Termín 9.10.2010

Ahoj, jde stihnout v tomhel termínu připravit svatbu? Mám rezrvovanou radnici a místo na hostinu a veselici ;-) ale to je zatím všechno :-( Díky z anázory, rady :-)
Ahojky kyllies, bud v klidu, my mame zatim jen radnici, ale hotel uz mame vybrany, ten se zaridi tento tyden. To zvladnem, jsme prece sikovny zensky, ne?:-) Kdepak to mate?
a že by se našel spojenec ;-) obřad n aardnic v 11 hod zatím zamluveno emailem opce do 7.7. hostinu a veselici La Park takté zamluveno emailem opce do tuším 21.7. ....
zapomněla jsem napsat, že na Kladně :-)
Profilova fotka
ahojik, já se vdávám 2.10 2010 a mám jen rezervovanou hostinu a radnici. Takže nejsi sama :-) . Mám na to necelé 3měsíce, ale prý to zvádnout jde, hlavně je důležitý výběr šatů, fotograf, kameraman..
ahoj budoucí nevěstinky! taky se vdávám 9.10. řekla bych, že se to stihnout dá, jen bych se obávala volných termínů u fotografa a kameramana. raději oslovit co nejdřív! my máme fotografa domluveného už od loňského listopadu. má rok dopředu nabito :-)
Vy máte svatbu mimo víkend? To budou muset pracující hosté asi brzo na kuťe,ne? Ale jinak, já to mám za 4. 10 a že se budu vdávat jsem se dověděla včera, takže v klidu. já nemám vůbec nic :-( a nevím, jeslti to stihnu
tak a máme to zpečetěné na matrice :-) jinak místa na hostinu jsou rezervována asi čtyři,pořád se rozhodujeme ... kameraman je, s fotografem se domlouvám, kadeřnice a vizážistka domluvena, dnes jsem byli omrknout prstýnky a asi máme vybráno, s oznámení to bude těžší jo a příští týden bych chtěl avyrazit po šatech ... věřím, že to zvládneme, zatím to vidím v klídku ... kesynaz: a krom fotografa jsi s přípravami jak daleko? kristynka85: jak mimo víkend 9.10. je sobota a 23.10. také sobota ;-) jinak klid zvládnout se to dá - věřím tomu ;-)
kyllies: už nám zbývají jen koupit prstýnky a vytvořit oznámení s pozvánkami. Jinak vše je již zařízeno a nakoupeno :-) Věnovala jsem tomu jeden měsíc a stačilo to :-)
ahoj holky. ja doufam, ze to stihnout jde, zasnoubili jsme se pred dvema tydny a vzit se chceme taky v rijnu, z toho plyne, ze jeste nemame absolutne nic zarizeneho :D zatim jsem v klidu a zacinam obvolavat mista, kde maji volny termin. Kdyby byl nekdo Hodoninsko a mel tip na hezke misto, sem s nim :)
Profilova fotka
ahoj holky,docela jste mě uklidnily,my máme termín 8.10. a vše jen takové rozjednané...šaty se šijí,dort zhruba vím,kadeřnici ani kosmetiku ne,fotografa taky ne,tak snad to stihnu..tenhle víkend pojedeme dojednat hostinu...už mám po jedné svatbě,ale na tu jsem měla čas 8měsíců...snad se to stihne... :-)
Ahojky! Tak jak jste pokročily s přípravami? Určitě je vše v pohodě. Je relativně ještě dost času. Já dokupuji už jen maličkosti pro hosty a dnes jsem ochutnala naše minidortíky. Mňam :-)
Profilova fotka
ahoj,tak my už máme koro vše doluveno,tedy to co je potřeba...na kytku a dorta mám přijít až týden před svatbou..fotografku,muziku,hostinu máme ;-) příští týden jen oznámení a botky pro ženicha a je to :-D my 24.9.odjíždíme na dovču,už se nemůžu dočkat ;-) a pak už jen týden do svatby..
Článek se načítá
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?