Svatební veletrh Ostrava Clarion

Ahoj, ostravský Atom se nám přejmenoval na Clarion. A dneska tam byl veletrh, cele jsem si to tam hezky prošla byla tam některá z vás? Lidí jako myší a určitě jsem objevila pár překvapení. Pochlubte se co jste tam viděly zajimaveho. Mě překvapila jedna foto video firmicka vzadu šupa stánek a ukecaní lidi :D, myslim bilacerna nebo tak nejak. A krasna prehlidka svatebních šatů. Co vy našly jste něco zajimaveho?
Ahoj, já tam tedy dneska byla a musím říct, že jsem trochu zklamaná. Když pominu ty hordy lidí, čekala jsem od toho víc. Minimálně by mi víc vyhovovalo, kdyby to bylo rozdělené na sekce - v části jenom šaty, v části jenom prstýnky, oznámení a podobně. Velmi dobrý dojem na me udělal svatební salon Paulastyle, kdy jsme si s paní majitelkou dobře popovídaly a šaty, byť šité v Číně, jsou opravdu na úrovni. Já tam šla hlavně obhlídnout snubní prstýnky. Bohužel na internetu jich hodně vypadá líp než ve skutečnosti, ale zase úplně jinak vypadají na prstu. Co jsem si myslela, že bychom mohli mít, jsem zavrhla a naopak vypadaly úplně kouzelně prstýnky, do kterých bych to neřekla. Fotografa už máme zajištěného, takže na to jsem se nesoustředila. Jinak boty - hrůza děs běs, ale někomu se to třeba líbí, osobně bych si žádné nikdy nevybrala. Kytice - to samé. Už od pohledu to nebylo ono a tchyně (vystudovaná zahradnice, která kytkám fakt rozumí) jim tam normálně málem vynadala, že se s tímhle nestydí předvádět. A co se týká bižuterie o tom nemá moc ani smysl mluvit. Snad až na pár výjimek tam byla "bižu," kterou seženu na stánku u vietnamců několikrát levněji. A dávat za svatební dort 5-10 000? To nemyslíte vážně. Osobně se mi veletrh spíš nelíbil a čekala jsem víc. Jsem zvědavá ještě za 14 dní na Nevěstu na Černé louce, tak uvidíme.
@sharami prstynky urcite vybirat osobne, podle fotek to nema smysl. Dala jsem rec s jednim panem co tam mel nejake zajimave kovane (pro pritele na omrknuti, pro me urcite ne) a ten mi o tom taky rikal, ze na fotkach je to uplne jine. Vizitku paulastyle tu mam taky na stole taky jsem kukala. ikdyz meli myslim jen 3-4 saty na ukazku ale ono to i tak staci. dort za 10000 to cumim to jsem nevidela :D silenstvi
Profilova fotka
@sharami @petrasel Tak já tam šla dnes jen kvůli tomu, že jsme šli objednat prstýnky k panu Kalistovi, to jsou ty již zmiňované kované prsteny :-) Chtěli jsme to vidět v reálu a vyzkoušet správné velikosti. JInak mi taky vadilo, že to nebylo rozděleno na sekce, ale vše bylo různě a člověk chodil a hledal. A to množství lidí, co dodat, nesnáším masy lidí, takže objednat prsteny, koupit malé dortíky, organzu a alou domů :-)
taky jsem dnes byla v Ově...Hodně lidí, veletržní "slevy" jsem tam neviděla, inspiraci nenašla, nic si nekoupila a všude nám řekli, že doporučují normální obchod (min.lidí, ticho a klid, čas a hlavně větší nabídka) :-N
@kachnickaaa tak zas neco najit pokud je cas tak nebyl problem prece jen to jsou jen 4 mistnosti a chodba, otazka je ve kterou dobu jste tam byly, ja asi mela stesti, sice dost lidi, ale dalo se to. Mozna jsem davovy typ :D
Profilova fotka
ahoj, dneska jsme se tam byli taky podívat a teda nic moc. spíš zklamání. jediné, co jsem si odnesla byl podvazek :-) také nám doporučovali spíš kamenné obchody, nic moc neporadily.. jsem zvědavá na veletrh Nevěsta..uvidíme :-)
@barulda tak slevy tam zrovna meli ti foto video co jsem zminovala prve a videla jsem ze o to byl zajem, teda lidi tam bylo kolem hodne. Ale jinde to pak bylo asi slabsi.
@katerina86 ja na tom veletrhu nevěsta ještě nebyla .. nebudou tam uplně stejni vystavovatele?
Profilova fotka
@petrasel : já si myslím, že ano..bude to hodně podobné. byla jsem i na veletrhu v Kravařích a je to vlastně všude to samé :-)
@katerina86 no rozhodne se tam taky mrknu, at vim, treba tam bude nejake prekvapko
Profilova fotka
@petrasel: přesně tak, třeba bude překvápko
Profilova fotka
@katerina86 Kravaře, to byl propadák, co? Odtud jsem šla totál naštvaná a zklamaná, včera sice taky nic moc, ale Kravaře, to byl děs!
Článek se načítá
Taky jsme byli a jsem nadšená, jela jsem tam především kvůli Paulastyle, abych viděla jejich šatky a jsem velmi spokojená kvalitou. Takže já mám asi rozhodnuto. Než dát 8000 za půjčení, tak raději dám 6000 za vlastní...navíc paní byla velmi milá a příjemná, i když jsme s ní mluvila vlastně skoro před koncem sobotního dne, okolo 17. hodiny. S biloucernou jsme taky mluvili, fotky i video mají nádherné, ale na nás je to asi moc drahé, i když opravdu velmi pěkné všechno.
@sharami S těmi kytkami máš pravdu, taky mě tam nezaujala ani jedna, na dorty jsem se moc nedívala, to mě celkem ani moc nezajímalo. Docela se mi líbil ten nazdobený stůl do fialova, co tam byl, taky uvažujeme nad fialovou výzdobou.
@petrasel No my byli až okolo 16. hodiny a žádní lidi tam nebyli. :D Fakt pohoda, nikde žádná tlačenice.
Profilova fotka
ahojte, taky jsem tam včera byla a hodně jsem byla zklamaná.. jedinné co mne zaujalo byly ty mini zákusky a dorty co tam vystavovala jedna cukrárna.. ty mě opravdu uchvátily.. ale jinak nic moc.. myslela jsem si, že si tam nakoupím nějaké věci, ale bohužel nic:-(
@jannicka85 Na pohled byly opravdu nádherné. Dorty jsem tam sice neochutnávala ale zkoušela jsem takové mini košíčky a vůbec mi nechutnaly. Jediné co bylo dobré, tak ten čokoládový košíček, ve kterém byly ty náplně. Možná je to tím, že jsem očekávala krém a ne takový ten našlehaný musse, který nesnáším. Ale i když to přejdu, tak mě to chuťově nezaujalo
Profilova fotka
@sharami tak dortu jsem taky nezkoušela, ale mě ty košíčky chutnaly.. jen né ten s tou oranžovou náplní, ale ten karamelový byl fakt boží.. ale ty ceny jsou trošku vyšší..
@jannicka85 Mně bohužel ani jeden a to sladké miluju. Jinak cenově mi to přišlo dost nadsazené. My teď budem zkoušet dvě cukrářky, na které máme tip, ať udělají svatební dort, ale neřekly jsme jim, že jde o svatební. Prezentujeme to jako nádherný velký narozeninový dort. Už jsme s mamkou totiž zjistily, že když řekneš, že chceš přímo svatební dort, tak jenom proto, že je "svatební," ti cena vyskočí klidně až na dvojnásobek.
Profilova fotka
@sharami no vím,že se tam u nich někdo ptal na svatební dort a ta paní jim řekla 5-6 tis. tak to jsem valila oči teda =-)
@jannicka85 Já jsem se taky ptala a říkala nám, že se to neodvíjí od gramáže dortu, ale že víceméně záleží na domluvě, ale že se to pohybuje v rozmezí 5-10 000. Pak napíšu, na kolik nám vypočítali cenu toho "narrozeninového" dortu, který bude dvoupatrový a nádherně zdobený, ať to můžeme porovnat.
Profilova fotka
@sharami jasně.. napiš:-))
Profilova fotka
Ahojky, přidávám se do diskuze. Včera jsem taky na veletrhu byla. Abych pravdu řekla, čekala jsem trošku více. Ovšem objevila jsem svatební šaty airebarcelona, katalog jsem si sice vzala, ale vizitku od paní, co je nabízela už ne. To mě hodně mrzí, kdyby jste náhodou některá měla kontakt, moc prosím o jeho zaslání. Podívejte se když tak na jejich web, jsou tam neskutečné šatky... Jnak co se týče "veletrhu" myslím, že výstava nevěsta na Černé louce bude o něčem jiném....
@lui A jak je ten web? 'Díky
Profilova fotka
to curdibilka: napsala jsem ti do do IP, nevím, jestli by to tady nebylo smazáno
Ahojte, taky se přidávám, já jsem byla zklamaná hodně. Moc chaotické, na relativně malém prostoru a mooooc lidí. Jediné, co jsme vybrali, byly svatební čokoládičky, na které jsme dostali 15% slevu, takže mě aspoň něco potěšilo, ale jinak opravdu zklamání... :-(
Profilova fotka
Ahojky, souhlasím výstava mě tedy hodně zklamala, čekala jsem více, ale vybrali jsme si nakonec prstýnky, retofy zklamaly (jak jsem se nejvíce těšila), nakonec vyhral Helios a vybrala jsem si oznámení svatební, ale pak jsme utíkali, málo místa, fůra lidí a pořádně se nedalo s kým o ničem pobavit, ještě že to mělo úspěch v prstýnkách :)
Nevěsta je určitě lepší, loni se mohly zkoušet i svatební šaty na místě, nebo byli různé slevy ten den ve svatebních salonech, kdežto v Clarionu se šaty ani nedaly vyzkoušet, nebyly na to prý vhodné prostory... Takže čistě jen prezentace různých firem...
Profilova fotka
@kachnickaa: Kravaře byly zatím nejhorší veletrh. to máš pravdu.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?