Cena rautu na osobu

Profilova fotka
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaká cena Vám přijde optimální na osobu na svatební raut? Máme celkem pozdní oběd, tak raut nechceme mít nějaký obrovský, aby se to všechno snědlo. Máme si říct zhruba cenu aby nám podle ní připravili obsah rautu. Děkuji :)
Odpovědět
Ahoj, meli jsme vecerni raut se studenym i teplym jidlem - maso, ryby, oblozene misy atd (nemeli jsme obed) a cena za osobu vysla na 400,-. K tomu jsme platili 300,-/os. za piti (nealko, kava, caj, pivo a vino - bez tvrdeho alkoholu)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já bych řekla že pokud je to bez pití, tak 600 stačí! Ale záleží kde. My máme hostinu v restauraci, kde jsou ceny normální a máme oběd+raut+nějaké pití ale ne všechen alkohol a máme počítat 850-1000Kč osoba
Odpovědět
Profilova fotka
My mame hostinu a raut. Obed mame 300 za osobu bez piti a 300 za raut na osobu. A budou oblozene misy, salat, ovoce, zelenina, rizecky, atd. Ale zvlast pak mame jeste prase :) Praha :)
Odpovědět
Nás večerní raut vyšel pro 60 osob na 20 tisíc (nebylo tam započítáno žádné pití). Jídlo pestré - kýta, tatarák, řízky (kuřecí i vepřové), paličky na medu, saláty, obložené mísy, atd. Byla v tom započtena i čokofontána s ovocem. Byli jsme moc spokojení :-). I hosté :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
Průměrně bychom měli počítat 800 Kč na osobu občerstvení + nealkoholické nápoje. Rozhodující je ovšem daná lokalita/místo, které jste si na svatbu zvolili. Pokud například občerstvení zvládnete připravit na vlastní náklady, počítejte s částkou do 200 Kč, pokud budete mít svatbu ve vyhlášeném místě, které je například oceněné jako SVATEBNÍ MÍSTO ROKU, počítejte částku přesahující 1.000 Kč. Důležité je i zvolené menu, pokud to bude výběr mořských specialit, kaviáry a podobné chuťovky, cena přes 3.000 je naprostý standard. Místa mají připravená i svá svatební menu, takže není problém poptat a jistě vám rádi zašlou nabídku. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslím že do 1000 max - jídlo i pití
Odpovědět
Nám to vychází zhruba 300 za oběd a 350 za raut na osobu bez pití.
Odpovědět
Profilova fotka
Cena našeho rautu v restauraci byla 300 Kč na osobu bez pití. Hodně toho ale zbylo, takže rodina měla druhý den oběd :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?