Svatební veletrh Diplomat

Zajímají mně vaše názory na svatební veletrh v Diplomatu. Já byla spokojená s tím, že jsem měla možnost porovnat šaty z různých půjčoven vedle sebe. jinak největší zklamání Kleinod.
1
2
13
Profilova fotka
ahojky, tohle téma už tu je v ostatních příspěvkách http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Profilova fotka
me na veletrhu zrovna kleinod velice zaujal, pani byla super, venovala se nam, vse nam ukazovala. treba oproti adine, kde mi pani rekla, ze velikost satu, ktere meli na pane nevi a tim rozhovor ukoncila..... tak kleinod byl super :-)
Ahoj pro me byl veletrh teda hodne velke zklamani. Byli jsme tam s přítelem v sobotu odpoledne bylo tam strašně narváno a nedýchatelný vzduch takže jsme se po 10 min. sebrali a odešli. Chtěli jsme se podívat na prstýnky a to vzhledem k množství lidí nemělo šanci a upřímně spostu salonu se svatebníma šatama jsem navštivila před veletrhem a přišlo mi že tam snad všichni vzali ty nejhorší šaty co mají. Kdybych cekala na veletrh a vyber satu tak bych si nevybrala. Ale je to samozrejme nazor od nazoru.
Pro mě byl Kleinod největší zklamání. Průměrné šaty. Nadprůměrné ceny. :-(
i ja mela podobne zkusennosti. opravdu tam pujcovny vzali ty nejhorsi saty co snad maji. sileny. ale svatebni kolacky byly super. mnam, mnam.
Profilova fotka
Veletrh nic moc, vzhledem k tomu, že se dá všechno najít na netu....šaty už mám, takže ty jsem neřešila, u prstýnků a oznamek bylo narváno....jedině mě potěšilo setkání s mojí floristkou - předběžně jsme se dohodly, co a jak....ale v celkové výsledku teda velké zklamání !!!!!!
ja jsem byla velmi spokojena, veletrh predcil moje ocekavani, krome kontaktu jsem videla plno hezkych satu, vybrala jsem si tri firmy a obesla je. Ted uvazuji, ze si saty necham navrhnout a usit v jedne z nich, ale libily se mi i modely, ktere mely na veletrhu. Myslim, ze vsechny firmy chteji predvest to nejlepsi, aby nalakaly nevesty. Ovsem nevim, co jste cekaly...
Profilova fotka
Já osobně jsem čekala také trochu víc, hlavně jsem měla pocit že jsou tam jen šaty,šaty,šaty a prstýnky. Čekala jsem nějaké specialitky, co bych užila při přípravách, různé druhy výzdob (viděla jsem jednu) atd. Jelikož už šaty mám, tak mě veletrh moc nenadchl, ale pro ty, co nemají, to bylo určitě inspirující. ;-)
Květinářek a různých dekorací bylo v Diplomatu plno, vždyť vystavovalo přes 90 firem! Také cukráren na výběr bylo hodně. Mohu porovnat Diplomat s podobnou výstavou začátkem ledna v Paříži v Carruselu du Louvre, kde byl trochu větší prostor a víc nabídek na svatební cesty do exotiky a velké obchodní domy s nabídkou svatebních listů. Jinak co se týká šatů a prstýnků byly výstavy podobné. S výhradou, že v Paříži bylo plno vystavujících návrhářů a několik značek, kdežto v Praze skoro samé půjčovny.
no my tam šli brzo ráno a docela to ještě šlo. Ovšem taky nechápu proč veletrh nedelaji někde ve větších prostorách. Já byla spokojená, šaty jsem měla už vybrané..takže mi šlo především o prstynky. Nechali jsme si skoro všude spočítat ty co chceme (u každého stánku stejné zadání) a podle toho se rozhodli. Nakonec zvítězil - jak jsem doufala Lukáš Rýdl.
nikitta - od Rýdla máme prstýnky (hotové za 13 dní!!). Ve středu pro ně přítel jede, už se těším :-)
ALis: my je budeme mít v březnu, nespěcháme na ně ale dost mne překvapilo že rozdíl mezi firmamy může být až 8 000 za uplne stejné prsteny
Článek se načítá
niki - my jsme na Rýdlovi ušetřili oproti Primmose ušetřili 4000,-.....
Alis: tak to je taky dooost sila, nechapu že to tam ma tak levny. a jaky budete mit?
niki - na netu model č. 80 - kombinace matné bílé zlato s červený...Ve skutečnosti jsou hezčí :-)
Profilova fotka
Mně taky vadilo, že byl veletrh pořádán v tak malých prostorech, a proto to na většinu lidí působilo stísněným dojmem. Taky ty šaty mi nepřišly zrovna výstavní, ale jinak jsem byla docela spokojená. Nic konkrétního jsem si ale na veletrhu nevybrala. :-(
Ta hrůza lidí byla fakt děsivá, já si nakoupila bižuterii,nádherný štras a super cena a taky závoj. Přesně takový,jaký jsem si vysnila :-) Jinak myslím žádná sláva. Jo a prstýnky jsem si vybrala ve svatebním salonu, protože byly daleko levnější než ty s veletržní slevou!!!
Profilova fotka
karinkralova: Tak to já mám bižuterii zadarmo od kamarádky, která jí přímo prodává v jednom pražském obchodě. A k prstýnkům jsem se na veletrhu vůbec nedostala, protože ty davy ani nepřipustily, aby se někdo dostal blíž. :-( Ale stejně jsem tam byla bez přítele, tak bych asi nic sama nevybrala.
ahoj holky, ja mam stejne dojmy. Byla jsem tam v nedeli s kamoskou- kadernici a segrou. Koupily jsme nejake korunky do vlasu a taky nejake krabicky na kolace a vysluzky. Ze satu jsem byla taky hrozne zklamana. Na netu je sice vse, ale kdyz pak vidis saty na zivo tak to neni ono. Takze jsem doufala, ze budu mit moznost videt alespon nektere modely, krome adiny to byla fakt sila. Jo a taky jsem doufala, ze bude vice stanku s vyzdobou svatebnich tabuli. Byly celkem 2, mam je na fotce.
1980mat to tu tvojí bižuterku kámoška v obchodě kde prodává šlohla? Jak to můžeš mít zadarmo to nějak nechápu :-)
Karin - nenapadlo te, ze to mat mohla dostat jako darek? =-) ;-)
Profilova fotka
Mě veletrh ani nezklamal ani nenadchl. Překvapilo mě množství vystavovatelů, ale máte pravdu, že na to byly prostory nedostačující. Zkoušela jsem několik závojů a měla jsem strach, že jim ho tam v tom davu roztrhnu :-( Nakonec jsem nepořídila nic, ale mám spoustu letáků a tedy i kontaktů a inspirace ;-)
určitě je dobře, že se takové akce konají ;-)
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahojky, tam my taky byli na veletrhu a musím říct, že jako pěkný, ale tím, že jsme byli až v neděli, tak někteří vystavovatelé mi přišli už dost otrávený:-) hlavně co se týče oblečení pro ženicha...nějak jsme se nedopátrali salonů nebo firem, které by uměly nabídnout oblek pro pána, který měří víc jak dva metry a košile byl docela taky neřešitelný problém...no ale my tam hlavně šli kvůli prstýnkům..těšili jsme se na Retofy, ale bylo to dost zklamání co se týče přístupu (nepříjemná a znechucená bloncka) a cena otřes. 24000 se nám dát opravdu nechce..tak jsme hledali Lukáše Rýdla, kde jsme měli taky pár nápadů na prstýnky a našli jsme:-) Byli moc příjemný a to jsme tam otravovali dost dlouho:-) spočítali nám několik variant a nakonec jsme vybrali krásný prstýnky, s rytinou, se změnama zlata a rozšířením, 10 briliantíkama a cena nás vyšla necelých 14000. Vbec neřešil, že prstýnky máme oba z jiného páru, že mám velikost 49 a přítel 69 prostě super. Přijdou nám poštou, tak jsem zvědavá ;-)
Profilova fotka
ahoj holky, na veletrh jsme šli raději až v neděli, protože bude méně lidí. Jinak šaty jsem naštěstí měla vybrané již před velethem z Adiny, kde mi již začátkem února dali poukázku na slevu 1000,-, kterou rozdávali i na veletrhu. Měli jsme zájem hlavně o prstýnky a pánské obleky. Prstýnky i po slevě předražené a výběr pánských obleků malý. Takže letáčky na slevy šatů jsem alespoň věnovala kolegyni, která ještě šaty nemá a na veletrhu nebyla. Dobré je, že člověk potřebné informace zjistí na jednom místě, takže nemusí obíhat salony a klenotnictví. Dost mě mrzelo, že někteří vystavovatelé nás nutili pořídít prstýnky ihned, jinak sleva neplatila:-(
Veletrh je dobrý v tom, že můžete porovnávat, jak se která firma prezentuje a co nabízí. Nejen prstýnky, ale i šaty a doplňky. Pánského moc nebylo, asi je lepší nakoupit v normálním obchodě. Ovšem všimly jste si krásných košil z JOKA? Teď se jmenují nějak jinak, ale jsou pořád v Klatovech. Ze šatů mne nezklamala moje vybraná Linie, měli opravdu krásné a nápadité šaty, skoro nezdobené a jednoduché. Ještě byla zajímavá Naive, ale jsou z Brna...
Ahoj holky nevíte náhodou jestli na veletrhu dávali slevu na šaty ze salonu Maggie neboli Potěšení -nemůžu si vzpomenout..děkuju moc
Ahojky holky muzu vam rict,ze jsem tam byla v patek hned ten prvni den a nejak me to nenatchlo.Predrazene prstynky malej vyber panskych obleku.Svatebni saty taky nic moc.Co me tam natchlo byla vyroba knizek svatebnich fotek.Sice cena vela,ale myslim si ze je to nadherne mit svou knihu
mili naDDDDchlo ;-) ;-) ;-) ;-) trha to usi :-) Inak my sme si tam vybrali prstienky, vyborna cena... :-N
1
2
13

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?