Co se pokazilo?

Mile manzelky, zajimalo by me, zda se vam na svatbe neco pokazilo. Mam na mysli neco, co jste mohly ovlivnit, ne pocasi. Nejsem neprejici, jen si chci udelat predstavu co si mam dat na cerny scenar a pojistit duslednou přípravou ;-) Dekuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám se nepokazilo vůbec nic, ale oproti očekávání bylo o hooooodně víc jídla a kamarádky, co mi pomáhaly, si svatbu moc neužily. "Příště" bych najala nějaké brigádníky. Jinak ale vyšlo vše skvěle. :-) Jo, a nevyzkoušela jsem se podívat na svatební šaty ze všech úhlů a tak se stalo, že v určitých pózách mi bylo vidět ramínko od podprsenky (měla jsem šaty na široká ramínka), to mně mrzelo. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nám se nepokazilo vůbec nic,i když jsem s tím tak trochu počítala,že něco bude jinak nebo se něco pokazí a ono všechno proběhlo na jedničku, asi jsme měli i kliku na dodavatele a tak,že nám nic nevybouchlo na poslední chvili :-) ještě teď tomu nevěřím
Odpovědět
Profilova fotka
Kapela přijela o hodinu později, protože si to špatně poznamenali, a "normálně jezdí vždycky na pátou", takže si nevšimli, že já je chci už v 16:00. Naštěstí z toho nakonec žádné velké faux pas nebylo, ale asi bych "příště" všechno zopakovala ještě víckrát, přecejen nervy chvíli pracovaly.
Odpovědět
Já jsem si dala fakt záležet s organizací, fakt jsem všechny dodavatele propojila celkem dokonale, takže ve svatební den to slapalo skoro samo a nikdo z hostů neměl větší úkoly. Jen svědkyně mi dělala společnost a pak při focení vyhlasovala skupinky, svědek vyzvedl květiny. Takže si to všichni přišli dokonale užít, nikdo nebyl strhany nebo nějak omezený nějakými povinnostmi. Byla jsem připravena, že se něco pokazí, ale nevzpomínám si fakt na nic. A to jsme bojovali s tím, že náměstí bylo rozkopane, takže omezená doprava a na náměstí hasičské cvičení. Ale nic z toho svatbu nenarusilo ani neovlivnilo. Takže já nevím, mne nic pokazeneho nenapadá, jediná věc, že jsme jedněm přátelům zapomněli dát při odchodu víno, ale bylo to napraveno hned po svatbě. Vzhledem k náročným vztahům některých členů rodiny jsem měla strach z hádek, ale všechno klaplo, rafinovaný a netradiční zasedací pořádek udělal svoje. Já si před svatbou taky prošla diskuze o pokazenydh svatbach a snažila jsem se z toho co nejvíc poučit. A nejčastěji tqm byli právě zaukolovani svatebcane, špatné jídlo a obsluha, špatný dort a hnusné a vadnouci květiny, případně arogantní fotograf, nechteni hosté. Toho všeho jsme se vyvarovali, fakt jsme si dali na dodavatelich záležet, naopak výzdobu jsme neresili a peníze na ní jsme dali právě do služeb. Musím říct, že nazdobeny stůl od restaurace byl fakt pěkný a s květinami to úplně stačilo.
Odpovědět
Profilova fotka
@ambera U nas se "pokazila" jedine nevesta, byla jsem hrozne unavena, takze tanecni parket jsem si s vetsinou hostu moc neuzila a z rautu jsem toho taky moc neochutnala.. i kdyz mi to pred svatbou neprislo, tak nervy asi prece jen pracovali a nedostatek spanku a stazeny zaludek udelal svoje.. ale zase to neberu jako nejakou tragedii, svatbu jsem si i tak uzila a mam na ni hezke vzpominky :-) ale kdybych mela moznost si to zopakovat (vratit se v case, ne rozvod a druhou svatbu :-D), tak bych do sebe aspon na noc pred svatbou hodila prasek na spani
Odpovědět
Omezila bych alkohol, který se volně naléval (měli jsme svůj), u některých hostů mi přišlo, že se opravdu přišli jen opít zadáčo!!! teď bych nakoupla jen pivo, vino a z tvrdého max. 2druhy, ostatní ať si koupí za své. A pozvala opravdu jen hosty, se kterými se kamarádíme, vídáme. Pár lidí jsme museli pozvat ze slušnosti a celou dobu se ta jistá paní jen šklebila, nebylo ji nic dobré a nad vším ohrnovala nos.
Odpovědět
Profilova fotka
u nás se do obřadu kazilo všechno :)) nedovezli zbytek koláčku, zaspala jsem, švagrová nemohla jít za svědka, bo se jí dělala občanka atd atd atd a pak už bych nezměnila nic. bylo to dokonalé.
Odpovědět
U nás bylo víc sladkého než bylo třeba, fakt se vyplatí dodržet doporučené počty na osobu, a pokud bude horko, tak ještě ubrat a zhavaroval DJ, byl na doporučení a rozbila se mu aparatura, takže začínal hrát v 9 večer a ještě k tomu jen z YouTube, nedodržel ani předem připravený playlist, ale beru to tak, že vždy se musí něco porazit, jinak byla svatba dokonalá.
Odpovědět
U nás se nepokazilo nic. Nebo alespoň nic zásadního. Trošku mi bylo líto, že jsem musela zaúkolovat rodiče a svědky, ale bylo to jen na dobu před obřadem (organizační věci) a všichni mě ujistili, že to dělají rádi a vůbec jim to nevadí (jsem jim neskonale vděčná!). Taky mě mrzelo, že jsem si nestihla popovídat se všemi hosty. I když jsem všechny průběžně obešla a alespoň se zeptala, jestli se dobře baví a nic jim nechybí, nezvládla jsem všem věnovat tolik času, kolik bych si přála. Jo a ještě jedna věc - svatba byla v srpnu, takže vedro, a při focení mi z toho horka málem zkolaboval manžel. Náš fotograf měl naštěstí v zásobě energeťák, který nám věnoval, takže manžel si chvilku poseděl ve stínu, zotavil se a mohli jsme pokračovat. Jinak byla celá svatba naprosto úžasná :)
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel nám ze zdravotních důvodů 14 dní před svatbou vypadla kapela, takže na poslední chvíli z nouze se našla jiná, neozkoušená... Zahráli a zábava byla, jen možná mohla být trochu lepší s tou původní, ale to jsme opravdu nemohli ovlivnit. Větší problém nastal díky tomu, že kuchař nevěděl, že vlastně skoro vůbec nepiju alkohol a na přípitek na uvítání jsem dostala velkýho panáka slivovice. Téměř okamžitě mi bylo hrozně zle a měla jsem velký strach, že budu muset odejít, takže jsem asi čtvrt hodiny u stolu brečela. Naštěstí se to rychle spravilo vynikající polévkou a vepřovou se zelím a kamarádka mi bleskově povolila šaty, takže se dohromady nic nestalo, jen to bylo chvíli hodně nepříjemné. Takže doporučuju se přesně dohodnout na tom, co vám na uvítání připraví ;-)
Odpovědět
@ambera jedine co me trochu mrzi je foceni skupinovek....doporucuji predem napsat napr.seznam s kym a v jake kombinaci se chcete fotit....me treba chybi moje teta, manzelovi teta se strycem apod.....neni toho moc, ale mrzi me to. A my jsme byli radi, ze muzeme spat na hotelu kde se svatba konala...predstava ze se presouvame domu je hrozna.....takze doporucuji prespat v miste oslavy.
Odpovědět
@bm4 a proč jste toho panáka teda pila?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
U nás vše proběhlo podle plánu, nic se nepokazilo tak, že by to ovlivnilo svatbu nebo hostinu. Jediné co mě mrzí je, že jsem nechtěla obřad točit na kameru. Jeden ze svatebčanů sice točil na mobil (má kvalitní, takže to vypadá dobře), ale nestihl natočit příchod nevěsty a to mě moc mrzí.
Odpovědět
Tak postradajici fotky vyresim fotokoutkem. Pozadam hosty, aby se v nem vystridali uplne vsichni- povinne :-)
Odpovědět
Ke kamere na obrad se taky priklanim.....taky jsme kameramana neresili a nakonec jsem byla rada ze to jeden stryc jen tak tocil na fotak a mame peknou vzpominku....takze doporucuji obrad natocit....
Odpovědět
@ambera nejde o to ze by nam nekdo na fotkach chybel.....jen nejsou na skupinovkach s nama
Odpovědět
Dva dny predsvatbou mi odvezli tatinka do nemocnice, tudiz byl na svatbe jen do 19h, zpetne me mrzi, ze jsem si nestala za svym a nepresunula to, ale jsem moc rada, ze tam mohl byt s nami.. Jinak co se tyce toho, co se nepovedlo.. Druzicky se vykaslaly na saty a nakonec byyly "jina ves jiny pes", ale budiz. Zenich vyzvedl kvetiny a odvezl si i vsechny korsaze, nastesti zachranila svedkyne, ktera je na posledni chvili vzala a zbytku hostu je rozdala pri odjezdu na obrad, dodavatel kvetin nedodal barvu kvetin, kterou jsme chteli, ale i tak byly hezke. Pri foceni jsme opomneli udelat skupinove fotky se stryci a tetami (oz me opravdu mrzi). Ridic vozu nevesty se sebral a z mista obradu odjel cca o hodinu drive, takze jsme narychlo prendavali vyzdobu auta na jine auto. Svedci si napsali proslovden pred svatbou (ale byl hezky). S manzelem jsme diky memu stresu z tatkovy hospitalizace v nemocnici, zapomneli podekovani rodicum. Zapomneli se prskavky na prvnin novomanzelsky tanec a neudekal se ani doprovodny kruh, nestihl se sundavat podvazek ci novomanzelsky zabavny kviz a dalsi malickosti, ktere uz nebyly nijak dulezite. ;-) No a to nemluvim o tom, ze nekolik let zpetne bylo 20. cervna krasne pocasi a nam prselona byla neskutecna zima. :-) Ale dulezite je, jaky bude bude zivot po svatbe a dokonala svatba spokojeny zivot nezaruci. :-)
Odpovědět
U nas do obradu bylo vse uzasny,ale pak v restauraci meli na obsluhu neschopny brigadniky,bylo nas dvacet,a zatimco nekteri uz dojidali,ostatni hladove cekali na jidlo,a celkove obsluha na nic,pak v miste grilovacky povereni lide nedali na stoly jidlo a piti,a navic svatebcane kteri se na svatbu vnutili,udelali totalni hysterickou scenu,takze kdyz nekdo rekne svatba,hned se vidim jako brecici nevesta. Takze si hlavne nezvi lidi ktere nechces. At ti slibuji cokoliv.
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 přiznávam, že jsem to prostě nepoznala, neřešila a naklopila to do sebe, měla jsem už dost hlad i žízeň a chtěla jsem se rychle dostat ke stolu
Odpovědět
Pozor na výběr DJ, aby opravdu chápal, že jde hrát na svatbu, ne na diskotéku. Znám i z více vyprávění případy, kdy DJ sázel samé house a techno kusy, na které k jeho údivu nikdo netančil, na požadavky o ztišení hudby nereagoval (přece si nebudete povídat, když vám teď hraju JÁ) a hudební přání svatebních hostí plnil jen neochotně a s kecy, že není žádný jukebox. Tak si dovede představit, že zábava se rozproudila až poté, co si umělec sbalil fidlátka a někdo ze svatebčanů pustil normální písničky z notebooku.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca ahoj, prosím tě, rafinovaný a netradiční zasedací pořádek... máš nějakou ukázku? bo brzo budu řešit sestře něco podobného a zatím nevím, jak to pojmout :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?