65 lidí, bude stačit jídlo? Prosím urgentně

Prosím Vás, máme pozvaných 65 hostů a teď jsem si vyslechla názor, že máme na raut málo masa na gril. Můžu poprosit o názor? Díky moc (p.s. svatba v sobotu) Celkem tam bude: - 300 kanapek - 16 nakládaných hermelínů - 1,5 kg těstovinového salátu - 4 kg šopského salátu -7,5 kg obložených mís - 3 kg kuřecích řízečků - 3 kg vepřových řízečků - 50 porcí hovězího guláše - 3 kg ovoce - špízy cherry rajčata mozzarella - 40 ks hermelínů na gril - grilovaná zelenina - 6,4 kg kuřecí steaky na gril - 4 kg krkovice na gril - oříšky, brambůrky - olivy, kys. okurky, cibulky, dochucovadla..... - dorty - štrůdly - koláčky Co myslíte? Je to cca 10,5 kg masa na gril, 6 kg řízečků a 50 porcí guláše.
Odpovědět
ještě jsem zapomněla 300 kanapek
Odpovědět
Profilova fotka
uplne v pohode staci
Odpovědět
Profilova fotka
ja neporadim lebo este len planujem, ale tiez budeme mat okolo 65 hosti tak sa inspirujem.. Chcem sa spytat, ci mate pred tym este obed alebo budete mat iba raut?
Odpovědět
Profilova fotka
No asi je to "tak tak" protože 150 gramů masa na osobu je opravdu celkem málo, takže v podstatě počítáš, že si každý dá i ten guláš i řízky (což já bych si třeba nedala, určitě radši maso z grilu) nebo že chlapi si dají ten guláš a řízky a grilované nechají holkám. Taky záleží, jestli předtím máte oběd, pak je to v pohodě, lidé se dost nají na obědě, nebo jestli máte jen raut a obřad v době, že většina hostů předtím neobědvá a mají hlad ;-)
Odpovědět
ja myslím, že to stačí
Odpovědět
Máme oběd s rodinou (30 lidí) a raut od pěti pro těch 65 celkem. @monny3 máš pravdu, no...já bych si guláš taky nedala, ale říkala jsem si, že zase saláty, zelenina grilovaná, hermelíny, ty mísy...Zas si právě říkám, že když se dojí jedna věc, tak budou jíst další. Vím, že maso půjde asi hodně na odbyt, ale to bychom teda mohli zrušit všechno ostatní, abychom si to pak nenesli domu. Ach joo, fakt nevim.
Odpovědět
Profilova fotka
@kamufle no jo není to jednoduché, jako myslím, že to máte fakt tak akorát a nic nezbude :-) Hlady asi nikdo nebude, takže bych se toho nebála, zvlášť když 30 lidí bude mít ještě oběd od vás ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych řekla, že toho je akorát ;-) A vy si jídlo připravujete sami, nebo máte catering či jste v restauraci? Většinou v restauraci jsou schopni další jídlo dodělat, aby toho nezbylo přespříliš. Tak jsme to měli třeba udělané my. Co pochybělo, doplnilo se a tím pádem nebyly velké přebytky :-)
Odpovědět
@tanulinkaaa : my jsme si pronajali prostor na hostinu a jídlo nám zajišťuje přítelův kamarád, který má malou hospodu.
Odpovědět
no mě se to zdá když to porovnám s naší svatbou asi taky málo, nebo jsme měli hodně hladové hosty náš odpol. raut pro 80 lidí kuř. řízečky 3kg vepř.řízečky 3kg 3 druhy kuř.galantiny 3kg kuř.rolky 0,6kg angl.roastbeef 1kg + kanapky +sýrové a salámové mísy zel.saláty ovoce .čokol. fontána večerní raut vepř kýta na grilu 10kg vepř krkovice marin. 4kg hovězí mleté biftečky 2kg kuřecí steak 4kg megahamburg 20 ks kuř.paličky 2kg kuř.křidélka 2kg losos na grilu 1kg hov.tataráček 2kg minibramboráčky 70ks brambory kukuřice na grilu gril zelenina selské brambory atd spousta jiných dobrot sladký bar 10kg minidezertů 100kjs makronek 6kg koláčků 100 ks vlčnovských koláčků 25ks cupcake 100ks minipohárků 4 druhy 50porcí hov. guláše Snědlo se úplně vše . To byli všichni hosté na hostině klasika polévka svíčková(panenka) dort obřad od 13h končilo se ve 3hod
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?