Bryndak u obeda

Nevi někdo, jak to chodi v restauraci, kdyz je v ni hostina, zaridi restaurace bryndak pro novomanzele nebo je to na nekom z rodiny?
Odpovědět
My meli bryndak z restaurace.
Odpovědět
Tak většinou to není bryndák ale prostě složený a přehozený ubrus.... A to většinou restaurace zařizují, jen je třeba se o tom ujsitit (normálně se zeptat). Protože třeba ta ejdna konkrétní tebou vybraná to může mít jinak ;)
Odpovědět
@lenousek89 Většinou to je samozřejmé od restaurace,jako rozbíjení talířů...My ale bryndák chtít nebudem.
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenka90 Já právě přemýšlím, že taky bryndák nebudeme mít. Když to někdo má, jeho věc a neřeším to, ale mě osobně to přijde trapný se tam krmit a všichni aby na nás hleděli. Ale obávám se, že jak začnou nosit polévky, že všichni budou čekat na tu "šou" jak se začnem krmit. A aby jsme všem říkali dopředu, co všechno na svatbě nemají očekávat, to mi příjde divné.
Odpovědět
Tak ja uz mam svatbu za sebou a nam vyrabela mamka, ale jdeme svagrovi a vsichni se ptaji jestli něco budeme chystat nebo ne, ja na to bohuzel cas nemam, take zajimalo, jestli bude mit neco aspoň restaurace
Odpovědět
@mona1986 To my se chceme krmit polévkou, ale bez toho bryndáku. Byla jsem na spoustě svatbách kde bryndák měli, a vypadá to trapně v reálu, a ještě hůř na fotkách.
Odpovědět
@zdenka90 Nám ten bryndák na fotkách sluší :-D Nám ho dávala slečna z cateringu, byl to bílý ubrus :-)
Odpovědět
@zdenka90 tak ono když je to rbyndák jak zvětšený pro dítě tak mi to trapný taky přijde. Když přes vás jen přehodí čistý ubrus, tak je to víceméně v pohodě a navíc je to nutnost kor pokud si na Vás někdo vypečeně připraví děravou lžíci ;)
Odpovědět
@alca666 Naše lžíce měla těch děr 9! Fakt jsme za něj byli rádi :-)
Odpovědět
Bryndák jsem spíše nechtěla (obzvlášť takový ten kýčovitý), tak jsem to vůbec neřešila, ale v restauraci byli připraveni a dali obyč ubrus, tak jsem to akceptovala. Ono je to ve výsledku lepší, protože vývar s nudlema a krmení druhým může udělat slušnou rutiku :-D
Odpovědět
@alca666 Děravé lžíce,to je taky praštěné. Mně přijdou trapné i ty ubrusy...Na svatbě mého bráchy bryndák neměli, krmili se polévkou, a vůbec se nezašpinili.
Odpovědět
@ttm My měli naštěstí jen jednu, takže se dala slušně ucpat, ale byla sjem taky za ubrus ráda, neb já jsem docela "šikovná" :) A fotit jsme se šli až po obědě ;) Jinak kamarádka taky dostala lžíci jakc edník, tam už neměli jak tu čistou polévku vyjíst :D @zdenka90 Tak já děravou lžíci neplánovala, do toho nás navrtala má svědkyně (dělali tam teda tu díru prý ručně, žádná kupovaná svatební lžíce :D ), tak sjme se toho holt zhostili. jako věřím, že jsou lidé, co to zvládnou bez ubrusu, ale tak pro mě osobně bylo bezpečnější využít ten ubrus a 10 minut to přetrpět ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@mona1986 pokud nechcete,tak to nedelejte, hosti se stejne kouknou ze zacatku a pak si hledi svyho jidla zatim co manzele jedi studenou polivku jeste dve hodiny pote. My taky nemeli bryndak
Odpovědět
@lucineni protoze jste nechteli nebo, ze zapomněli?
Odpovědět
Profilova fotka
@lenousek89 protoze jsme nechteli, nastesti jsme meli na svatbe jen 4 cechy takze to nikdo necekal, ale nikdy jsme to neplanovali.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?