Svatební tabule BEZ ubrusu. Jaký máte názor?

Ahoj děvčata, mám takový (asi netradiční) dotaz. Co říkáte na stůl, prostřený bez bílého ubrusu? Máme hostinu v restauraci u plovárny v lesích (viz obrázek níže), jejíž interiér je převážně z kamene a dřeva a nějak se nám tam s přítelem ten bílý ubrus prostě nehodí. Restaurace je ochotna připravit stůl i bez něho, pro denní běžné prostírání ubrusy taktéž nepoužívají. I výzdobu stolu bych chtěla spíše střídmou a přírodnější. Ale pořád váháme. Je to praktické? Jak to bude nakonec vypadat? Je to vhodné? Co na to říkáte vy? Nebo jste dokonce některá měla stůl bez ubrusu? Díky moc ;-)
Odpovědět
1
2
Ahoj, my budeme mít oslavu ve vinném sklípku, takže krásné zděné stěny a stropy, bytelný dubový stůl- k tomu se ubrus také nehodí a my ho mít nebudeme. Jestli to někomu bude vadit, jeho problém, ale je to praktičtější- nikdo nestrhne na zem ubrus i se vším jídlem :-D Nedělej si starosti, nemá cenu se do něčeho nutit jen proto, že to tak má většina :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, souhlasím, udělejte si to podle sebe. My jsme řešili opačný problém. Oběd máme v restauraci a pak raut v klubovně jednoho sportovního zařízení. Našli se tací, kteří nám tam výzdobu rozmlouvali, že je to zbytečné :-| Představa umakartových stolů, holých nástěnek a vytrýnek se nám fakt nelíbila :-) Máme nakoupenou krásnou zelenobílou výzdobu a vypůjčené bílé ubrusy. Už se těším, jak budou čubrnět :-D
Odpovědět
Pokud jsou stoly pěkné, což vypadá, že opravdu jsou a bude tam aspoň prostírání, tak já bych do toho šla. Záleží opravdu jen na vás, a co si myslí ostatní, ať si myslí. je to váš den. Sama jsem dělala v hospodě a vím, jak ty ubrusy potom vypadají. polité, špinavé od jídla a od cukroví, shrnuté. Tak se to utře a budete to mít pořád pěkné.
Odpovědět
@hannnahs Taky bych to s výzdobou nepřeháněla, ale jednoduché bílé ubrusy bych sem dala, s tím, že je doplníte už jen něčím přírodním na ozdobu. Myslím, že to bude vypadat líp :-)
Odpovědět
@romily pravda, budeme mít na svatbě děti i psa, takže strhnutí mi sice hned nenapadalo, ale je pravda, že by to reálně asi mohlo hrozit. :-D Plus teda to, že já si opravdu taky pak představím ten bílý ubrus, jak bude vypadat po nájezdu svatebčanů (i když určitě ne naschvál), jak píše @klvky. A stoly jsou opravdu nádherné, masivní, skoro nové :-) určitě budou klasické ubrousky, nevím, teda teď narychlo, jestli mají ještě nějaké jiné prostírání, nebo jestli dávají jen takový ten "papír" pod talíře. To se ještě podíváme a domluvíme :-) Jinak moc díky všem za názory! :-)
Odpovědět
já bych dala alespoň nějaký pruh látky (běhoun) doprostřed stolu, ať to vypadá alespoň malinko slavnostně ;-)
Odpovědět
@ya jj, to plánujeme, doprostřed dát nějaký pruh organzy (ale ne jakoby jednobarevný, ale spíš se vzorem), něco jako je na obrázku. Na to by přišly třeba živé květiny a ještě nějaká ta kónická svíčka.
Odpovědět
Profilova fotka
Aho, taky máme tabuli bez ubrusu, budeme to mít na přírodní způsob...tchýni se to sice nelíbí, ale mě ano, bude tam dětí, tak bude i praktické, nenávidím, když jsme někde na jídle a já 10x za 5 minut rovnám ubrus, nedejbóže sbírám něco ze země. Budeme mít jen vlizelín jako běhoun, žádná nahňoucaná organza a podobně... já to schvaluju
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme take urcite bez ubrusu. Mame restauraci s nadhernymi drevenymi stoly, tak proc je shovavat? uprostred bude zeleny pruh organzy, na tom vazy s tresnovyma vetvickama (28. dubna by mi i mohly kvest :D) a verim, ze to bude parada.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně by se to tam taky víc hodilo nebo líbilo bez ubrusů....možná bych max doprostřed dala pruh nějaké - třebas lněné - béžové látky
Odpovědět
A co zkusit se s restaurací domluvit, jestli by vám neudělali něco jako zkoušku - pár stolů s ubrusy? Za mě je teda ubrus slavnostnější a navíc, až bude tabule (asi nebudete mít stoly takto jednotlivě ;-) ), tak to zas působí jinak a navíc na tom bílém podkladu víc vynikne ostatní výzdoba :) Myslím, že stoly bez ubrusů se hodí spíš ven :-) Ale ve výsledku je to stejně jedno :-D :-D
Odpovědět
@maroussia tak zkouška by šla asi těžko.. mají pořád otevřeno, asi by to jen tak kvůli nám nepřeskupovali.. :-| já právě moc ostatní výzdoby neplánuju, takže se spíš pak bojim, aby ten ubrus nepůsobil "prázdně"... nakonec se mi nejvíc líbí jen minimalistický pojetí.. takže by tam nebylo skoro vůbec nic, kromě těch květin a svíček.. Ale díky za názor a radu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@hannnahs tak pak bych to nechala bez ubrusu, stoly jsou pěkný :-)
Odpovědět
A co dát jen doprostřed bílý pruh - např. poskládaný ubrus, tak, aby zabral 1/3 plochy. Vypadalo by to čistě a luxusněji.
Odpovědět
@kelisova tak to se přiznám, že mi taky vůbec nenapadlo :-) děkuju za nápad, promyslím to :-)
Odpovědět
Máme podobný stoly a ubrus tam dávat rozhodně nebudu a vůbec žádnou látku, která by se pak šoupala sjížděla a nakonec by z ní byl zmuchlanec uprostřed:--)
Odpovědět
taky plánuju bez ubrusu. byla bych ráda, kdyby si mi to podařilo, ale moc šancí tomu nedávám, protože nevím, zda se mi podaří sehnat jednotné a pěkné stoly (budeme to mít venku, stoly si sháníme sami :-) ). Mě by se zas místo tooho centrálního pásu ubrusu líbilo několik pásů, které by vždy spojovaly lidi sedící naproti sobě...
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs s obrusom alebo bez - obe možnosti vo vašom prípade správne ;-). stoly sú krásne, škoda ich zakryť, ale je to len na vás, aký štýl svadby chcete. v každom prípade nič nepokazíte ani s obrusmi (malými, veľkými, "face to face"), ani bez, ani s behúňmi uprostred stola. ak dáte obrusy, tak stoly budú určite výraznejšie, pretože v miestnosti je dosť hnedej. alebo bez obrusov - môžete zvýrazniť len stoličky - nejakou mašľou alebo kvetom. tak isto záleží aj na farbe doplnkov, ktoré chcete použiť. ak sa stále neviete rozhodnúť povedzte si ako chcete aby miestnosť vyzerala - elegantne, "staro", prírodne. máte veľmi veľa možností, vybrali ste si krásnu miestnosť s krásnymi stoličkami a stolmi.
Odpovědět
Tak pokud bych to chtěla přírodně, tak bych tam rozhodně nedávala to organzu, ani tu se vzorem.Ten pruh doprostřed by měl být spíš z přírodního materiálu--len, bavlna atd. Organza a dřevo nejdou dohromady.
Odpovědět
Třeba takto nějak.,bavlněnou krajku.otázka je kde ji sehnat za rozumnou cenu, ale třeba by to nebyl až takový problém
Odpovědět
Tak jsem se schválně koukla na netu a našla jsem třeba toto, určitě se toho dá najít víc http://www.stuhy.cz/krajkovy-behoun-n...
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs já bych do toho šla...myslím si,že i k vašemu stylu svatby se to bude hodit a pokud mají krásné stoly,proč ne ;-)
Odpovědět
@petrajavor copak styl svatby, ten je takovej hodně různorodej :-D ale jinak to teda zkusim bez toho ubrusu, jen teď vymyslet, co dát do prostřed toho stolu (jestli seženu něco přírodního, nebo tu organzu), protože bílá mi tam fakt přijde jak pěst na oko mno..
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs no ideální by bylo kdybys našla kus přírody co se ti tam bude hodit... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs třeba pruh z mechu :-D... ne já bych to taky nehrotila, sama přemýšlím, že ubrusy taky nebudu mít, místo na hostinu je celý prosklený a taky mi tam nějak nepasujou... :)
Odpovědět
tady mají např pruh ze zeleně, tak si s tím mechem nebyla až tak daleko:)
Odpovědět
@petrajavor jooo, příroda tam bude, dokonce hafo, ale nechce se mi to tu zatím moc vykřikovat, však víš, jak to tady s nápady chodí.. takže až pak někdy :-) @lamorgaine no jo, vtípky, to by ti šlo :-D ale neboj, mech bude, i když ne na stolech, jak ty si to představuješ, ale bude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs vím kde :-p :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?