Co na raut?

Profilova fotka
Holky, prosím, poraďte. Plánujeme oběd a hostinu pro cca 50 lidí a potřebuju poradit co na hostinu (raut)... Všichni jsou zvaní i na oběd, takže hladový zas tak moc asi nebudou :) potřebuju poradit co konkrétně jste si poručili na raut... Budeme brát raut z restaurace, kde nám řekli, že si máme namyslet, co chceme a oni nám to udělají... No tak super, nevím, co se na raut všechno dělá... Budu ráda za jakoukoliv inspiraci... Děkuji.
Odpovědět
My měli : Delikatesní výrobky studené kuchyně Plněný hermelín uherským salámem zdobený mandlovými plátky Šunková roláda se sýrem zdobená čerstvou karambolou a ovocem Mousse z uzeného kuřátka s tomatovým želé a bylinkami Domácí Pâté s brusinkovou redukcí Grissini obalované parmskou šunkou s melounovou polévkou Marinovaný norský losos s koprem Roastbeefová rolka z plemenného býka s celerovou remuládou Carpaccio z pravé hovězí svíčkové s parmazánem zdobená bazalkou Smažené kuřecí miniřízečky Variace studených obložených mís z tradičních uzenin (pražská šunka, čabajka, uherák, uzené maso) Kompozice sýrů s hroznovým vínem (eidam, hermelín, niva, uzený sýr, ementál, chedar, gouda) Teplý bufet: Hovězí guláš s cibulkou Kuřecí směs na kari se smetanovou omáčkou Přílohy: Rýže Hranolky Saláty: Šopský salát Míchaná zelenina (okurky, papriky, rajčata, ledový salát, listové saláty míchané) Drezinky: jogurtové, francouzský, balsamico, olivový olej extra virgin Doplňky: nakládané cibulky, okurky, hořčice, smetanový křen, olivy více druhů Pečivo: banketní pečivo s mákem a sezamovým semínkem, vícezrnné pečivo, domácí zámecký chléb ČOKOLÁDOVÁ FONTÁNA Pronájem Čokoláda 2 kg Ovoce TATARÁK (z pravé svíčkové)
Odpovědět
Profilova fotka
@mpbg díky za odpověď, to si museli hosté pochutnat :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj doporučuju tatarák na raut nedávat! byla jsem na svatbě kde ho měli, po hodině co tam ležel vypadal už dost nevábně, navíc v tom teple riskovat že z toho hosté budou mít při lepší variantě "průšvih" ...
Odpovědět
@rendlik86 Ano, jídlo bylo prý výborné. Já bohužel neochutnala :-) Vycházelo to 440,-/os.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme sele, grilovanou kukuřici, kuřecí paličky, řízečky, zeleninové saláty + dresingy, řepové carpaccio s kozím sýrem, filátka ze pstruhů, sýrové/šunkové mísy, čerstvé ovoce. Zkrátka obyč klasiku ;-)
Odpovědět
My taky máme klasiku - sýrové a uzeninové mísy, grilovaná křidélka, zeleninové saláty, salát s tuňákem, ovocný salát, čerstvé ovoce, jelení paštiku, paštiku z husích jater s mandlemi, miniřízečky, grilované krevety...
Odpovědět
@rendlik86 v albu mám naši nabídku pro 50-60 osob
Odpovědět
Profilova fotka
@mpbg a mohu se zeptat jaká byla gramáž na osobu při ceně 440?
Odpovědět
@nikolka066 zpráva :-)
Odpovědět
Ahoj,my máme gulášek,polévku -masový vývar a knedličky,bramboráčky,kuřecí a vepřové řízečky,pečená stehýnka kuřecí,grilovaná zeleninka,pečivo,štrůdly,slané šneky,zákusky,muffiny,pečené brambory,chlebíčky,jednohubky,čokoládovou fontánu,chlazený meloun,těstovinový salát,zeleninu -k namíchání salátů a k tomu balkánský sýr a dresinky no a hooodně pití😊
Odpovědět
Doporučuji: - Paštika (domácí) a rohlík - škvarky - vídeňské párečky s hořcicí, chléb - vařené vepřové koleno a žebra - utopenci Taková klasika prostě ;-)
Odpovědět
Ahoj, potřebují poradit co do množství jídla. Máme 30 lidí, k obědu bude polévka a hlavní jídlo. Co ještě, netusim. K rautu večer jsem chtěla guláš, mini rizecky, dopaj, testovinovy salát, zeleninu. Bude dort, cup caky, pop caky, koláčky. Nevím kolik co čeho na ten raut, zda to stačí, nebo dat ještě salamy, sýry. Poradte, diky
Odpovědět
Článek se načítá
@pejullka všichni si radši dají guláš a řízek, než nějaký salámek. Možná pokud máte hodně vinařů, tak bych nechala sýry a třeba olivy..
Odpovědět
@karlap tak to je hodně neklasický raut :-(
Odpovědět
@marketuskas takze proste 30 poroci gulase a pak kolik rizecku? Vinari budou, takze syry jsou jasny ale jeste neco? Sopsky salat a treba testovinovy?
Odpovědět
@pejullka nabídku našeho cateringu mám v albu, měli jsme 60 lidí, tak se mrkni my jsme neměli oběd, ale po obřadu začal rovnou raut - prvně grilování a nějaká ta příloha což u vás zastoupí oběd šopský salát jsme měli, těstovinový klidně také můžete dát, ale moc bych to nepřeháněla. když je vedro tak ty dresinky, jogurty a majonezy se mohou zkazit.
Odpovědět
@marketuskas vypadá moc dobře, kolik byla celková cena?
Odpovědět
@pejullka cena je v albu
Odpovědět
@marketuskas to je krásná cena, my by jsme měli piti vlastni, šlo by jen o jídlo. Zajišťuje té primo vy?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?