadom, že ma unesie, môj brat - starší družba :) Tak som mu s vážnou tvárou povedala, že keď sa o to pokúsi, budem sa brániť a kopať a pretože nemám problém udržať na vodítku štyri kone, jedného mladšieho brata zvládnem :) Tak dúfam, že si to vzal k srdcu, pretože inak budem vážne naštvaná :)
Odpovědět
@huwik No tak to jsi mě teď pěkně pobavila. :-D Vidět někde napsáno "NAPLÁNUJTE únos nevěsty", tak si myslím, že po tom opravdu toužíš. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 tak naštěstí mě přátelé znají, tak ví, že na takové tradice nejsem :D ale kdyby to četl můj taťka, tak mě asi opravdu unese :o)
Odpovědět
No hned týden na to požádali o rozvod takže se to nepřekouslo. Jak jsme byli kamarádovi na svatbě tak jsme unesli nevěstu která to chtěla a ženich s tím byl obeznámen, akorát že jsme šli do hospody kousek od oslavy. To byla taky dobrá prča. Přišli jsme a dejte nám tady 3 lahve Bohemky, číšnice: Bohemku nemáme. Dejte nám láhev finské vodky, číšnice: nemáme. Teqila, Malibu, Jagr, nemáme. Takže jsme si dali malé pivo a 5 velkých zelených. Ženich přišel vytáhl 5 tisícovku s hrůzou kolik jsme utratili. Útrata byla 165Kč.....
Odpovědět
Taky se mi moc nezamlouvá únos :-) ale třeba na vesnici by to mohlo být sranda a třeba jenom na chvilku, ale stejně to je takové narušení svatby no... Já teda doufám, že mě nikdo unášet nebude!!! Všem jsem řekla, že to nechceme. Navíc by mě ženich po Praze asi nikdy nenašel 8-)
Odpovědět
Únos se mi taky nezamlouvá, nicméně reakce ženicha mi přijde dost mimo, a ještě se poprat? Tak to je vrchol
Odpovědět
No také jsem to jednou zažila na svatbě kamaráda. Měli hostinu na odlehlém místě, tudíž nevěstu unesli do sousední vesnice. Jenže na hositně pak zbyla byla jen postarší část rodiny ( byla to jen rodiiný svatba po obřadě), kterás e nudila a ženich byl naštvanej a nechtělo se mu tam jet. Vrátili se asii za 1,5 hodiny, svatba v 6 večer totálně chcíplá a do toho jsem došli my, kamarádi, které pozvali na večer . Novomanželé se ještě naneštěstí rohlodli pouštět si vlastní moderní muziku z pc, takže to chcíplo totálně a třeba otec nevěsty se prostě v 8 zvedl a odjel....
Odpovědět
Článek se načítá
@mpbg V čem mimo? Že ji nehledal? Já se mu v tomhle nedivím, pokud věděl, že nevěsta sama o únos stala a on s tím nesouhlasil. Kdyby byla unesena proti své vůli, tak pak ano, je špatně, že ji nepodpořil a nezachránil. Co se týká rvačky tak nevíme, kro ji vyprovokoval.
Odpovědět
@kacenkakaca Vím, že můj přítel i kdyby o to nestál, tak by mě šel hledat, určitě by neseděl, nechlastal pak se ještě nepopral. Možná by mi pak doma řekl, že byl proti... Já bych tohle teda nevzala..
Odpovědět
@mpbg Nenechal by tě v tom ani kdyby ti třeba dopředu řekl, že s tím nesouhlasí, nechce to a tys to nerespektovala? Já nevím, protože já si sebe prostě nedovedu představit, jak dělám něco proti vůli a přání mého manžela. Ale nevíme, jak to ti dva měli spolu, jak byli nebo nebyli domluveni. Píšu teoreticky, podle sebe - já o únos nestála, děsila jsem se ho a manžel o něj taky nestál, myslím, že kdybych si ho naplanovala na truc, urazilo by ho to. Pokud by někdo unesl mě, proti mé vůli, nejspíš by mu to pěkně spočítal a vyrazil ho ze svatby. Ale v případě těch dvou toho nejspíš bylo špatně víc, protože si myslím, že pevný vztah by ani takový trapas neznicil. Co se týká té rvačky, nevíme, jak to bylo. Ono když se pere jeden, tak se ten druhý přát musí taky, i když se třeba jen brání.
Odpovědět
Profilova fotka
Naštěstí jsme všem už teď řekli, ať zapomenou na nějaké tradice - že chceme hlavně klid a užít si to :-) A hlavně ne únos nevěsty. Už se vidím, jak někde 2 hodiny dřepím jak blbec :-D Ta svatba s rvačkou musela mít grády ... Ženich už asi zapíjel, jaký byl blbec, že se ženil :-) Když se pak po čtrnácti dnech rozvedli, tak by to tomu i odpovídalo.
Odpovědět
Sám nevím, přímo na svatbě jsem nebyl, ale vykládala mi to kamarádka. Hned po té rvačce odjeli domů takže ani neví jak to pokračovalo. Moje princezna chce být také unesena, v podstatě mi to nevadí protože mi řekla kam to bude a že budeme po celou dobu v kontaktu. Ale je to ještě daleko, takže kdo ví :D
Odpovědět
@kacenkakaca Já bych ho samozřejmě neudělala, když by byl proti. Neudělala bych to ani kdyby byl pro. Ale i tak si myslím, že by se zachoval tak nějak normálně, a určitě by ani on ani já, kvůli únosu nikoho ze svatby nevyhodil..
Odpovědět
Profilova fotka
Únos nevěsty? Me třeba kamarádky unesli ženicha :-D, nejdřív jsem jet nechtěla, ale kluci mě ukecali tak jsme jeli hledat a našly. Ale pak se,, potvory '' priznali že v nich byla malá dušička s jakou přijedu :-D :-D
Odpovědět
Tak to je fakt hustý, ale na druhou stranu, ta nevěsta někde trčela ty tři hodiny a čekala na záchranu? To ji nebylo blbé nechat hosty jen tak. Blbost na obou stranách. Asi bych únoscům vysvětlila po hodině, že se vrátíme :-D
Odpovědět
podle mě je to normální zvyk a pokud o něj oba stojí, tak je to celkem srada. Na dvou svatbách se unášelo a bylo to v pohodě, na třetí jsme nevěstu unést nesměli, protože její stihomamem trpící manžel řek, že by se jí mohlo při tom něco vážného stát :-D (to by mě zajímalo co) Za mě únos proč ne, v mezích rozumnosti. :-)
Odpovědět
@mrslilitha Co? Opilí svatebčané při únosu nevěstu v autě zabili. Za mě je to blbost.
Odpovědět
@kacenkakaca Tak jak jsme unášely nevěstu my ani nás nenapadlo, že by řídil někdo pod vlivem, buď řidič co nepije nebo pěkně pěšo k nejbližšímu lokálu.
Odpovědět
@kacenkakaca Za mě je to ok, neměla k nim sednout. My chtěly jít pěšky
Odpovědět
@mrslilitha Jenze nekdy je nevesta unesena nasilim proti jeji vuli. @foxm ne vsichni jsou bohuzel rozumni.
Odpovědět
@foxm no a kde jsou fotky?? :-D
Odpovědět
@evzeniegrandetova fotky z čeho? Jak se poprali? Nebo jak jsme byli v té restauraci na velké zelené? :D
Odpovědět
no pri unosu nasi zname doslo k dopravni nehode a nevesta byla na miste mrtva,takze za me je to nejvetsi stupidita unos nevesty. a ted v lete jsem byla take na svatbe. unesli na tu svatbu co jsem byla nevestu z jine svatby. byla tam min hodinu,nez se NASR..ny zenich pbjevil a kdyz videl ze se zapojila do zabavy,chteli ji vsici trochu rozveselit tak se nastval a odjel. vratil se za dalsi vic jak pulhodinu a to tam do nej panove tak prudili,ze teda nakonec uznal,ze se napoprve zachoval jak blb a svou milou s odvezl....
Odpovědět
@kacenkakaca je fakt že když jsme byli kamarádovi co spolu hrajeme fotbal, tak mi nevěsta pořád kutila do hlavy že jí máme unést, jak jsem to začal organizovat tak za mnou přišel ženich že se na to máme vyfláknout, ať neděláme ostudu. Tak jsme to odpískali....
Odpovědět
@kacenkakaca já sem to ale psala, že pokud s tím všichni souhlasí, tak proč ne a ne proti její vůli samozřejmě. Ježiš lidi, je jasný, že pokud jsou unosci opilí, tak neunášet, pokud si to někdo nepřeje, tak také neunášet. Ale ještě jednou opakuji, že jsem psala pokud jsou VŠICHNI pro, tak proč NE!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?