Atlantis Brno-prosím o radu

Profilova fotka
Ahoj holky, dneska mi vypadla restaurace, kde jsme měli mít hostinu :-( Jako nové místo se mi docela líbí Atlantis, jenže nevím, jestli si tam můžu donést svoje cukroví a dort?? Je možný tam vůbec udělat malou svatbu cca. 30 lidí?? Nemáte některá s tímto místem zkušenosti?? :-) Začínám být z toho Brna zoufalá :-( Díky moc :-)
Odpovědět
doporučuji Café Bibus. Jinak myslím, že nejlepší bude, když si do Atlantisu zavoláte nebo napíšete, aby Vám odpověděli na otázky
Odpovědět
O Brnu a okolí je zde hodně diskuzí. Tak si je projděte, obvolejte ... na zoufalství to fakt nevypadá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý de, na hotelu Atlantis budete určitě moc spokojená je tam krásé prostředí jak pro obřad tak i pro svatební hostiu ráda Vám pošlu kotakty a pana provozního a fotky z realizací výzdoby na hotelu. Jolana k.
Odpovědět
Profilova fotka
Atlantis je perfektní, krásné prostředí, jídlo chutnalo, personál byl milá a vstřícný do pozdních hodin.. Za naši kapelu můžu určitě doporučit, hráli jsme tu několikrát a vždycky vše klapalo.. Dotazy jistě zodpoví provozní po mailu nebo telefonu.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Atlantis také zvažujeme - resp. tam už máme zaplacenou rezervaci. Nicméně teď jsem slyšela asi už 4 velmi špatné reference na chování managera hotelu, takže zvažuji, že najdu jiné místo. Jednomu známému 2 týdny před svatbou řekli, že zdražují o 30 %. Další kámoš tam byl na svatbě a prý jim to už ve 22 hod. kompletně zavřeli (i uvnitř hotelu) a už je nikdo neobsluhoval. A další kamarádka si stěžovala, že porce byly velmi malé, komunikace s hotelem děsivá a neochota řešit problémy. Takže jsem z toho zoufalá - myslela jsem, že jsme našli ideální místo, ale teď o tom dost pochybuji a hledám dál. Problém je, že na tento rok jsou krásná místa v tomto duchu již plná :(
Odpovědět
Profilova fotka
@superini Já jsem právě slyšela velice dobré recenze a s komunikací nemám zatím žádný problém. Zálohu máme taky již zaplacenou. Máte tyto špatné recenze prověřené? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barus21 No to náhlé zdražení se stalo kámošovi od snoubence (nemá důvod si vymýšlet) a to že je přestali obsluhovat ve 22 hod. a uzavřeli svatbu mi řekl můj kamarád, který tam na té svatbě byl. To s těmi malými porcemi a špatným přístupem je z druhé ruky.. No sama jsem z toho zoufalá - měla jsem radost, že máme ideální místo a teď z toho mám obavy. Když jsme se na schůzce ptali provozního, zda třeba nemůžou do naší svatby podražit, tak řekl, že i klidně to se může stát... Nevím, jak to mám řešit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?