Vložila jsem špatné datum svatby

Profilova fotka
Hore na lište máš nastavení ... tam to v pohode zmeníš. :-)
Profilova fotka
Nastroje -> Svatebni planovac -> hned druhy radek "Zmen datum svatby"
Profilova fotka
Jo, taky reseni :-D
Profilova fotka
Holky, nevíte náhodou, jestli je někde na internetu kalendář na příští rok? Nemůžu ho nikde sehnat, chceme naplánovat datum svatby na příští rok a nevím, které dny připadají na sobotu. Poraďte prosím!!
Profilova fotka
Všechny dny co jsou letos pátek jsou příští rok sobota...(např. 24.6.2005 = pátek 24.6.2006 = sobota) :-)
Profilova fotka
emko: Fakt jo? Tak to by mě vůbec nenapadlo, že to takhle funguje :-) Díky moc, pomohla jsi mi!!
Jo taky urcite sedis u pocitace, tak kdyz kliknes na ty odiny, tak tam mas kalendare az nevim do ktereho roku. minamlne do roku 2009, to uz mam vyzjistene.
ne odiny, ale hodiny vpravo dole
Profilova fotka
Jo, už jsem se na to koukla a určitě bych chtěla svatbičku 22.7, protože dvojka je prý nejlepší číslo pro partnerství. A když budou hned dvě, tak to nám to bude klapat i kdybychom nechtěli!! :-)
re:Emco, :-) pokud není přestupný rok v únoru, tak je to takhle.
Profilova fotka
Já vím, překontrolovala jsem to v kalendáři.. Jinak bych to ani neodeslala ;-)
Profilova fotka
MARINKA: Urcite mas taky kalendar v moilu, ne? Tam si muzes najit jaka bude sobota treba za 10 let :-)
My taky chceme mít svatbu 22./dubna/. Dle mé kamarádky je číslo 22 bud úplně hrozný anebo úplně super. Radila mi, že tento den není pro svatbu zrovna ideální. Co říkáte na věštění budoucnosti a hry čísel. Věříte někdo na to. Nechali jste si někdo vyložít kdy se vzít???
Článek se načítá
Profilova fotka
kalerat: Já si myslím, že je úplně jedno, jaký den je svatba, že to už je stejně dáno předem, jestli ti dva k sobě patří, nebo ne a že to jejich budoucí vztah stejně neovlivní. Ale moje teta je numeroložka a tak vím, která čísla mají pozitivní vibrace a která jsou spíš špatná. Dvojka znamená družnost a 22 vytrvalost, takže to si myslím je pro svatební den super. Třeba 29 je nepřehlednost a nevyváženost, takže tomuhle datumu bych se vyhnula. Ale jinak si fakt myslím, že není třeba si z toho dělat hlavu a přikládat tomu velký význam. Čísla nemohou ovlivnit, jestli se budete milovat!
Já si to taky myslím, proto datum nechávám a budu se moc těšit. Kdybych měla pořád poslouchat jen karty, tak bych asi nic pořádnýho neudělala. Pokud teta říkala, že je to datum tak super, tak to beru. Vidíš 2 lidi 2 úplně jiné názory. Taky plánujete svatbu takhle moc dopředu::
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?