Catering Praha

Profilova fotka
Ahoj, potřebovala bych pomoct. Sháním nějakou cateringovou firmu z Prahy nebo blízkého okolí, která by nám připravila pohoštění na naší svatbu pro 80 osob. Je toho strašně moc a vůbec nevím kde začít, koho a jak oslovit. Samozřejmě za dobrou cenu. Nechci žádná luxusní jídla jen nějaké rautové stoly a grilování. Za každou radu a doporučení budu moc vděčná.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jak píšete - ohledně cateringu je toho vždy strašně moc k zařizování a diskuzi. Kde to budete mít, jaké zázemí můžete poskytnout, od kolika do kolika hodin se budete veselit, zda chcete zajistit i pití, párty stany, výzdobu, svatební dort, výslužky... Ráda se s Vámi sejdu, probereme všechny body, vše si chronologicky "představíme". Až se s Vaším svatebním dnem seznámíte, už Vám nebude připadat tak náročný :-) Pak připravím kalkulaci, máme velmi slušné "mimopražské" ceny, uvidíte, že budete spokojena. Konzultace samozřejmě zdarma! Kontaktujte mne, pro domluvení schůzky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@kvetaszenkova Hezký den, dostala jsem se k této diskuzi, jelikož aktiálně řeším identickou záležitost. Bylo by možné dostat od Vás více informací? Moc děkuju :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?