Cena rautu na osobu - předem

Profilova fotka
Ahoj holky. Budeme mít hostinu a večerní raut v restauraci, která se u nás nově otevírá. Pan provozní nám dal návrh, že si sami řekneme, kolik do rautu chceme investovat a on nám podle toho raut nachystá. Všichni mi říkají, že to není obvyklý postup a já teda taky nevím, jako cenu na osobu máme počítat. Na rautu chceme kýtu, řízečky, mísy, ovoce, zeleninu, guláš, tatarák... Máte někdo zkušenost?
Odpovědět
Taky to slyším prvně. Ja měla jednotnou cenu, kde byl i raut.
Odpovědět
Dobrý večer, v některých restauracích je to běžné, že se počítá cena na osobu a podle toho se udělá raut
Odpovědět
My si tedy nestanovovali cenu na osobu, mame tedy catteringovou firmu, ale cena na osobu nam vychazi cca 400,- bez dph. Mame v tom 2 druhy masa na gril, gulas, oblozene salamove a syrove misy, nekolik druhu kanapek, nekolik druhu salatu, zeleninu a ovoce, pecivo, coko fontanu, slane sneky, kecup, horcici, okurky, olivy apod, vino a nealko napoje. Myslim, ze tech 400-500 na osobu je akorat.
Odpovědět
Taky to máme na osobu, a můžeme si vybrat buď za 350 nebo 450 :)
Odpovědět
My dáváme cca asi 600 za osobu na raut a máme v tom hovězí guláš, barscz s taštičkami s mletým masem, lososa se špenátem v těstíčku filo, vepřové a kuřecí filé v panco, uzené sýrečky s brusinkami, tatarák s topinkami, pečený roastbeef, sýrový tác, řecký salát a caesar salát, fingerfoody, placky na blašé se škvarkami nebo zakysanou smetanou, pečivo a ovoce.
Odpovědět
Profilova fotka
@reawn Moc děkuju, hodně jste mi pomohla :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju moc všem
Odpovědět
Profilova fotka
@lenasekaninova máme to samé, co chcete vy, ještě k tomu např. grilovaná zelenina, grilovaný hermelín a vychází nám to +-500kč za osobu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?