Září 2008 - už manželky :)

Tak holky všechny sem :))
1
2
29
Profilova fotka
Dobrý den, celý den... :-D
Profilova fotka
Nepatří ta diskuze jinam??? ;-)
A kam?
Profilova fotka
Jsem tady :-)
Jinak ke srazu - já dorazím určitě. A jestli to téma patří jinam, tak ať nám ho admini přiřadí kam je třeba...
Profilova fotka
Asi by ta diskuze měla být tam, kde původní, tj. společný termín nebo jak se to jmenuje... Tak snad nás dorazí co nejvíc!!! ;-)
Profilova fotka
Dobrých lidí se vejde, brej den :-D
Profilova fotka
a nechejte to témátko tady x-) Už máme fakt po svatbě
Profilova fotka
Ahoj holky, taky se přidávám :-)
Profilova fotka
Tak já už jsem to našla.... :-D Ahoooooooooooooooj manželky 8-) Tak jaký je život v tom manželksém stavu. A kdypak budete v tom jiném stavu.. :-. x-)
Profilova fotka
Ahojky, tak jsem taky tady... no, v jiném stavu - to nevím :-x ale musim přiznat, někdy mě to taky už trochu nahlodává, sem tam... ale zatím přetrvává ten stav manželský :-D ;-) Mějte hezkej víkend, my jedem za babičkou do Hradce, hlavně ukázat fotky ze svatby (na tu páteční cestu přes Prahu se vůbec netěšim :-S Tak papa
Profilova fotka
Dobré ráno manželky :-) těm pracujícím přeji ať jim to rychle uteče :-)
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojte manželky x-)
Profilova fotka
Nazdar ženský! Pradon, manželky. :-D Já teda jiný stav nechci...ten spratek nad náma před půlnocí nahodil takový hysterický brek a vydrželo mu to asi hodinu. Mít mimino nad i pod váma...to je zaručená antikoncepce. :-|
Profilova fotka
Taky všechny zdravím :-) Teda Peťo, Ty jsi číslo :-D Ty mateřské pudy evidentně ještě nemáš :-D Já ostatně zatím taky ne 8-( I když jako spratky miminka zatím nevidím, to bude asi tím, že nad náma žádné nebydlí 8-)
Profilova fotka
Kuk, sem tu taky ;-) Já bych ten stav aj brala :-) Vlastní děti jsou dycky ty nejhodnější, ne? :-D
Profilova fotka
Jo a psala mi Pavka o jakýchsi 2 fotkách, o co vlastně jde? Jinak se srazem též počítám... ;-) Jinak včera se kamošům narodila Alžbětka x-) a ve stejný den na druhém konci republiky sestřence Danek x-) Haluz... :-) Tak odpolko jdu nakupovat dárečky :-D
Profilova fotka
Zuzi, právě. Když ti to tam řve pomalu 24 hodin denně (jedno přestane a začne to druhé...). A ještě máme přímo pod oknama přes silnic dětské hřiště, taky mazec. Ivko, uděláme album zářijovek...srpnovky to tak mají, tak jsme to od nich "obšlehly". ;-)
Profilova fotka
Petrus my to máme podobné pod námi mají mimčo a nad námi se přistěhovali noví sousedé , kteří tam věčně běhají a řvou taky měto teda dožírá a o tom hřišti co máme pod okny ani nemluvím. Když jsem se učila na státnice tak jsem myslela že je tam pujdu dořvat, ale vím že to nejde:-( nadali by mě určitě jejich matky to si radči zacpu uši :-) Album supr nápad Pavce pošlu nějaké to foto :-)
Profilova fotka
Tak to mně bude chybět, já si naopak budu přát, aby kolem nás bylo co nejvíc dětí :-D Zofinko, ta fotka s tvým manžou na poušti je skvělá, nádhera x-)
Profilova fotka
Žofi, taky jsem trpěla při učení na státnice, tak jsem chodila k našim (sice bydlí kousek od nás, ale zahrada je na druhou stranu než je hřiště). Jenže tam zas aktivisti v okolí sekali trávu apod. Prostě jsou ti lidi někdy na zabití. :-|
Profilova fotka
jůůů, tak to já mám už odbyto.Mám skoro 7letého školáka ;-) holky ta vysoká mě taky láká, všimla jsem si , že některá zvás tu má specku jooo,Já bych chtěla do Olomouce. Nechodila některá zvás tam, a nepodala mě info. Díky :-)
Profilova fotka
Len, tak to ti docela závidím...no asi časem to fakt budeme muset spáchat, aby tady po nás někdo zůstal. :-) Já jsem ekonom, tak ti neporadím. ;-) Ivka dělá spec. pedagogiku, ale v Brně...možná i Žofi to má, nevím to jistě. ;-)
Profilova fotka
ok, Petruš, když už mám tak velké dítko a slyším někdě, nějaké malé, tak si říkám, že už by se mně do toho taky moc nechtělo.Teď máme s manžou klid a pohodu.
Profilova fotka
Teda Leni, kdys to stihla? :-o Vypadáš mlaďunká ;-)
Profilova fotka
jůůů mlaďounká, táhne mi na 30
Profilova fotka
Leni, já studuju specku v Brně... Ale do olmiku sem se hlásila taky a mám tam kamošku... Záleží co cheš pak dělat a jestli ten obor chceš mít pedagogický nebo ne, abys mohla učit... V Olmiku je dramaterapie, ale ta je neučitelská a učitelská specka je dvždycky dvouoborová (s češtinou, matikou a asi ještě dva další)... Jinak Olmik je dobrá škola. Ta brněnská je taky fajn, ale určitě bych ti ji doporučila studovat dálkově... ;-)
Profilova fotka
Ivi, já musím jedině dálkově při zaměstnání. loni jsem si dělala kurz pracovník v sociálních službách a byla jsem na praxi ve stacionáři, dost mně to chytlo, a tak bych v tom chtěla pokračovat.
ahoj v novem tematu ;-( |-| :-N vitam anaz ;-)
Profilova fotka
Ahoj Pavli, děkuji ;-) Sice sem úplně nepatřím, ale děkuji, že jste mně nevyhodily :-N
1
2
29

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?