Alkohol na svatbě - bude to stačit?

Ahoj nevěsty - hlavně Vy, které máte hostinu mimo restauraci ve vlastní režii. Vytvářím lístek s alkoholem a mám strach, aby toho nebylo málo, nebo něco nechybělo.. Takto to máme vymšlené: Jelzin 5 lahví (jabko, zlatý) Jagermeister 3 lahve (asi ještě dokoupíme 2) Jack Daniels - honey - 4 lahve Gin (4 lahve) Morgen (5 lahví) Rum (obyč. 4 lahve) Rum bílý na mojito Tullamore (5lahví) Becherovka lemond - 3 lahve Aperol - 5 lahví Proseco - 12lahví Zelená 4lahve vodka 4 lahve Mandlovice - domácí - 3 lahve Slivovice domácí - 5 litrů (ještě asi seženeme víc) čokoládový likér (pro babičky - udělám 3 lahve) Přípitek bohemka - 4 kartony Víno - 35 lahví bílého (0,75l), 15 lahví červeného Pivo - asi Bernard (to ještě nevím kolik - zajistí catering) + frisco 20 lahví, birel, nějaká ochucená piva v plechovkách - pár lepších flašek (cca 5) bude ještě daných v pánským koutku) Děkuji moc za Vaše rady a postřehy.
Odpovědět
Asi by to chtělo doplnit počet hostů... Pro mě osobně je to teda úplné sci-fi... :-D
Odpovědět
@ellux Díky za upozornění..hlavně, že jsem na to myslela celou dobu, co jsem to psala:D:D
Odpovědět
PRO CCA 50 hostů
Odpovědět
Pokud budeš mít 10 hostů, tak budete moci slavit týden :-N Né, já chápu, že v euforii si to člověk neuvědomí :-) Tak napiš, kolik hostů a my zkusíme poradit :-D
Odpovědět
Já si myslím, že by to stačit tedy mělo. Záleží ještě na složení hostů - jestli všech těch 50 pije tvrdý a nebo spíše víno nebo pivo.. to o blízkých se většinou ví :-) Máme to obdobně, tedy budoucí tchán říká, že prý by e mělo počítat litr vína na dospělého (kdyžtak zbyde no.. ) a 10 litrů svého tvrdého. Jen máme výhodu, že ještě tvrdý komerční budeme mít na místě (jegra, gin, jacka..ale tolik druhů jako vy mít nebudeme :-D ) tak se tím tak nestresuju. Ale opravdu myslím, že by vám to mohlo stačit. Pokud se bojíš, tak dokupte "do zásoby" - alkohol se alespoň nekazí.. :-D :-) a ten Catering jak píšeš - ten by vám nemohl poradit ? určitě bude mít zkušenosti..
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že je toho až dost. Taky budeme mít tolik lidí a nemám v plánu nakupovat tolik tvrdého. Ale zkušenosti nemám. Kvůli alkoholu mám schůzku s koordinátorkou až začátkem srpna. :-)
Odpovědět
Mě přijde, že toho máte strašně moc...
Odpovědět
Profilova fotka
Me se toho zda také až moc, my měli 45 hostů na cely den + 30 přišlo vecer a vypilo se 5 litru ginu, 25 láhvi prosecca, 6 lahvi červeného vina a 20 bílého vina. U piva nevim, tusim ze to byly dva sudy :-D
Odpovědět
Máte orientačně zjištěno kdo co pije a kdo kolik vydrží :-D? A jaké bude počasí :-D? Byla jsem před lety na svatbě, ještě ve 23:00 bylo venku 29 °C a jak bylo vedro, tak se alkohol moc nepil. Přijde mi, že je toho moc, ale mně by asi přišlo moc jakékoli množství...
Odpovědět
Mě toho tvrdého přijde hrozmě moc, ale je fakt, že jsme pivaři a vínaři:-) Takže při počtu 27 lidí byli tvrdého jen 2 lahve vodky, 2 lahve bílého rumu - to spíš kdyby si chtěl někdo namíchat vodku s džusem nebo rum s colou:-), slivovice a nějaký koňak. Nejvíc se vypilo piva a pak prosecco s aperolem a nebo bez. Piva byl sud (50l), pak 20 lahví prosecca, 12 lahví bílého a 6 červeného + plechovky Cideru a Birellu celkem 30.
Odpovědět
Profilova fotka
Upřímně máte lepší nápojový lístek než kdejaká akce...😂 Za mě je toho dost. Předpokládäm, že už máte nakoupena, určitě bych už dál nenakupovala. Hlavně nezapomeňte na dostatek nealka s takovým arzenálem :)
Odpovědět
Pokud jsou hoste vice na tvrde tak asi ok, jinak 35 vin mi prijde malo, my pocitali litr na osobu a vetsina jedincu to prekrocila :D a ja se rano dovedela, ze jsem tam sama vypanakovala flasku jelzina. My to teda meli od restaurace ale pilo se hrozne moc, spis teda pivo, vino, jeger s colou a gin tonic. Slivovice se ani nenacala
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já bych řekla, že to bude svatba jen o panácích 😃
Odpovědět
Profilova fotka
S alkoholem je to hodně individuální :) Záleží i jaké bude ten den počasí, jaké máte hosty a jak se rozjede zábava.. Kolik k pití bude dobrého jídla.. Tvrdý alkohol se nezkazí u jídla je to horší. Berte to tak, že vám po svatbě dost možná zbude nemálo láhví do soukromého domácího baru :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přijde mě že máte strašně bohemky na přípitek. My měli je sklenicce sotva 2 deci. Tak si to spocitej. Myslím že 15 flasek bude až až. A tvrdyho myslím že máš taky hodně a hlavně zbytečně hodně druhů. My měli 2 druhý pro ženský a 5 pro chlapi a bylo to dle ohlasů ideál.
Odpovědět
Moc všem děkuji za reakci :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?