Alkoholová fontána, máte zkušenost?

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti s alkoholovou fontánou na svatební hostině?? Moje mamka my tvrdí jak je to úžasné a já ani nevím, že něco takového existuje :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to bych taky nekdy chtela videt :-D moc si nedovedu predstavit jaky alkohol by se do ni dal nalit, aby pak nechutnal odporne..
Odpovědět
to jsem ještě nikdy neviděla ani neslyšela :-) a to ta fontána alkohol i chladí? také se to nedovedu představit .... půjdeš s někým na panáka, ten bude pít vodku ta bude ve fontáně a ty budeš pít něco jiného a půjdeš k baru?
Odpovědět
@hanagrun A nespletla si to mamka s čokofontánou? :-D
Odpovědět
Nespletla :-D měla to nějaká její kolegině z práce a dávala do toho mochito. Má to udajně nějaké trysky, kterými teče alkohol a celé to svití. No asi to bude strašný kýč, ale chtěla jsem se zeptat, zda to nějaká nevěsta neměla taky. Myslím, že by to bylo ideální pro moje babičky a tetičky, ty mají rády takovéto "super" věci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanagrun zadej si do vyhledavace Napojova fontana, mozna to bude ono ;-) teda ale ty ceny... :-D
Odpovědět
Aha, díky..já jsem to hledala pod "alkoholovou fontánou" a to mi nic nenašlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanagrun mne to puvodne naslo clanek o alkoholove fontane v Gruzii, ale to by ti moc nepomohlo :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, oživuji tuto diskuzi, nemáte zkušenost? http://www.svatebnizalezitosti.cz/kat... Viděla jsem to na svatebním veletrhu (snad jediná užitečná věc k inspiraci na tom veletrhu :D) a vypadalo to fajn, ale nevím, jestli když se do toho dá víno, jestli se to víno neznehodnotí a jak je to s teplotou... Díky!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?