Veselé Paničky Pardubické

Ahoj holky, založila jsem nám novou diskuzi protože nevěsty pardubické už nejsme, tak at tam mají holky-budoucí nevěsty větší prostor na pokec o svatebních přípravách. Název je podle divadelní hry :-) takže Akral, Hhranolka, Hanny, Kreditka, Meni, Bambina, Pepee, Gag, Mili a další ...koukejte sem zavítat holky. Snad se to tu chytne =-)
1
2
6
Profilova fotka
tak ja jsem tu :-) chci medaili za prvni misto! jaxe maze devcata, na nevestach to nejak umelo, i strecha pokulhava, copak se nic nedeje? =-)
Profilova fotka
Jsem třetí! Akral, máš pravdu. Nic se neděje 8-( V nové práci mě teď akorát občas točej lidi po telefonu. někdy to je fakt hrůza. A někdy je to i sranda. Už jsem registrovala škodu i jedním známým pánem. Doma jsme si pak dělali srandu, že naboural svůj taxík :-D jistě chápeš :-D
Profilova fotka
Ahoj holky, jsem tu taky 8-) Dobrej název diskuze :-D :-D U nás taky nic novýho, chodím do práce, do školy....a tak ;-) Teď jsme byli na 5 dní va Harrachově na relaxačním pobytu (masáže atd.) a bylo to žůůůůůžo x-) Potřebovala bych to tak ale na půl roku, abych se mohla dostatečně zregenerovat 8-) A jak vy? Chystáte se někam? Co plánujete na Silvestra??
Profilova fotka
Ahoj holky ! Tak to se ti tedy, Alisku, opravdu povedlo ! :-D Dobrý nápad, chválím. ;-) Ani, tak jak je ??? Ani se neozveš, potvůrko jedna ... :-p A kdy bude, holky, další sraz ? ;-) Dlouho jsem vás neviděla ... 8-)
Ahoj holky, to sem ráda že se vám to líbí :-) Aničko na medale jsem nepomyslela ;-) až se koečně všechny sejdeme ostaneš nějakej vyímečnej drink ;-) Puspik, co přesně děláš? operátorku? sestřenka taky pracujejako operátor upojišťovny a prý to jde, já bych se zbláznia asi z těch lidí.. Mili takový relax musel být báječný, taky bych si nechala říct. Mě zas hro láká ásie..hned by tam zase jela..no ale letos už nejsou penízky. Finanční krize dolehla už i na nás, hold amerika je všude. Sivestra zatím neplánujeme ale už by to taky chtělo Ahoj Hani, jak se vede? a co ta noviny či co to bylo tajného ;-) Nějaký předvánoční srazík by to chtělo ;-)
Profilova fotka
Ahoj Ali, vede se mi dobře, díky. ;-) A co ty ? :-) No už to budu moci asi odtajnit ... ;-) funguje to ! :-) A srazík ... sure ! ;-)
Profilova fotka
Ahojky paničky :-) super název diskuse Ali, to zaslouží řád :-) :-D Teď je trochu shon...v práci na prd...co nového u vás? Hani ty jsi tajemná jak hrad v Karpatech...
Hani ty nás teda napínáš :-) U mě nic moc novýho, zase začnu chodit na angličtinu a němčinu, nějak jsem to poslední rok flákala, tak zase budu mluvit plynulejc a hlavně obnovím slovní zásobu. člověk tak rychle zlenivý a pak ty návraty..chtělo by to nějakou viditelnou návnadu :-D A taky jsem se domluvila s trenérem ve fitku na cvičení, sama nejsem schopná doma cvičit ikdyž mám super cyklotrenažer, který nám spíš slouží jako věšák, tak snad tím něco docílím. V praze jsem chodila k trenérce a ta byla na mně jako pes ale zase to mělo svoje účinky.
Profilova fotka
To já se už druhý rok přemlouvám k fránině, dělala sem ji na střední, na vejšce pak anglinu a němčinu, když to vezmu kolem a kolem, tím, že jazyky moc nepoužívám, tak už za chvilku nebudu umět nic...o cvičení ani nemluvím ;-)
Profilova fotka
hanule ty vymyslo!! ja jsem ti psala textovku, v pondeli, a nezaslouzila jsem si ani odpoved ;-(
Profilova fotka
Ahojda Gabčo, :-) njn, ;-) až se uvidíme, povím ... ;-) Shon je teď asi všude, :-| ale my to zvládneme, holky ! 8-) Ali, jen trošičku. ;-) Já mám domluvené od příštího týdne zase individuálky, už se těším. :-) Potřebuji cvik. Šéf se mnou teď poslední dobou hodně komunikuje a já si připadám, že to plácááám. :-p Sice se domluvíme vždycky a čím víc s ním mluvím, tím víc se do toho zase dostávám, ale přece jen to chce trochu toho učení ... :-N Holky, co kdyby tentokrát ten sraz dopadl v CR ? Mohlo by být, ne ..? Ale je mi to jedno, může být i v Pcích.
Profilova fotka
Teda Ani, mně nic nepřišlo !!! =-) Fakt ! :-|
Článek se načítá
Profilova fotka
Gag: Koukám, je to všude stejné ... :-D O cvičení radši taky ani nemluvím. :-p Akral: Ještě jsem se teď znovu mrkla, jestli jsem něco nepřehlédla, ale ne.
Profilova fotka
ja chci taky sraz ;-)
Profilova fotka
super, další sraz :-))) kdy a kde?
Gag, francouzština se mi moc líbí, na vejšce jsem se zapsala na špáninu ale než jsem vůbec do 4 sem. dolezla tak jsem to přerušila a zůstalo jen u toho, že jsem chtěla a tam teda i musela páč jsme museli mít min. 3 jazyky.
Profilova fotka
No, super ! Tak co nám v tom brání ? ;-) A kde tedy ? Pce nebo Chrudim ?
Profilova fotka
me se taky franina libi a je to machrovinka... anglicky umi kdekdo :-) sraz v Pce hlasuju :-D
Profilova fotka
No Akral se to mluví, když mluví francouzsky skoro plynule :-) ;-)
Profilova fotka
čauky, koukám sem zas po dlouhý době a hned nové téma, Ali: super nápad ;-) Mě je jedno, kde by sraz byl, kdyby v CR, tak bysme se třeba nakvartošili k někomu do auta, s prtětem autobusem s kočárem nepojedu :-) Tak ještě něco před vánoci? ;-) Hanny, ty teda napínáš, už abysme se sešly, určitě tu nejsem jediná zvědavá :-D Gag: snad se s náma sejdeš taky, ne? ;-)
Nazdárek holky, tak kdepak to vázne? ;-) srazík by v chrudimi byl fajn ale jelykož jsou holky s i s HK tak přeci jenom ty Pardubice jsou střed. tak já sem spíš pro ty Pce. Ted mam po migrene, nastydlá už taky nesjem tak se snad nic uz nestane 8-) Dlouho se neukázala taky kreditka.
Profilova fotka
Ahoj holky, souhlas se srazíkem v Pce, klidně. ;-) A kdyže tedy ? Jak jste na tom příští týden ? Nebo pak ten další. Já teď nemůžu středy (jako Akral) ;-) a jinak zatím nevím. Kredit asi pořád pracuje, workoholička jedna. :-D
dobrý ránko holky, jak se máte? už máte adventní věnce? já ho dostávám každej rok od kamarádky je to šikulka :-) já bych možná taky něco vytvořila ale nemám na to trpělivost se tím piplat :-) Srazík příští nebo další týden...mě to je jedno, víkendy mám ale zaplácnutý až do vánoc.
Profilova fotka
Mě je to zatím celkem jedno, kdy by to bylo :-D
Profilova fotka
Ahojky, už druhý den máme školení, tak si vždy odskočím naskok na počítač :-))) Adventní věnce na dveře i stůl si vyrábím, vždy se najde nějaká dobrá duše, která ho chce udělat, letos, sobě, mamče, babičce, kamarádce...no už abych začala... :-))) :-D Jinak se srazem můžu, pokud se zase něco nevyvalí v práci :-(
Profilova fotka
ahojky, my jsme vymalovali byt na oranzovo-zeleno, tkze to u nas vypada spis na velikonoce :-) jinak uz jste byli nekde prubnout letos lyze?
ahoj Akral ak to máte veselý byt.ale daleko lepší než bílá. My na hory moc nejezdime..manža nelyžuje vůbec a já lyžovala naposledy před lety. Ale ted peru brachovi oblečeí na lyže, zrovna se chystám do obchodu pro impregnaci. Bracha se chystá na slovensko, Chopok. jeto tam prej super.
Profilova fotka
jakou impregnaci pouzivas Alisku?
zn.Toko a nakoc jsem nekoupila, nemeli ji :-( z ve stredu snad bude Jaky jste meli vikend?
Profilova fotka
a to je sprej? ja jsem byla lyzovat v jankach, takze fajn :-)
1
2
6

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?