Co zvolit ke slavnostnímu přípitku na svatební hostině?

Profilova fotka
Ahoj, prosím o radu a názory...jaký alkohol zvolit jako přípitek na slavnostním obědě s rodinou? Nechci klasické Cinzano nebo Martini, protože mi přijde, že si toho každý akorát cucne a odloží, a šampaňské také nechci, protože to budeme mít ke společnému přípitku se všemi při krájení dortu. Co jiného by se dalo použít? :-.
Odpovědět
Cokoliv co vám bude chutnat, to je přeci jen na vás :-) Zvolila bych to co mám já s nastávajícím ráda... pokud máte rádi becherovku, tequillu, baileys... směle do toho, je to přece váš den :-) a stejně se nikdy nejde zavděčit všem, at zvolíte cokoliv, vžycky části hostů bude volba vyhovovat a části ne... nebo at si každý objedná dle svého čím vám připije :-)
Odpovědět
Měli jsme portské, jednak proto, že nám chutná a taky proto, že barevně oživilo tabuli.
Odpovědět
@kachna_kachna toto víno není zrovna dobrá volba jako aperitiv, hodí se spíše jako digestiv nebo až k dezertu
Odpovědět
Nabidla nam ho primo provozni a tak jsme souhlasili. Ale jinak mas pravdu - jako aperitiv by se snad jeste hodilo suche bile portske, cervene pouze vyjimecne a to k vyraznym predkrmum, jejichz chut neprebije. (my jsme predkrm nemeli zadny). Cervene je optimalni jako digestiv nebo i k tezsim napr. cokoladovym dezertum.
Odpovědět
Profilova fotka
Nedavno jsme dostali v hospode tohle a bylo to moc dobre http://www.alkoexpert.cz/godet-pearad... myslim ze jako netradicni aperitiv by se mohlo pouzit nejake ovocne brandy nebo konak
Odpovědět
Profilova fotka
Co takhle nechat udělat čerstvé pyré z malin, jahod, žlutého melounu nebo nějakého jiného ovoce a zalít sektem nebo prosekem, chutná to výborně :) A nebo bezinkový sirup zalitý prosekem, taky vynikající.
Odpovědět
My jsme měli prossecco a tančící brusinky :-)
Odpovědět
@martaveg No to se nedivim, že ti to chutnalo...Godet je Godet...ale nejsem si jistý, že v restauraci dají panáka pod 100 Kč, spíš 120 - 150 Kč za skleničku a to už je při počtu svatebčanů pálečka, pokud jich nemáš deset...
Odpovědět
@alik13 nebo proseco s aperolem? také dobré :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?