11 dní do svatby a v místě hostiny nepoteče voda

Ahoj holky, svatba je za 11 dní a dneska jsem dostala informaci od provozního z místa, kde máme mít svatební hostinu a následnou oslavu, že se dnes dozvěděli, že od 30.9. - 4.10. do 22hod bude probíhat oprava řádu a že nepoteče voda. Sám se přiznal, že neví co s tím a já tedy také ne. Předpokládám, že by nebyl problém sehnat vodu na vaření a tím pádem bychom nepřišli o jídlo, ale jak moc je průšvih, že voda nepoteče VŮBEC? hygienu na toaletách bych řešila třeba vlhčenými ubrousky. Vím jak mě to rozčiluje jen doma, když neteče pár hodin a nedokážu si představit, jak moc to může vadit na svatební oslavě, ale to místo je perfektní, přesně podle mých představ a do té doby prostě náhradu na pátek večer v Praze neseženu (cca 50lidí), nemluvě o tom, že bychom všechny pozvané hosty museli informovat o změně místa (což je asi to nejmenší) prosím Vás o vaše názory co si o tom myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Spíš bych měla strach ze splachování na toaletách, ale provozní určitě také nechce o kšeft přijít, tak by se měl také snažit něco zajistit. A není to třeba jen na pár hodin každý den (třeba "v době od 10 do 17 hodin")? Takhle to bývá, když se něco opravuje, ale třeba staví něco úplně nového...
Odpovědět
Ne, už jsem volala na VaK, je to výměna celého vodovodního řádu, ta voda nepoteče nepřetržitě po celou tu dobu. A žádost o posunutí termínu by prý vzhledem k tomu, kolika ulic se to týká, neměla šanci na úspěch. To nejvíc čím mohou vyjít vstříc je cisterna s vodou přímo pro to konkrétní číslo popisné. Jako cisterna jen pro tu restauraci. No, vidíš, splachování mi ještě ani nedocvaklo.. :-(
Odpovědět
no nazdar 50 lidí je dost, kdyby mě něco napadlo, ale nic mě nenapadá, jen to přesunout jinam....safryš
Odpovědět
Právě že přesouvat jinam je podle mě takhle narychlo obtížný, předpokládala bych, že všechna dobrá místa prostě budou rezervována. A já si našla místo, který mi perfektně vyhovuje absolutně vším a to jsem měla nároky poměrně vysoké (rustikální styl, venkovní i vnitřní prostor jen pro nás, ubytování v místě pro nás dva atd.) Každopádně, vařit prý budou vodou z cisterny, na toalety se dají vlhčené ubrousky a slibují vodu na toaletách dolévat do těch rezervoárů ručně, tak se nebude muset potupně používat kýbl :-) Snad to nakonec nebude tak hrozný. Pořád jsem čekala co se pokazí a aspoň už má dušička pokoj :-)
Odpovědět
@magdalenabebe Svatbu tedy máte 4.10.? Asi bych se poohlédla po jiné restauraci.. Ale mytí rukou se dá vyřešit těmi antibakteriálními gely. Problém vidím se splachováním záchoda. Asi není uplně fajn na svatbě splachovat kyblíkem vody.. Navíc, kdo ho bude doplňovat atd..
Odpovědět
@magdalenabebe To si nejsem jistá, jestli budou po každém spláchnutí dolévat vodu do nádržky na WC.. Ale tak asi to nějak zmánou, když to říkají :)
Odpovědět
tjn,kýble na wc je pro 50 lidi docela myslím nereálné doplňovat a kdyby dolévali nádobky,tak stejně je to jedno spláchnutí že jo.. to aby měli jen člověka na hajzlíky :-D :-D :-D a ten by se uběhal. no měla bys to s nimi co nejdříve,tj zítra ještě probrat a když tak rychle vymyslet náhradní variantu..... :-S
Odpovědět
Já bych to nevzdávala a zkusila se poptat i jinde. Kdybyste měli svatbu v létě, je to beznadějné, to je jasné, ale 4.10., to by mohlo klapnout. Fuj, ale to musí být nervy :( Nezávidím a přeju hodně štěstí, ať se to nějak dobře vyřeší.
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalenabebe Dolévání, cisterna... to nějak půjde ;-) Můžeš se ještě poptat i jinde (víš jak to bývá - bouchne fotograf, člověk pak najde ještě lepšího...), ale je to restaurace, budou se sami snažit, rozhodně to není tak špatné jako kdybyste chtěli dělat vše svépomocí v nějakém kulturním sále. A jestli tam bude muset být člověk na záchody, tak holt bude muset, to už restaurace zařídí sama (a pořád to pro ně bude lepší než o kšeft přijít). Držím moc palce :-) !
Odpovědět
Děkuju, právě že já jsem se do toho místa úplně zamilovala. Všechno je o moc hezčí v reálu než na fotkách. Máme horní sál restaurace, kde máme soukromou terasu s výhledem do Prokopáku, všechno v takovém pohodovém rustikálním stylu, přímo v místě pěkný apartmán. Hned u restaurace je zastávka MHD. A ceny jsou vskutku solidní. Kdyby náhodou někdo věděl o podobném místě, ať mi dá vědět... Plánováno to máme v restauraci Černý kohout na Praze 5.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si, že z cisterny by šlo vodovodní potrubí v restauraci napojit přes nějaké malé čerpadlo s tlakovým spínačem. Museli by uzavřít hlavní uzávěr a pak už je jedno kde se to v systému napojí, třeba zahradní hadicí. Šikovný instalatér by si určitě věděl rady.
Odpovědět
Uf, teda to je blbá situace :-| Moc si to neumím představit, nám na intru jednou netekla voda tři dny a já myslela, že se zblázním.. Pití a umývání rukou to se dalo přežít, umyla jsem se vodou z lahve.. Ale ten záchod byl nejhorší.. Nešlo splachovat, hrozně to smrdělo jak se to tam hromadilo a bylo to prostě odporný :-S Z toho bych měla největší strach.. 50 lidí a nesplachující záchody.. :-( No, určitě by se to ale dalo řešit jak psaly holky - cisterna nebo tak.. Je super, že v restauraci jsou ochotní vám pomoct.. Držím pěsti, ať to všechno dobře dopadne ;-) A pak napiš
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?