Catering - co všechno umí zajistit?

Ahoj nevěsty, chtěla bych se zeptat, co všechno vám zajistil catering na svatbu kromě jídla? Myslím tím, jestli umějí zajistit obsluhu, nádobí, stoly a židle, nebo třeba chlazení potravin v případě, že bych si catering objednala do vlastních prostor? A kolik vás to zhruba stálo? Přemýšlím o hostině na naší chalupě, ale nevím, jestli by se to všechno zvládlo. Díky.
Odpovědět
Všechno :-) postaví ti "restauraci" na zelené louce. My od nich máme kuchaře, číšníky, veškeré sklo, jídlo, dovezou potahy na židle, ubrusy, rošt na maso, lednice, pípu, nachystají tabuli... Máme vlastní prostory. Jídlo bez pití pro 45 lidí cca 25tis komplet.
Odpovědět
@roxelli Děkuju moc za odpověď - to je přímo bombastická zpráva!!!! A cena je super. A máte i klasický oběd nebo jenom rautík? Udělala jsi mi velkou radost:-))) (jak málo stačí je štěstí:-)
Odpovědět
@evush Udělají úplně všechno, včetně doprovodného programu, speciální výzdoby atd. Jen je potřeba najíst spolehlivého dodavatele :-)
Odpovědět
@evush Máme v tom oběd pro 35 lidí (polévka + hlavní jídlo) a raut pro 45 lidí. Bez pití. To si zajistíme sami. Jinak je dobré si ty společnosti proklepnout. Některé mají ceny dost vysoko a některé neposkytují komplet. Mrkni na net na reference.
Odpovědět
Holky díky moc, to je super!
Odpovědět
Profilova fotka
@evush Dobrý den, kalkulaci rád připravím dle zadání, u nás najdete od párty stanů, sezení, výzdoby, ořes muziku, jídlo, pití atd. Kostolnik
Odpovědět
Ahoj, nam zaridili uplne vsechno, co jsme chteli (jidlo, nadobi, dopravu, stany, stoly, zidle, pipu, gril, obsluhu, uff, uz ani nevim, co vsechno), a byli by schopny i vic, ale spoustu veci jsme uz meli zajistenou jinak. Ja doporuju firmu gastromama, byli jsme s panem Jaksem nadmiru spokojeny. Briskne vyresil i nenadale situace. Udelali nam perfektni raut a grilovacku na zelene louce, vse potrebne dovezli a pak nasledne vse uklidili a odvezli.
Odpovědět
@evush Ahoj, jak už tu bylo napsáno, umí zařídit úplně vše :) Byla jsem na několika svatbách, včetně té mé, které se konaly ve vlastních/pronajatých prostorách a catering zařídil jídlo (raut i oběd), pití včetně pípy a sudů piva nebo malinovky, chlazení jídla a nápojů, obsluhu, šéfkuchaře na obsluhu grilu nebo pomoc při krájení dortu (dobrá věc - není zas taková sranda :) ), vlastní velký gril, veškerý inventář (nádobí, skleničky, příbory), ubrousky, ubrusy na stoly, stoly, dekorace,.. a já nevím, na co si vzpomeneš :) Osobně pronajatý caterenig upřednostňuji z toho důvodu, že se sama můžeš rozhodnout, co od nich využiješ. My jsme například kupovali vlastní nealko a tvrdý alkohol a sehnali vlastní maso na gril a hrozně jsme tím ušetřili.
Odpovědět
Mně se právě taky líbí to, že je to takové flexibilnější:-) Tak to je bomba!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@roxelli MOhla bychse zeptat na kontak cateringové služby, která Vám tohle všechno zařídila? Děkuji Pavla
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, catering, party stany či invetář na kostolnik.cz
Odpovědět
lidi a ma smysl usetrit, kdyz jim treba reknu, ze ubrusy a talire budeme mit vlastni? Mame krasne kvetinove talire po babicce, padesat bychom jich dohromady dali a libi se mi, ze by to bylo takovy "vesnicky", ze by kazdy mel trochu jiny talirek atd. Sklenicky bychom si taky zajistili sami - stejne chceme mit zdobene. Co vy na to? vyplati se to ? nebo to levnejsi nebude? protoze kamaradka pry usetril tim, ze pouzila treba misto ubrusu klasicka bla prosteradla a misto sklenicek sbirali sklenky od jogurtu a do nich se pak cepovala limonada a sklenicky si koupili taky svoje a nalepili na ne jmenovky. to by se mi vsechno libilo, ale usetrim opravdu?nepridelam si spis praci?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@myfairlady my třeba máme za "pronájem" sklenic a obsluhu u námi dodaného vína a alkoholu paušál 1 500,- Jinak v ceně dodaného pití a jídla od cateringu je i veškeré nádobí a nepředpokládám, že by snížili cenu hlavního chodu třeba o 10,- když bychom jim dodali vlastní talíře. Takže z estetického hlediska proč ne, dodat vlastní stylové talíře, ale bude to pro tebe trošku starost dovézt to, pak to někde uskladnit špinavé (u nás catering nic neumývá a odveze si vše špinavé) a pak to někdo musí umýt atd. U stolů a ubrusů je to něco jiného, tam platíš za každý zapůjčený stůl nebo za zapůjčený ubrus zvlášť (pokud na místě stoly jsou), takže když použiješ prostěradla, tu částku za půjčení ubrusu ušetříš ;-)
Odpovědět
Aha, díky! Takže nádobí nechám na cateringu. Ubrusy si zařdím vlastní, on je vlastně ubrus spíš jakože výzdoba, že:) Takže catering doveze - všechny talíře, všechny skleničky (i když budeme mít pití vlastní?) a bude se tam o to i starat. My musíme připravit : stoly, židle, ubrusy a ubrousky, tácky, svíčky výzdobu. Je to tak? :) Budou mít i svojí ledničku a přípdně nějaký zdroj elektriky, kdyby to bylo někde, kde by to elektřina v chalupě vše najednou "nedávala" ? (samozřejmě že vím, že lze objednat i vše inclusive, ale to zas nechcem, to by vyšlo zbytečně draho a stoly mít budeme)
Odpovědět
@myfairlady Ono je asi nejlepsi domluvit se primo s konkretnim cateringem. Kazda firma to ma jinak, nam treba nadobi, ubrusy, chladaky atd. zajistovalo misto, kde jsme meli svatbu, jidlo, gril, pivo atd. catering. Ostatni piti jsme meli vlastni a obsluha ho v pohode nalevala.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?