Dát jídelní lístek na hostině i nevěstě a ženichovi?

Tak mě napadá, zda dát na hostině jídelní lístek i na naše místa..nevěsty a ženicha, či nikoliv.Nevím, jestli to není hloupé, když si to tvoří člověk sám. Co vy na to?? Jak jste to měli či budete mít vy???
Odpovědět
jaro, záleží na tom, jak máte vymyšlenou výzdobu... pokud je ten jídelní lístek součástí výzdoby, tak proč ne ;-) hloupý to není ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jaro:ja si ho davat budu:)pak si schovam na pamatku:)ale budeme mit vzdy do dvojice svatebni menu, prijde mi zbytecne vyhazovani penez dat to kazdemu...navic svatebni menu bude napsano i ve sv. novinach, kdyby kdosi remcal:)ale jak psala charleene, proc ne:)
Odpovědět
me prijde jidelni listek jako naprosta zbytecnost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kata:me nejdriv prislo taky, ale pak jsem si rekla, proc nee:)ale je pravda, ze vse od oznamka, po etikety lahvi a popisky cokolad i noviny mi da do formy bracha a vytiskne kamarad za pakatel:)co si budeme povidat,vse je i o cene:)
Odpovědět
kami - no jasan prave proto me to prijde zbytecny abych vyhodila tezky penize za tisk menicek ktery se stejne nakonec budou valet nekde pod stolem a bude z toho akorat binec :-D bohate staci jmenovky na stul na tu dekoraci a ty stejne taky pak konci pripichany na kosilach nebo prilepeny na cele jako poznavaci znameni :-D
Odpovědět
my lístek nebudeme mít vůbec,chci ať je na stole místo a tohle mi příjde jako zbytečnost ;-)
Odpovědět
my jsme to měli tak, že jsme s obsluhou domluvili 3 jídla, ze kterých si svatebčané na místě vybírali, takže u nás bylo menu nezbytné ;-) a dělali jsme si ho sami (resp. já jsem ho dělala :-D ), takže to nákladné nebylo :-)
Odpovědět
chaarleene - no tak to potom jo ale pokud ma nekdo erarni jidlo tak me to prijde uplne zbytecny zaplacavani stolu jak psala treisi
Odpovědět
jo zbytečný to možná i je, já si to ale vyráběla sama...nic moc to nestojí..papír, mašle a ten čas. Jen se mi zdálo trapný..si ho pak dát sama.. :-) :-) :-) Tak se Vás tu ptám. :-|
Odpovědět
ja bych kdyz uz to teda nekdo chce tak bych to dala jen tak na stoly sem tam a ne kazdymu...takze tim by odpadl i problem jestli davat i neveste a zenichovi ;-)
Odpovědět
Tak rozhodnuto...nám to tam dávat nebudu :-) a dám nám tam něco jiného...třeba i něco dobrého a pro ženicha to bude překvápko :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?