Cesky raj - Turnov

Prosím o radu. Hledáme nějaké pěkné místo se zahradou pro svatební hostinu v blízkosti Turnova, nejlepe s ubytovanim. Moc děkuju ;-)
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít svatbu na Statku Ktová, je to kousek od Turnova, majitel ho pronajímá celý, takže si všechno můžete zařídit po svém, ale zároveň spolupracuje s výborným cateringem, když je zájem ;-) mají bezva stodolu a velikou zahradu s výhledem na Trosky. Ubytování je tam pro cca 40 lidí, ale nás tam bude o dost víc, jsme domluvení, že si postavíme stany. Pan majitel je děsně fajn, nic není problém, se vším rád pomůže :-) V srpnu poreferuju, jaké to tam bylo ;-) www tečka ubytovaninastatku tečka com (prý se sem nesmí dávat adresy... :-P)
Odpovědět
Ahoj Yvein, rádi bychom tam měli svatbu příští rok, budu moc ráda, když sem pak hodíš, nebo mě do zpráv, jaké to tam bylo :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahoj, my máme svatbu v Hotelu Karel IV. v Turnově, je tam zahrada, prolézačky pro děti a bazén, vše máme k dispozici, máme to i s ubytováním. :-) Budeme mít oběd a večer raut, majitelé jsou příjemní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?