Do kolika jste vydrželi?

Ahoj holky. Do kolika jste vydrželi spolu s dalšími svatebčany na svatbě? Máme zamluvené moc krásné mìsto, naši oblíbenou restauraci. Problém je, že nad restaurací je hotel a hudba (hlasitá-diskotéka) může hrát jen do 2300. Obřad je v 12 a hosti na raut se začnou schazet okolo 16 hod....pak samozřejme můžeme 'pařit' dál, ale už bez diskotéky....co myslíte? Není to brzy?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
U nas se koncilo kolem 3:30 rano. 23hod mo prijde opravdu hosdne brzy. Nasi pratele to tak ale jednou meli a nebylo to uplne spatne...meli hodne casu na sebe vecer :-)
Odpovědět
přece neznamená, že když to bude bez hudby, tak se musí končit.. přijde mi to v poho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
asi to je hloupé, ale my skončili cca v 23h a to proto, že tam byla spousta mladých s dětmi, co jeli brzo domů a na raut se jaksi všichni slibotechny nedostavili... zase na druhou stranu ženich si nestěžoval, aspoň splnil povinnost :-D ale neeeee, je fakt, že jsme na sebe měli dost času a užili si večer i jeden druhého! a vyspali se konečně ;-)
Odpovědět
Jako muzeme byl dal, sedet, kecat, pit ale nesmi se hrat nahlas...jde mi o to jestli to, ze se nebude tancovat az do rana muze zkazit naladu....
Odpovědět
Profilova fotka
podla mna je to velmi skoro. U nas su svadby do rana, konkretne u nas odchadzala kapela o 6 rano.
Odpovědět
Profilova fotka
Hoste prijizdeli kolem poledne a na sale se pry slavilo az do pul ctvrte (posledni z parketu odchazeli nase maminky :-D), DJ byl placeny na 24 hodin a hral dokud chtel nekdo tancovat, pak jeste par jednotlivcu vydrzelo na baru asi do sesti.. ja to zabalila o pulnoci, byla jsem hrozne unavena, zenich dorazil nekdy kolem pul treti (o te pulnoci mne ale samozrejme ulozil a pak se teprve vracel za hosty :-) ) kdyz jsem ja sla spat, tak jeste vetsina hostu slavila, i na svatbach co jsem byla se vetsinou lide zacali hromadne ztracet az tak kolem jedne, jedenacta mi prijde fakt brzy, to se kolikrat teprve ta prava diskoteka rozjizdi :-D nedalo by se domluvit, ze treba zaberete ty pokoje primo nad restauraci, takze byste nerusili zadne hosty mimo svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
Priznam se,ze i me se to zda celkem brzy..Take budu mit obrad ve 12h a doufam,ze koncit budeme pozdeji :-D Navic,kdyz bych to mela soudit i dle ruznych oslav a podobne..tak jakmile maji lidi trosku upito,rozhodne je lepsi zabava tanec nez spolecenska konverzace..Ale na druhou stranu,ne kazda spolecnost po tanci tak "prahne",takze to odhadni spise podle lidi,ktere tam budes mit, a ktere dobre znas ;-)
Odpovědět
Ach jo...ja se z toho zblaznim :-) nechceme o to misto prijit, po vsech strankach je to tam jinak super, jen tohle....
Odpovědět
@matala87 hrozne zalezi na tom, jaky tam mate lidi a co chcete vy.. my muzem hrat diskoteku jenom do 22h a bohate nam to staci.. mame predpokladany konec ve 24h, zenich nerad tancuje a ja se po tom dlouhem dni rada vyspim.. to proste zalezi na vas :) Pokud se vam tam libi tak to tak nechte a ono to nejak dopadne :)
Odpovědět
Záleží na lidech, co tam budete mít. Pro mě je to ale sakra brzo, kapela odjížděla až kolem třetí ráno a do té doby se pořád tančilo a pařilo. Odjet už v 23 hod, tak to můžeme asi rovnou zabalit taky, ale každá společnost je jiná.
Odpovědět
Ach jo...fakt dilema. Nechtela jsem byt nicim omezovana, ale zase u nas v Teplicich je kvalitni misto na hostinu opravdu vzacnosti...kdyz uz clovek najde neco co mu vyhovuje ve vsech bodech, tak se tam objevi takovyhle zadrhel...grrrr.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my pařili až do půl 9 ráno :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Hodně záleží na vašich hostech, jak se dokážou bavit pak i bez hudby :-) Může to být super, že pak se bude dál sedět, kecat ale taky se může stát, že třeba to zkazí zábavu :-S ..většinou jsme vždy odcházeli domu ze svatby kolem 2,3 ..že kolem té 11 to teprve začala být zábava, všichni už indisponování a tancovali o závod ...a nešlo by to zařídit, že by se akorát hudba ztišila??
Odpovědět
my končili ve 2
Odpovědět
My koncili 2:30.......a hudba dela opravdu hodne.
Odpovědět
Ona hudba se samozřejmě nevypne, jen to nesmí už řvát no....řekla bych, že to bude hlasitý asi tak jako když se lidi nahlas baví, smějou se apod., jen už žádný detonace....ona je to totiž restaurace v lázeňském centru Teplic, je opravdu suprová, moc rádi tam chodíme, jídlo je naprosto úžasný, personál super, je 2 roky nová, tekže luxusně zařízená, vybavená, jen dodám kytky, a výzdoba bude hotová....jen tahle "maličkost". Na svatbě nás bude 44, počítám že večer, okolo 22 hodiny nás zbude tak 15, 20, vyloženě tanečníky tam nemáme, ale znáte to, normálně netančí, a pak se picnou, a budou chtít řádit...všici říkají, že to je v pohodě, že na tancování stejně nejsou, a že tam budou trsat max. do 12., a pak stejně budou utahaný, takže spíš pokec na baru apod., ale bojím se, že to říkají jen proto, aby mě uklidnili....
Odpovědět
Profilova fotka
My máme teprve před svatbou,ale když se před měsícem vdávala sestra, domu jsme dorazili v 5:30 ;)
Odpovědět
@matala87 Tak pokud vám hudbu nevypnou úplně, ale jen ztlumí, tak by to asi nemusel být zásadní problém... obzvlášť, pokud máte netanečníky, jak píšeš :) U nás se končilo kolem třetí ráno, ale oslava byla na zahradě, kde jsou kolem rodinné domky - na jedné straně rodina s dětmi, na druhé stará paní, takže jsme se snažili ve večerních hodinách taky nepouštět hudbu příliš nahlas a problém nebyl a dokonce se i tančilo... Spíš jsem měla strach, že si budou sousedi stěžovat na křik - jak se nám ti svatebčani rozjeli, tak se bavili a smáli fakt nahlas, někdy to byl až neskutečný řev, ale naštěstí žádné stížnosti nedorazily.
Odpovědět
U nás končila zábava kolem 4 hodiny ráno a obřad byl ve 12h.
Odpovědět
Profilova fotka
My končili v 6 ráno :-)
Odpovědět
My budeme mít obřad ve 12:00. DJ bude hrát do 23:30. A konec je naplánován 24:00.Ale není problém to protáhnout když si člověk připlatí.
Odpovědět
Profilova fotka
Pozvěte ostatní hosty ať si jdou taky trsnout :D
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to nepřijde tak hrozný, pokud máte obřad ve 12 a večerní zábavu začnete dostatečně brzy, aby už ve 23 byli všichni utahaní, tak proč ne. Ale všem bych to dopředu hodně zdůraznila a přizpůsobila bych tomu i playlist atd. Asi bych to využila jako možnost udělat "slavnostní" odchod novomanželů ve 23 hod a tím i konec hlučné zábavy. Hezky se to tím uzavře, nikdo nebude remcat, bude to mít hlavu a patu.;)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme měli hostinu a pařbu úplně mimo civilizaci, žekže jsme nebyli ničím limitovaní... hudba hrála asi do dvou - tj. do té doby, než saxofonista začal hrát na stole, bouchnul se o strop do hlavy a něco si tam na saxíku zkřivil :-D
Odpovědět
Profilova fotka
takžeee, my skončili v 7 ráno. V 11 mi přijde sakra brzo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
no 23:00 je fakt brzo, to jsem se teprve začala pořádně rozjíždět, my jsme končili v pět ráno a to jenom proto, že už mi bylo líto řidičů a hotelového personálu, co pak po nás uklízel, jinak bysme tam řádili ještě po snídani :-) ale taky nám ředitel hotelu říkal, že po jedenácté bysme se měli trochu zklidnit kvůli nočnímu klidu, měli jsme cimbálovku, se kterou jsme se přesunuli z terasy do salonku, ti končili někdy mezi druhou a třetí, pak jsme si pouštěli ještě vlastní hudbu, ale hulákali jsme u toho na celé město a v poledne (když jsme se doplazili do restaurace na polívku) ředitel vesele prohlásil, že to byl sice trochu ostřejší večírek a stálo ho to flašku slivovic,e ale aspoň jsme se prý dobře bavili, takže je to i o přístupu :-)
Odpovědět
Proč jsou další hosté pozvaní až na 16. hodinu? Podle mě to je škoda, protože kdyby se začalo slavit už dříve, mají delší čas na to se unavit. Pak by vás případný pomalý konec ve 23 hodin nemusel tolik mrzet.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli obřad ve 12 hod. Dj nám hrál od 17 hod. na jak dlouho jsme chtěli. Tudíž jsme skončili ve 4 ráno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky obřad jsme měli ve 12:00 ...DJ hned i na obřad ( hrál nám k obřadu a pak po celou dobu svatby) a vydrželi jsme do 3:00 :-) a bylo to až až :D
Odpovědět
my jsme skoncili v 7 ráno :-)))
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?