Svatba v okolí Děčínu - doporučení na sál

Ahoj všem, je tu někdo sto poradit kde v Děčíně, nebo v blízkém okolí mít obřad a kde pak uspořádat hostinu? Potřebujeme prostor kam se vejde max 45 hostů a kde může aspoň 17 hostů přespat. Optimálně něco jako malou farmu, stodolu, nebo prostě něco hezkého, decentního v přírodě, kde nebudeme rušeni ruchem města nebo turisty(proto místa jako Fabrika, Švejk, Faust etc. úplně odpadají). Taky by bylo prima, kdyby byla možná vlastní výzdoba, eventuálně sladkosti etc. Takže pokud někdo víte i o prostoru, který lze pronajmout samostatně, tak by to bylo super, catering už si zařídíme:) Pokud také někdo víte o dobré švadleně, kadeřnici a make-up artistovi z okolí DC, budu ráda za každou radu ;) Nevěsty z okolí DC přidejte se a pojďte diskutovat ;)
Odpovědět
nikdo nic? :(
Odpovědět
Zdravím. My budeme mít s přítelkyní svatbu v bývalém penziónu Lesní Zátiší v Tisé
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@bobo1990 Děkuji za tip. Můžu se zeptat kolik Vás to tam bude stát, jestli už máte představu tedy. Myslím tím pronájem místa.
Odpovědět
@bridetobe2019 Dávali jsme kauci 10 tis předem. Na místě jsme platili 20 tis . A pak nám vrátili 6 tis z kauce. Takže ro vyšlo na 24 tis . Byli jsme tam od středy do neděle.
Odpovědět
@bobo1990 Moc děkuju za odpověď, není to pro nás úplně ideální, ale zkusím je kontaktovat. Díky ;)
Odpovědět
Nikdo nic? Nemusí to být jen v DC, okolní vesnice nebo klidně i Ústí. Jakoukoliv radu velmi ocením ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?