Všehochuť :-)

Tato diskuse vznikla pro "holky Egypťanky", ale samozřejmě nejen pro ně....je tady proto, abychom kromě toho Egypta probraly i ostatní věci, ať už se svatby týkají nebo ne :-) 8-)
1
2
28
Profilova fotka
tak jsem tu :-) teda na chvilku vas pustim z oci a vy se prestehujete :-))
Profilova fotka
ahojky, já se omlouvám za zpoždění, musela jsem jet do města koupit stuhu na auto a objednat kytici. Za chvíli předáváme zákazníkovi auto, který to má jako dárek pro manželku /přijde i s ní/ takže auto obalíme červenou stuhou a na něj dáme kvítko... :-D
majky: tyjo, kde se takovy manzele shaneji? :-D
Profilova fotka
verrroniq-těžko říct?! :-D Zeptám se, až přijde, jestli mu nemůžu dělat milenku?! :-N :-N :-N
Profilova fotka
fiiiiiiiiiiiiiiiha :-) ja teda zrovna zabavila priteli jeho bavarise morotorise BMW ale stuhu mi k tomu nedal a ani ty klicky nejak nechtel pustit z ruky :-)))
majky: ty jsi to spletla!!! Chtela jsi rict, ze se ho zeptas, jestli bych mu JA nemohla delat milenku ;-) :-D
Profilova fotka
hypo- :-D to je dobrý !!! :-D :-D :-D verrroniq-tak jo, já se ho zeptám, jestli bych mohla být na škaredou středu a ty na víkendy... :-D :-D :-D Auto už jsem zabalila jako dáreček, vypadá to komicky. :-D A ještě tu mám kytici rudě červených růží, je nádherná !!! Ach jo.... :-( :-N
Profilova fotka
tak holky me za chvilku padla a o vikendu me ceka vesnicka zabijacka, kde se prej pome chteji desny veci :-) tak mi drzte palce a papa
majky: nebyla by aspon fotka toho auticka zabaleneho? :-) jsem zvedava no :-N hypo: tak ale zase tam bude spousta dobrutek, ne? Mnam :-) drzime palce, at to prezijes a preji krasny vikend ;-)
Profilova fotka
hypo-krásný víkend, užijte si to a ať ti není špatně !!! :-) verrroniq-paní už si pro to přišla ,nenápadně jsem to tu vyfotila do mobilu, tak doma to pak ztáhnu a pošlu ti to klidně na mejla... :-) jen mi písni mejlíka :-)
majky: super, ty jsi ale pohotova, ze jsi to vyfotila do telefonu :-) tesim se na fotecku, maila ti pisnu do ip ;-)
Jo a jen tak mimochodem, co na to pani rikala? :-D ja si vubec nedokazu predstavit jak moc velkou radost bych mela :-N
Článek se načítá
Profilova fotka
verrroniq-mě to ani nenapadlo vyfotit, kdyby jsi napsala o pár minut později, už by to asi nešlo :-. :-N Ale látala jsem tu s mobilem a chtěla to vyfotit z nejlepšího úhlu.. jedna fotka se tak podařila. Měla jsem tu pro paní nachystanou vodu ( z kvítka) pro případ, že by omdlela... :-D ale nestalo se tak, naštěstí. :-N Její muž si to ato fotil, ona mu tu pozovala i s tou kytkou... nijak moc se nevyjadřovala, jen se usmívala a říkala, že kdyby věděla, že si jde pro takový dárek, tak se líp obleče... :-N :-D
Tyjo, tak to pani rozdychala docela v pohode :-) to ja bych za sebe nerucila, ze to se mnou nepraskne uzasem :-D Holky, preju krasny vikend a budu se na vas tesit v pondeli :-) Me ceka zitra oslava skoro tchanovych padesatin, takze od rana do vecera budu holka pro vsechno ;-)
Profilova fotka
verrroniq-na tebe bych vylila tu vodu z kvítek... :-D :-D :-D Tobě taky krásný víkend, já už taky pádím domů. Užij si oslavu narozenin, určitě to bude paráda. My jdeme v neděli na narozeniny mého strejdy, tety a 2 bratránků, takže taky akční víkend. :-)
Profilova fotka
ahojky holky, tak hlasim ze zabijacka me malez zabila :-) krajeni sadla nekolik hodin, krec v ruce jedno riznuti naprosto uzasne ostrym nozem (mit takovy doma tak se od plotny nehnu) :-) pritel to odnesl krecema a bolestma v brise takze jsem museli rychle odjet :-) a pak si trunil a trunil..... takze vikend jako vymalovany :-)
Ahojky holky :-) Tak jsem si to pěkně pročetla...a opravdu by se mi takové překvápko také líbilo :-) ,ale já už mám vybráno a ....,,zatím´´ jsem s mým autí spokojená :-) Přeji hezký začátek parcovního dne a týdne!!!! Doufám,že tady budeme moci probírat opravdu všechnóóóóó :o)
Krasné pondělí dámy :-) tak oslava byla náročná....v sobotu od rána připravovat a v neděli od rána uklízet :-( Nic moc vám řeknu :-)
Jaká oslava???? Kde se slavilo?????
okka: ale muj "skorotchan" mel 50 ;-)
jůůůj, hmmm tak to bylo asi veliké.....Mě to čeká 10.května u maminy... :-) Já jsem byla na plese a ještě teď se nemůžu zorientovat...... 8-)
Profilova fotka
Krásné pondělní ráno !!! Zase začátek nového týdne... :-( do pátku to nevydržím !!! :-S hypo-no fíha, takže to jste se moc prasátka nenajedli ?! =-) A přžil to přítel ? verrroniq-a užili jste si ji aspoň ? okka-já myslím, že v diskusi s takovým super názvem se může probírat všechno !!! x-)
Ahoj majky :-) , vítám Tě!! Pěkný název,viď? Tak já doufám,že bude vše v pořádku podle pravidel :-D
No holky, já osobně si to zrovna dvakrát neužívala....on to jaksi není zrovna můj oblíbenec, abych tak pravdu řekla :-N majky: díky za fotky, autíčko vypadalo úžasně, jen naskočit :-)
verrronique: :-( , tak jsi aspoň byla zúčastněná ;-)
okka: no to jo :-) a zúčastněná i na přípravách a úklidu :-) ono to není tak, že bysme spolu nevycházeli vůbec....jen já mám spoustu výhrad no :-( ale asi s tím nic nenadělám, teď už ho nezměním, že :-D
verrronique: Ach tááák..., no tak to je potřeba...úklid..přípravy atd... To může přeci zvládnout nevěsta :-N :-N ;-) No jo...,víš jak je to v té písničce?.....starého psa novým kouskům nenaučíš.. ;-) To jsme tady zase jenom my dvě????
No vypadá to tak, že tu budeme mít soukromou jízdu zase :-) No jasně, já pomáhala ráda, protože to jsem zase vlastně jakoby nedělala pro něj, ale pro přítelovu mamku, která by to jinak měla všechno na krku sama :-)
:-) , tak to pořádně rozjedeme!!!!! 8-) Chápu, v tomhle případě je toho moc a sama by to nezvládla..... tohle jsou dobré akce,akorát když se člověk opravdu přijde jen bavit.... Jinak z toho nemáš nikdy nic...,znám to.... ;-)
okka: no jasne, udelame tu poradnej bordel, at vedi co v nas je :-D No prave a jeste ke vsemu mi prave trochu vadilo, ze tchan ty pripravy teda zrovna neulehcoval...no ale budiz :-D :-D
1
2
28

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?