Catering na vlastní zahradě

Zdravím, měl by tady někdo zkušenost s cateringem na zahradě (soukromé/vlastní) pro menší počet lidí? Co je potřeba zajistit, jaký je nejčastější problém a jak jste jej třeba řešili vy? Budeme mít párty stan, venkovní připojení k elektřině i pitné vodě také. Vjezd např.dodávkou nebo autem přímo na zahradu není možné, vše se bude muset pár metrů odnosit a tam nainstalovat. Máte někdo zkušenosti s cateringem na Kladensku? Bude nás celkem do 20 lidí. Sami si vařit nechceme a nechceme tím zaměstnávat ani naše rodiny. Díky za všechny tipy.
Odpovědět
Nebyla to svatba, ale krtiny, bylo nas neco pres 30 vc deti. Od hasicu jsme meli pujceny stan, z hospody lavice, pipu, teriny, pribory, ohrivace, na vecer tu plynovou lampu. Od toitoiky tri kabinky. Voda byla v barelu s kohoutem. Piti jsme chladili v plechove vane s ledem. Catering jsme brali od hospody, klasika gulas, rizky, kureci stehna, masova smes pak nejake salaty a prilohy. Jeste jsme meli v zaloze nalozeny masa na gril.Sladke jsme si delali sami akorat dort byl z cukrarny. Navic bych asi zajistila na vecer odpuzovac komaru a na travu dala nejakou umelou travu, byla dost zmackana a vice dek. A urcite obejit sousedy a obec s nejakou vysluzkou a omluvit se, ze budete pro jednou hlucni.
Odpovědět
Měli jsme svatbu na zahradě Trmalovy vily v Praze pro 27 lidí, kde je tedy zázemí ve smyslu toalety, sklípku na uložení věcí, lednice na pití a potraviny a tak, dále vnitřního salonku kde si většinou dámské osazenstvo odložilo kabelky, oblečení na převlečení, my tam měli věci a tak. Podle mě je tohle taky důležité :-) Ještě tam byli k dipozici stoly kde byl raut a pak stoly a lavice na sezení, gril. Cateringová firma nám dodala jídlo, na tácech + takové ty vany, kde se to udržuje teplé ( např. guláš), veškeré nádobí a rautové ubrusy. Myslím, ale že měli kdyžtak i nábytek, Jo a nabízeli i obsluhu. Pití alko i nealko jsme měli vlastní. Tolik mé zkušenosti, jo a cateringovou firmu jsme meli z Prahy, ale kontakt kdyžtak dám.
Odpovědět
Svatbu zatím chystáme. Mohu tedy jen teoretizovat... Na pár svatbách jsme již byli, vždy když si to kamarádky dělaly osobně, tak jen lítaly a svatbu si moc neužily. A když to má být jednou za život.... Rozhodně si někoho najměte ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@heber0 Též jsme měli svatbu na vlastní zahradě + catering, bez možnosti vjezdu, akorát teda pro 100 lidí. Catering řešil teplou + studenou kuchyni, grill, sběr nádobí a mytí nádobí. Co jsme si hlídali (po jedné svatbě kamarádů, kde to buchlo), byla elektřina. Jedna zásuvka nedá lednici, grill, osvětlení, kávovar, popř. co dalšího si namyslíte. Celkově, pokud má dům slabší, nebo špatně udělané rozvody (starší domy), může být připojení kuchyňských věcí cateringu, osvětlení a kapely problém, je třeba to předem vyzkoušet. Co ještě doporučuji, pokud to máte v létě, mít dostatečný počet lednic (i jednu na venku, kde bude kuchař pracovat), studený sklep nebo vybrat cateringovku s lednicí v autě - v teple musí jídlo dávkovat postupně a zbytek mít v chladu schovaný. A nějaký odpuzovač/vykuřovač much.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?