Brigádníci na svatební garden párty, máte zkušenost?

Holky, po obřadu budeme mít hostinu pojmutou jako garden party na chatě. Na vlastni svatbě určitě nikoho nechci, tak mě napadlo, zaplatit si brigádníky z hotelové školy nebo učiliště - kuchař-číšník. Máte někdo nějaké podobné zkušenosti? Jsou studenti na něco takového vůbec vhodní ? :-) půjde o grilování, vaření kávy, dolévání vína :-). případně, nemáte nějaký tip z okolí Jihlavy?
Odpovědět
chtěla jsem si "najmout" holčinu, která končí čtvrtý ročník a znám ji osobně a nabídnout možnost i jejím kamarádům, chtěla jsem, aby už jim bylo 18, kdyby se mi tam zmrskali, a nabídnout jim třeba 80 čistá ruka na hodinu, ale nakonec to dopadlo tak, že máme gril party na statku a pan majitel má vlastní obsluhu, s kterou je velmi spokojen, tj. nic shánět nemusím:-)
Odpovědět
Ja mam s timhle hodne spatnou zkusenost, byla jsem na svatbe na zahrade, pro 150 lidi, kde si nevesta pozvala zname (4 lidi), kterym rekla, ze by potrebovala trosku pomoct (samozrejme zadarmo), a s tim 'trosku pomoct' myslela to, ze ty 4 lidi tam budou delat uplne vsechno, od obsluhovani az po umyvani nadobi. Bylo mi jich fakt lito.. mohli se pretrhnout a nevesta akorat porad kritizovala, jak to, ze neni hotovy jeste to a tamhle to. Samozrejme se s nevestou uz po teto zkusenosti nikdo nebavi. Tak bych doporucovala hlavne vybrat spravny pocet lidi a neco jim za to zaplatit, pak verim, ze to klapne uplne v pohode :)
Odpovědět
Holky, poraďte kde si lze pronajmout nějakou chatu nebo něco podobného pro uspořádaní svatby? kde to máte vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@elia1710 My si pronajímáme kulturní sál na okraji HK za skvělou cenu...máme vlastní kuchaře a dva dny předem si vše vyzdobíme sami...je to sice postarší budova, ale je tam velký sál, skvěle vybavená kuchyň a zahrada s nějakýma prolézačkama pro děti :) Jinak máme pána na obsluhu grilu a jeho ženu na točení piva (vozí si svůj gril a pípu a za oba je směšná tisícovka na celý den), dva kuchaře a pomocnou kuchařku na nádobí a plánujeme si objednat 4 profi číšníky. Svatebčanů bude 50 až 60, tak snad to bude dostatek, myslím, že by to mělo být v pohodě :)
Odpovědět
@sarkoc a pokud je to není tajemství tak platíte za pronájem? máte a i ubytování?
Odpovědět
Profilova fotka
Bez ubytování 2200 od čvrtka do neděle...tudíž dost času na přípravu i na úklid, hostina bude v sobotu. Ta paní už to pronajímá jen na svatby a tak a nejspíš nemá potřebu na tom vydělávat. Já to ještě neviděla osobně, ale přítelova sestra se tam vdávala, 80 lidí a bylo prý i dost místa na parket, takže věřím, že když nás bude 50 až 60, tak to bude super.
Odpovědět
@sarkoc hm, tak je to dost dobrý...mohla bys prosím napsat mi kontakt na paní majitelku, budu moc vděčná....děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?