Družba na svatbě, máte zkušenost?

Ahoj , chtěla jsem se zeptat zda někdo máte zkušenosti s družbou na svatbě. Všichni mi radí abych si ho vzala aby se svatebčané nenudily ,ale nevím zda si vzít někoho koho neznám , aby mi organizoval den..?? :-|
Odpovědět
Ja mam zkusenost, ze druzicky a druzba byvaji tvoji nejlepsi kamosky/kamosi nebo mali bratanci/sestrenice, pripadne tvoji sourozenci nebo nekdo mladsi z rodiny. Tak uplne nevim, jestli se ptas na druzbu nebo na nejakyho svatebniho koordinatora? :) Kazdopadne s koordinatorkou zkusenosti nemam, a ani nechci, aby mi nekdo cizi organizoval den.. budu mit nejaky pripraveny casovy harmonogram a kdyztak mi pomuzou moje druzicky (sestra a kamaradka).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@cheekys My jsme ted otazku druzby taky resili. A nakonec se rozhodli, ze ho mit budeme. Jde tam spis o to, aby nekdo koordinoval svatebcany nez aby ridil cely den. Ja se nebudu muset o nic starat a kdyz on zaveli ta se to tak udela. Bude mit na starosti aby se vcas odjelo na obrad, aby se vsichni spravne usadili na obede a bude nam moderovat tombolu a tak. Bude to priteluv bratranec , ktery umi dobre mluvit a bude mit mezi svatebcany autoritu. A myslim, ze nam spousta starosti odpadne. Kdybych mela vsechno jeste organizovat ja tak si ten den neuziju a budu jen ve stresu... :-)
Odpovědět
Ahoj,jako druzicky mam male holcicky,tak jsem se nakonec ve svatebni den rozhodla pro koordinatorku-nebude mi nic sama ridit.Bude dohlizet na mnou stanoveny harmonogram,hlidat hosty;o),platit dodavatelum a hlidat a vencit mamky pejska.Takze bych se koordinatorky nebala,verim,ze to bude celka podpora ve svatebni den.Hoste si budou jen uzivat.
Odpovědět
@karlajasmine Chápu, pokud nechceš koordinátorku, ale jen bych chtěla upřesnit: koordinátorka ti rozhodně neorganizuje den ;-) Ta pomoc spočívá v tom, že vy jí řeknete, jak to chcete a ona jen dohlédne nad tím, aby to tak bylo :-) My koordinátorku (respektive dvě) mít budeme, dokonce nám koordinátorka pomáhá i s přípravami a jsem fakt za to ráda - už jsem viděla pár svateb bez koordinátorky a prostě se bez toho stresu a neustálého nošení mobilu v náš den ráda obejdu. Tak to jen pro upřesnění. Jinak samozřejmě nechť si to každý udělá, jak jemu to nejvíc vyhovuje :-)
Odpovědět
@simone5 diky.. ja to ani nezjistovala, protoze jsem prave takova, ze tam s tim telefonem v ruce klidine pobihat budu :).. ale podle me zalezi i na pocte hostu, mozna kdybysme meli vetsi svatbu tak bych tam nejakou pomoc chtela.. asi zalezi, jak to mate a kolik mate hostu, ale kazdopadne jsem to asi napsala blbe s tim, ze bude ''organizovat vas den'', tak se omlouvam :)
Odpovědět
@karlajasmine Jé, tak to se zase neomlouvej, nic se nestalo ;-) No však jo, je to přesně tak, jak píšeš: tobě pobíhání s mobilem nevadí a asi si to i užiješ, takže by ti koordinátorka překážela :-D Já zase ten den nechci absolutně nic zařizovat a plánování natož den svatby si prostě bez našich koordinátorek neumím ani představit. No a nejlepší na tom je, že to máme každá podle svých představ, a to je nejdůležitější ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?