Co plánujete do Candy baru?

Vše si budem nakupovat sami, takže co si nenapišu, na listek, na to si urcite v obchode nevzpomenu.. co jste tam mely vy, nebo plánujete mít? klasicke zakusky moc nechci.. vestsina fotek co jsem nasla jsou z anglie nebo ameriky, a tam toho moc na trhu podobneho nemaj. dozy by se asi taky museli sehnat, co?.diky
Odpovědět
1
2
:) Proč dělat něco, co vlastně neznáš, nevíš co to je a kde to sehnat. Nějak nechápu
Odpovědět
a ja nechapu, proc tu pises, kdyz mi nechces poradit. vim co to je, ale chtela jsem radu, co tam nevesty dávaj z českého trhu 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
já měla koláče a cukroví, pak mísy s ovocem. ve vyšší skleničce jsem měla různobarevné pendreky a v mističkách LOVE jsem měla nasypané různé bonbónky - arašídy v sukcu, gumové bonbony apod..kukni na moje fotečky, mám tam jednu nakonci alba. pak jsme v rámci večerního rautu měly ještě cream brulle nebo jak se to píše :) myslím si, že to je na tvém vkusu, co tam mít a nemít, já hrozně chtěla čokoládovou fontánu ale tu nám bohužel nedovolili z předešlých špatných zkušeností :) ale sladkosti se osvědčily, nakonec jsem byla ráda, že jsme totam zařadili :)
Odpovědět
@zirafka1988 to vypadalo dobře :) kupovalas to v nejakem velkoskladu nebo jen mnoho balicku v klasickem obchodu? budem tam mit 14 deti do 7ti let, takze klaun a mlsy musi byt, at moc nezlobi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky zatím tápu a hledám, taktéž chceme candy bar a hlavně, aby to trošku vypadalo. Asi budu do dóz dávat nějaké marshmallow, gumové medvídky a pod.. Prostě co se najde tady v obchodech a bude to vypadat dobře. Nebo si možná něco objednám z Anglie. :) Pak chci mít taková ta zahnutá lízátka (ve tvaru hůlky) a taková ta kulatá se spirálou. Zase toho nechci mít moc, až tolik dětí tam nebude. A ještě tam budu mít nějaké obalované čokoládové pralinky (našla jsem super recept) a macrons, které budu dělat. :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme u nás v Opavě přímo obchod jen s bonbóny :) takže tam vychází cenově hodně dobře . kupují se tam velké balíky, které vychází myslím 1,5 na 65 kč. :) určitě je to dobrý nápad, a né jen pro děti. i dospělí chodili a pořád uzobovali :)
Odpovědět
Profilova fotka
@caramella12 ahoj, meli jsme makronky, minizakusky a pak ve sklenenych miskach mini tycky - mars, twix, toblerone, a pak jeste arisidy v cokolade (barevne). Muzes tam dat co chces, co ti chutna :-D koukni na stranky Zuzany Dvorakove (domacilaskominy) ma tam nekde fotky candy baru, kam dodavala.
Odpovědět
@zirafka1988 páni tak to by vychazelo mnohem vyhodneji :) nemaji treba nejake stranky ? v ostrave asi pobocku nemaj co? :-D
Odpovědět
@zirafka1988 ahoj, taky by mě zajímaly stránky, popř. ostravská pobočka. Já si něco takového taky plánuji, inspirací je hodně, ale popravdě, ty dózy na sladkosti jsou u nás moc drahé, to mě dost odrazuje.
Odpovědět
Profilova fotka
@packaf dózy jsem měla půjčene od tchýně z květinářství :) a ty písmenka jsem měla půjčene od kamarádky, která má v Opavě svatební agenturu, takže mě to moc draho nevyšlo :) jinak ty bonboby jsou Juicy Gummy nebo jak se to píše. nevím, zda mají pobočku v Ostravě :(
Odpovědět
Profilova fotka
@caramella12 @packaf tak jsou i v ostravě. Naminami a spletla jsem se, mic mají za 65,- ale je to jen 1kg, ale i tak je to super cena.mají tam i další různé akce :) tak to zkuste :)
Odpovědět
@caramella12 Candy bar je vlastně takový sladký koutek, kde jsou vyskládané sladkosti na svatbě, většinou spolu vše, jak sladkosti, tak dekorace, barevně nebo tématicky ladí. Na svatbách je většinou ve středu svatební dort, který je většinou umístěn na podnosu nebo něčem vyvýšeném, měl by být ústředním bodem. Doplňují ho zákusky a sladkosti, v rozličných dózach a nádobkách, na tácech a podnosech, které opět ladí se zbytkem baru. Často se používají papírové dekorace, vlaječky, nápisy. Nechápu dotaz, protože si troufám tvrdit, že téměř vše je dostupné na českém trhu. Stačí u toho myslet a hledat. Zákusky- kromě svatebního dortu jsou oblíbené minidorty, cupccakes zdobené fondánem nebo krémem, cakepops, malované sušenky, makronky, ale nebo také dezerty v průhledných skleničkách, myslím, že fantazii se meze nekladou. To se většinou objednává v cukrárnách nebo u soukromníků, kteří se pečení věnují:) Sladkosti- gumové nebo cucací bonbóny, čokoládové bonbóny, lízátka, nejrůznější kyselé proužky, lentilky, karamely, čokoládové tyčinky, cokoliv co zapadne do tématu. Takové věci se dají nakoupit v běžné maloobchodní síti- kupodivu, ve specializovaných prodejnách, které prodávají například anglické zboží ( v Čechách nejjednodušší M&S a nebo existují i menší specializované prodejny), nebo americké zboží se dá koupit třeba zde: candy-store.cz. Podnosy, tácy, misky- obchody s dekoracemi jak v kamenných prodejnách tak v eshopech na netu. Za mě třeba Butlers, Nanu Nana, různé cenově dostupné pičičandy mají i v Kiku. Na netu Bella Rose, na Fleru třeba působí Krásný Domov, mají spoustu zajímavých dekorací. Papírové dekorace - kamenné nebo online obchody s papírovým zbožím a dekoracemi na party- takových firem je bambilion. Na Fleru nebo tady působí řada prodejců, kteří vytvoří dekorace na míru Ps: ano, pokud byste si vše chtěli zařizovat sami a chtěli byste použít nejrůznější dózy, tak byste je opravdu museli sehnat, nemají nožičky, samy nedojdou. Ale je možné si je půjčit, existují půjčovny svatebních dekorací.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My jsme nakoupili spoustu cukroví v Lidlu, jejich ovocné karamelky zbožňujeme. Většinu sladkostí mají moc dobré a větší výhodnější balení než klasický v obchodě. Taky pytel lízátek jsme tam koupili, klasický karamelky, marshmallow a tak...celkem máme asi 5 kilo cukrovinek za necelých 600 kč. Samozřejmě na stolech budou klasické koláče a zákusky, ale tohle je spíš pro děti, aby mohly zobat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezky den, v nasi pujcovne mame vse, co je potreba na krasny a stylovy candy bar - dozy, dortove stojany, etazery, tacy, dezertni talirky Just Married, svatebni vidlicky... Bude mi cti, kdyz si nasi nabidku prohlednete (viz stranky) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@caramella12 Zajdi se kouknout do Nanu Nana, včera jsem tam byla a byly tam dózy co by se hodily na Candy bar za slušnou cenu od cca 60Kč...
Odpovědět
Místo ježíška máme Santu,místo českých svateb přejímáme zahraniční zvyky.Není to myšleno ve zlém,jen mě to tak napadlo
Odpovědět
do Candy baru bych dala vše sladěné do barev svatby...například makronky, cupcake lízátka, minidortíčky, semifredy, medovníčky, mandličky....
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli makronky, minidortíky, lentilky , minivínka s čokoládkami ...A na stole jsme měli mandličky a žvýkačky:) jukni do alba :)
Odpovědět
my budeme mit makronky, bonbony v dozach, kolacky a pak budu pect cupcakes, cokoladove cookies, boruvkovy drobenkovy kolac a budu delat tiramisu do panaku..tot asi vse..
Odpovědět
candy bar - nebudeme mít stejně jako fotící koutek...Ale pokud by byla otázka položena co budeme mít na svatbě za sladkosti tak budeme mít - svatební dort (jak překvapivé) a další 2 ovocné dorty + 400 ks svatebních koláčků.
Odpovědět
@ilonkaseda a místo škodovek kupujeme Hyundai, misto tesly panasonic a misto mydla s jelenem palmolive ;-) v pohodě :-)
Odpovědět
ahojík, my candy bar neplánujem, ale rozhodli jsme se koupit gumový medvídky a takový ty upírský zuby, kilo stojí 89 Kč, což je luxus (pro info je to z ceskecukrovinky.cz) a dáme to do mističek na raut..smráďata budou mít radost a neupatlaj se :-) :-)
Odpovědět
@caramella12 Myslím,že je rozdíl kupovat zahraniční výrobky a přebírat zahraniční zvyky a zapomínat na vlastní..Tím ale nechci říct,že udělat candy bar je něco špatného.U toho santy se mi to ale fakt nelíbí:))
Odpovědět
@ilonkaseda a vážně v čr někomu nosí dárky santa? já myslím, že asi ne... jen ti méně vkusní jedinci používají santu jako dekoraci a kdyby nepoužili santu, použili by něco stejně kýčovitého, to už je asi jedno 8-(
Odpovědět
@ilonkaseda mi nejde o to, že je to zvyk z ameriky ale o to, že ze 45 hostů budem mit 15 deti do 7 let, takže považuji za nutné, aby tam nebyly jen zakusky vetsi nez jejich ručičky :-)
Odpovědět
asi bonbony do skleněných dóziček, nějaké cukroví (napeče i mamka něco), chci zkusit makronky (objednala jsem si plech přes ebay)... zatím nevím, nechci velký candy bar, ale malý, jen /pro styl" :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@tobihosue Ahoj, sehnalas někde kulatá lízátka se spirálou? Děkuji
Odpovědět
Stránka, kde seženete moc pěkné věci: https://www.facebook.com/media/set/?s...
Odpovědět
Profilova fotka
@184184 Ahoj sehnala... Ale byl to boj.. Pokud za to chceš dát velké peníze, tak v Praze, je americký shop, kde se dají koupit (asi teda), ale bude to všechno tak 4x tak dražší (si myslím, osobně jsem tam nebyla). Já jsem lízátka se spirálou nakonec sehnala v kauflandu. Za ten rok, co jsem to plánovala se tam objevili jednou, už ani nevím, k čemu, ale byly tam! Tak jsem je nakoupila. A pak mám kamarádku, která žije v USA a ta mi ještě cca 4 lízátka přivezla do ČR.
Odpovědět
Docela by mě zajímalo jestli nějaký dospělý svatebčan procházející kolem Candy baru si řekne: "Hmm, co bych si dal..ÁÁÁ Dám si Marshmallow nebo gumovýho medvídka." Osobně si myslí, že lidé spíš ocení koláčky, kremrole, muffiny nebo mini zákusky...Min něco co není "umělé".
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?