Cedule Zákaz politických debat, měli jste na svatbě?

Ahoj, měly jste některá na svatbě ceduli Zákaz politických debat? Obě rodiny jsou fanoušky opačných politických stran, mě a příteli je to fuk, jenže bohužel, skoro na každé rodinné oslavě jsem svědkem nějaké vášnivé debaty ,tak bych nerada, aby nám to narušilo průběh oslav. Popřípadě, máte tip na sehnání této cedule? Osobně jsem ji viděla jen v Jeseníkách na Paprsku, kde byla plechová, ale na netu teda nemůžu nic najít. Leda nechat vyrobit, což je dost drahé, nebo prostě zalaminovat trvdý papír..
Odpovědět
Ahoj, určitě bych ji tam dala. Je to dobrý nápad. I ta zalaminovaná bude dobrá, když ji nějak šikovně uděláš. U nás na toto téma začne vždycky jen děda, že prý zlatí komunisti. Na štěstí se na to nikdo nechytá a nikdo to dál nerozebírá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@luzikskava Aby to nefungovalo spíš opačně :-) . Většina lidí nejradši dělá věci, které jim zakážeš.
Odpovědět
@luzikskava souhlasím s @capybarka, většinou když je někdo upozorněn n to, co nemá dělat, tak přesně to udělá. Pokud jsou lidé v rodině vychovaní a normální, tak budou mít tolik slušnosti, aby na svatbě nic takového nedělali.
Odpovědět
Profilova fotka
To bych nedávala, spíš bys je mohla předem poprosit, aby se to v něco takového netrhlo:) Ale na druhou stranu, všeho s mírou, zakazovat hostům témata se mi zdá už trochu přitažené:)
Odpovědět
Profilova fotka
A já bych jim tam dala, pokud se to podá s dostatečnou nadsázkou, tak jim pak snad bude hloupé pouštět se do nějakých vážnějších konfliktů...;-) Chápu, jak je to nepříjemné a věřím, že byste se tomu rádi vyhnuli...;-)
Odpovědět
Tak ji dej mezi ně, když začnou diskutovat, ale tedy nevím, jestli to dokážou zarazit, když už budou v té vášni. :-D
Odpovědět
no, zkusim teda nejaky navrh s nadsazkou, asi to zalaminuju, a uvidime. Tech 50kč, co to bude stat, me nezabije :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přijde mi to docela vtipné :-) Já bych ji tam klidně dala. Udělala bych ji nějak vtipně. A navíc bych je stejně předem požádala aby se tomu tématu vyhnuli. Pak i ta cedule nebude působit jako příkaz, ale nadsázkové varování. Docela mne to inspirovalo :-)
Odpovědět
@luzikskava ja teda spise souhlasim s @apacheee , ale samozrejme nemam tuseni, jak moc vasnive ty diskuse mohou byt..ze by se treba az porvali? ;-) :-D Ja taky nejsem fanda urcitych temat a jsou mi sumak, ale asi by mi prislo divne "zakazovat" se o nich bavit i kdyby ta cedulka byla podana s velkou nadsazkou a zdvorile. Spis bych se dopredu s temi nejvasnivejsimi debatery pobavila, jestli to mohou trochu omezit:) A pak se vsichni napiji a stejne nikoho nezastavis :-D :-D
Odpovědět
Pokud jsem chtěl zamezit těmto debatám tak jsem řekl do mikrofonu, že kdo nebyl do 30 let v SSM jako kdyby neexistoval a pustil jsem jim INTERNACIONÁLU.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Tak nikdo nic takového neřešil .)
Odpovědět
Profilova fotka
@luzikskava My máme podobny problém.. Přítel pozval par kolegů z prace a do mailu s instrukcemi jsme přímo napsali, ze debaty na téma práce budou trestany stamprlou slivovice. Jsou to všechno cizinci a slivovice se přímo boji. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Urcite to dopadne dobre. Tatka tam mel take lidi z prace, nikdo to neresil, vsichni se bavili :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
ahoj, jak napsala capybarka, jak to napíšeš a zakážeš, tak to bude první téma... Hold sport a politika by se neměla řešit na těchto ani podobných akcích. Pokud jsou lidé rozumní nebudou to řešit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?