Černý kohout - Prokpské údolí

Ahoj holky, nemáte nějaká zkušenost s oddáním a nebo alespoň s hostinou v restauraci Černý kohout na Barrandově? Zdá se mi to tam úžasné.. ale teprve se tam jdeme podívat.. Děkuju L.
Odpovědět
Ahoj, osobní zkušenost nemám, ale už víckrát jsem i tady četla špatné zkušenosti s majitelem (nebo provozním, nevím). Loni tam chtěla mít hostinu kolegyně, už to měli domluvené a nakonec majitel upřednostnil větší svatbu. Kšeft je sice kšeft, ale přijde mi to vysoce neprofesionální. Prostředí mi ale přijde krásné, pokud bychom měli svatbu v Praze, byl by asi jeden z kandidátů...Ale každopádně s nějakým oboustranným stornopoplatkem ve smlouvě :-)
Odpovědět
Ahojky, no i tak děkuji :-) já právě něco četla.. my máme zajištěné i zamluvené místo, ale nakonec jsme se nějak zbláznili a objevili tohle... tak chceme zjistit, zda by to nebyla lepší varianta, je to tam právě moc hezké... uvidíme tedy... jak se budou jevit....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nam se to misto take moc libi a budeme asi dohadovat podrobnosti. Jednani s pani provozni zatim dobre. Jak jste se vy nakonec rozhodli?
Odpovědět
Profilova fotka
Je to krásné místo, mají tak jak místo pro obřad a tak krásný staročeský prostor pro hostinu. Vše s Vámi proberou. Problémy s majitelem byly v tom, že se nedávno měnil a bývalý majitel v tom nechal pěknej binec.... :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?