Couver

Profilova fotka
Ahoj,chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost že vám na svatební hostině počítají couver ? Máme svatbu v hotelu kde je už ráno zajištěno komplet občerstvení pro svatebčany, potom oběd a večerní raut, v hotelu se bude taktéž spát,všeho všudy ta sranda vyjde komplet kolem 130 000 Kč a oni chtějí ještě 58 Kč na osobu za couver.Není to velká suma ,ale zase když tam tolik necháme tak mi to přijde ždímej kde se dá. Platili jste také někdo ? Díky Jířa.
Odpovědět
Zkusila bych si spočítat, jaká ta suma couvertu bude. Pokud by byla nižší než dýško, které jste byli ochotní dát, přistoupila bych na něho. Ale nechala bych si vrátit do poslední koruny. Tak mi to poradili v jedné francouzské restauraci, když se přišli zeptat, zda chceme zaúčtovat couvert, nebo dáme tip (dýžko).
Odpovědět
Nesetkala jsem se s tím, ale zase nám třeba někde v kalkulaci započítali "přípravu svatební tabule", většinou paušálně 1 000 za celou svatbu. Mně by to nevadilo, ale dýško bych už potom také nedávala.
Odpovědět
já jen pro ostatní co si myslí že to znamená prostitutka kterou najali svobodní mládenci na svatbu ženichovi aby si ještě naposled užil :D http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?