Catering od MASO WESTU - Klatovsko, Plzeňsko, Máte zkušenost ?

Chceme hostitu řešit pomocí cateringové firmy, mám jedno doporučení na Maso West, ale nenašla jsem více názorů na ně. Máte zkušenost, případně můžete doporučit nějakou jinou firmu pro catering? Jsme na jídlo docela nároční a u cateringu jídlo nejde ochutnat předem jako když je hostina v restauraci, tak bych se ráda vyhla zklamání. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@teniskanova A jsi si jistá, že ta ochutnávka by nešla nebo si to jen myslíš? Mě to tak trochu nejde na rozum, že by to nešlo.
Odpovědět
@smirda Popravde jsi me zaskocila - jista si nejsem, ale neumim si dost dobre predstavit jak by to probihalo =-) Co vim tak nemaj nikde provozovnu kde by podavali jidlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@teniskanova Jako já si taky nejsem jistá, jen mi to přijde zvláštní, že by si jejich všichni předchozí zákazníci objednávali bez toho, aniž by předem ochutnali. Když jsou catering, teoreticky by ti tu ochutnávku mohli umět někam dovézt, třeba :). Ale nevím :). Buď bych se zkusila zeptat toho, kdo doporučoval a nebo bych jim zavolala a zeptala se, jestli ty ochutnávky nedělají. A už mlčím, jen ti tu spamuju, páč zkušenosti s nimi nemám :).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj, také zvažujeme Masowest. Objednali jste si je nakonec? A bylo to dobré? Díky, Hanka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?