Catering ve Východních Čechách

Prosím vás, sháním, kdo dělá catering (rauty) v okolí Rychnova nad Kněžnou nebo Kostelce nad Orlicí. Nevíte o někom? Moc děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídku rád zašlu. Jsme sice z Liberce, ale mohu nabídnout naše služby. Inventář, atd. máme vše vlastní. Děkuji Kostolnik
Odpovědět
@marsi85 Měli jsme catering ze školní jídelny v Rokytnici v Orlických horách. Dělají svatby a jiné oslavy často, stačí zajet za paní vedoucí a celé složení domluvit. Mají i vlastní nádoby.
Odpovědět
@marsi85 zkuste catering p. Kvak (kontakt přes agenturu Sabina)
Odpovědět
@puhelin Nemáte na paní nějaký e-mail?
Odpovědět
Ještě se zeptám nevíte, kdo tady v okolí dělá makronky? Nikdy jsem je nejedla, ale vypadá to docela pěkně a je to zase něco jiného. ;-)
Odpovědět
Je to paní Tuhárská - vedoucí. Makronky jsou hrozně profláklé, jsou už na spoustě svateb. Jsou to takové pusinky s chutí mandlí. Zkus něco zajímavějšího. @marsi85
Odpovědět
@puhelin ano i v tomto je beremese výhoda...jeden naprosto přesně ví co nechce:D
Odpovědět
@puhelin Právě, že co jsem byla na svatbách, tak je tam nikdy neměli, takže si myslím, že by to u nás mohlo být něco nového. Máš tip na něco zajímavějšího? ;-) A víš, kde ty makronky sehnat?
Odpovědět
@puhelin Ještě se optám copak dobrého jste měli k rautu nebo co vám ta paní dělala k jídlu? Děkuju
Odpovědět
@marsi85 Makronky jsem měla pouze ve větších městech, tady v okolí netuším, kdo by je dělal na zakázku. Spíš někdo z domácích nadšenců. Náš raut byl kombinací jejich obložených talířů (sýry, uzeniny, salámy) a řízečků a námi zajištěného zbytku (nakládané sýry, zelenina, ...). Měli jsme hostinu v zimě daleko od Rokytnice a nechtěli jsme toho jídla vést hodně takovou dálku. Ale byla jsem na svatbě, která byla z jídelny kompletně zajištěná. Bylo to o level výš než naše jídlo - domácí sýry, dušené a sušené šunky a salámy, ryby, ovoce a zelenina s dresingy. Paní Tuhárská má vše nafocené, podle jejich obrázků se dá skladba menu navolit přesně podle vašich chutí. @hitchhiker Jen si nemyslím, že je nutné mít svatbu se všemi věcmi, které ti dva považují za zajímavé. Lidé spíš ocení víc než dobře chutnající známá jídla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?