Co budete pít na svatbě, nevěsty?

čau budoucí a bývalé :-D nevěsty. Copak se chystáte pít na vlastní svatbě? Těžko se zlinkujeme, abysme odpadly pod stůl, že? Já teda doufám, že tak nedopadne ani ženich - ale známe to - chlapi, že? 8-) Já zůstanu asi u svého oblíbeného bílého vína.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bloumám :-) Bílé víno nepiju (dělá se mi po něm špatně - myslím tím už třeba i po první skleničce), piju jenom červené - ale to by se taky mohla stát katastrofa :-D Tak trochu nevím. Možná si asi dám jenom přípitek a pak budu pít nealko. Jak dopadne ženich mi je upřímně jedno - jestli se bude chtít opít, tak ať :-D Já si ten den vychutnám asi za střízliva - nebo si budu třeba ucucávat cinzano, aby zas pak někdo nezačal drbat, že jsem v tom nebo tak :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem nejvíc vypila vody, ale kromě toho jsem měla pár panáků domácí meruňkovice a kalvádosu, k obědu na přípitek martini a v průběhu odpoledne a večera bílé víno. Opravdu opilá jsem byla jen po únosu, kdy do mě únosci nalili dva dvojité panáky tequily, dvě dvojité baileys a nějaké to šampaňské (i když jsem vše zapíjela nealkem), ale velice brzy jsem to vytancovala :-) Takhle shrnuté to vypadá dost strašně, ale vše jsem vypila v rozmezí dvanácti hodin a toho alkoholu v poměru k vodě bylo daleko, daleko míň :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já alkohol nepiju,takže to mám vyřešený..omočím jazyk při přípitku a tím to hasne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bile vino je dobra volba, taky jsem pila jen to, a spoustu sodovky k tomu.. Pri unosu sampicko... a myslim ze jsem vydrzela se neopit moc jen trosku do nalady.. Podle me je nejdulezitejsi nepit s kazdym panaka pro toho kdo neni zvyklej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se budu držet klasicky vína červeného :-) a prokládat to spoustou vody :-) jak dopadne ženich nevím :-D ale jak už bylo řečeno, chlapi jsou chlapi 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se budu držet maximálně bílého a to je tak všechno :-) a vodu nebo nealko a hotovo
Odpovědět
Profilova fotka
Ženich nepije, takže ten to má vyřešené a já piju víno. Z důvodů předejití katastrofy (často a hodně mluvím rukama) zvolím bílé :) a spoustu vody... opilá nevěsta není hezký pohled...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja na svatbe nechtela pit a tedy jsem si domluvila s provozni a sefem cateringu, ze si prinesu nealkoholicke bublinkove piti s cimz souhlasili. Bohuzel nebyli schopni to dodrzet a tak jsem pri pripitcich (pocinaje obradem) musela pit alkohol. Pokud mate podobne pozadavky, tak si to musite ohlidat a nekoho poprosit, at to zkontroluje. Pouze na posledni pripitek si vzpomneli, ze je tam krabice nekolika lahvi nealka a prinesli lahev k hlavnimu stolu, kterou rozlili. Bohuzel to bylo kolem 9hod vecer a tedy jsem se do te doby musela spokojit s alkoholem a vodou. Catering byl v miste svatby otresny. :-( proto doporucuji takove veci ohlidat a nekoho tim poverit. ;-)
Odpovědět
My budeme mít barmana, takže koktejly (já nealko), na přípitek Crodino, nealko šampus a možná pivo Lemond :-) Ostatní normálka co chtějí, pivo, víno, koktejly, akorát tvrdý pije každej za svý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@arakad já jsem pila růžové šampaňské s jahodami a pak sem přěšla na to nealko šampaňské :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pivo, rum a zelenou 8-) :-D
Odpovědět
@mon_88017 :-p :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Ja mam v planu sampanske a vodu...rozhodne se nechci opit!!!!Chci si vse pamatovat a navic opila nevesta je neco strasnyho!!!!Na to jsou rozlucky se svobodou :-) ;-) x-)
Odpovědět
a co plánujete nebo jste měly jako přípitek - šáňo nebo cinzano?
Odpovědět
My budeme mít krátký oběd, takže kromě přípitku (šampaňské s jahodou) si asi objednám nějaké kvalitní bílé vínko.
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu pít hoooooodně vody a sem tam panáček slivovičky. Ale před obřadem si budu musit dát na kuráž.
Odpovědět
Profilova fotka
já budu pít nealko:-) a)chlastu moc neholduju b) z důvodu č.1 by mi na moc pěkné a nezapomenulné číslo pro zbytek hostů stačily 2 sklenky bílého:-D:-D
Odpovědět
nic, miminko v pupíku by asi nebylo rádo :-D :-D :-D
Odpovědět
@vanule no tak aspoň nějaký nealko mu tam pošli, ne? ;-)
Odpovědět
@lck79 no to joooo, pitný režim musím dodržovat ať se děje co se děje. A nakonec já toho alka moc nikdy nenapila, takže nijak nebudu ošizena
Odpovědět
Přípitek.... jinak nic, alkohol nesnáším dobře ani v minimální míře :-D Jsem prostě máslo.
Odpovědět
Profilova fotka
@airawen aspon v tom nejsem sama:-D
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že u mě to bude ráno malý panáček slivovičky, přípitek a voda.. :-)
Odpovědět
já??já už si budu muset dát ráno hlta naši domácí pálenou :-D
Odpovědět
@vanule To jsi vzorná a zodpovědná maminka :-). A blahopřeju k miminku!
Odpovědět
@krtkaa děkuji však jsme se načekali :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si dala přípitek-martini a potom jsem pila hlavně vodu, kterou jsme měli na stolech ve džbánech. A když si někdo chtěl dát panáka s nevěstou, tak jsem měla nachystanou broskvovou, která není moc silná. Ale oba s manželem jsme pili hodně nealka, takže jsme byli téměř střízliví a užívali si to. Ani před obřadem jsem nějak nestihla žádného panáka a zvládla jsem to i tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na přípitek asi šampíčko a pak vínečko! (když už je ta svatba ve vinařském areálu :-) )
Odpovědět
Ahoj, my jsme měli martiny jako přípitek, pak jsem vypila X..skleniček vody, protože bylo venku teplo a pak jsem pila bílé vínko. Když mě kluci unesli, tak jsem si dala panáka tequily... Takže jsem to ustála ve vší počesnosti:o)
Odpovědět
Profilova fotka
když to pude tak vodu, víno a možná sem tam panák a když to nepude tak jen vodu :-D :-D :-D :-D =-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?