Svatba v dubnu 2011

Profilova fotka
Ahoj, máte taky někdo naplánovanou svatbu na duben 2011?My se budeme brát v Třeboni na zámku.
1
2
54
zdravím. My bysme chtěli 1.4.2011, ale ještě nic nepřipravujeme. Chtěli bysme svatbu na zámku v Benátkách nad Jizerou.
Ahoj, poslední dobou uvažuji o přesunutí termínu ze září na duben 2011. Přece jenom, je to dřív ;-) Spíš mám jen obavy z počasí... Září jsem si vybrala, protože tropické teploty budou pryč a pořád bude náherně. Loňský duben byl překrásný, takže nejspíš ještě počkám na letošní a pak to 100% rozhodnu. A taky se v dubnu půjdu podívat na místo svatby, abych viděla, jak to tam v ten konkrétní den vypadá s barvami :-)
já původně chtěl září 2010, protože jsme se už v říjnu 2009 zasnoubili a podle mně není s čím otálet. Snoubence se to zdálo strašně brzo, tak chtěla květen 2011. Mamka je pověrčivá , tak by nám do toho kecala, proto jsme se nakonec domluvili na dubnu 2011.
Profilova fotka
No já se počasí v dubnu nebojím - budu doufat, že bude pěkně ;-) . Já mám narozeniny 30. dubna a většinou je pěkně :o). Tenhle měsíc jsme zvolili proto, že pak v červnu budu dělat státnice, tak aby se to nemotalo (původně jsme chtěli svatbu 11.6.2011). Už se moc těšíme a teď se těším na svatební veletrh na Hlubokou - že něco přikoupím na svatbu :o).
Přítel má právě taky v červnu státnice, takže tento měsíc jsem musela vyřadit - ikdyž nerada :-| Květen by se mi taky líbil, pověrčiví nejsme... ale už vidím, jak se před státnicema drtí do noci... Tak nějak vyplynul duben. Asi u něj už zůstaneme :-) A když říkáš, že 30. tého bývá krásně :-D Ani nevím, že je na Hluboké taky svatební veletrh. Teď byl o víkendu v Olomouci myslím... Já byla v Praze a byl celkem fajn, i když jsem svatbu ještě tolik neplánovala. Ale stihnu ještě příští rok!!! :-)
my si státnice oba odbydeme letos v červnu, takže s tím naštěstí problém nebude :) Já se právě počasí v dubnu trochu bojím, protože bysme to chtěli začátkem měsíce a to může být ještě zima :( Uvidíme.. Nějak to dopadne
To se ví! Hlavně aby nepršelo, jinak zima nevadí, to se vydrží! ;-)
Profilova fotka
Luci1984:Co už máte na svatbu koupeno?
Profilova fotka
Ahoj holky, přidávám se k vám. My jsme se měli brát v říjnu letošního roku, ale z finančních a osobních důvodů jsme svatbu přesunuli na duben 2011. :-(
bessinka: Začínám se trochu stydět (po shlédnutí tvého alba) :-) Já totiž nemám nic :-S Jen spoustu nápadů a plánů... Mám vybrané prstýnky - zkoušela jsem si je právě na veletrhu - jsou úžasný. Místo svatby a oslavy vím, kde bych chtěla, ale ještě není nic rezervováno. Ty už si začala organizovat? Mě všichni říkají, že jsem blázen, že na to tolik času nepotřebuju, ale mě to hrozně baví!!! :-D Finance jsou ta nepříjemná část... Ať dělám a počítám, jak chci, stejně to bude šílený číslo. A to chceme kupovat byt...
Profilova fotka
lucie1984 - No je fakt, že rok je dlouhá doba. Ale mít přehled o tom, co by se ti líbilo a tak je výhoda. Peníze jsou vždycky ta horší část příprav :-(
lulinka005: Ale uklidňuje mě, že pokud mrkneš na svatební plánovač - tady na stránkách - tak začíná 12 měsíců a dříve před svatbou :-D A jsou tu přihlášený holky, který plánujou svatbu i na rok 2013! Takže v pohodě 8-) A tady se dá načerpat spousta inspirace a rad a taky je dobrý vědět, že to samé prožívá sposta dalších ;-)
Článek se načítá
Profilova fotka
Tady už jsou fakt holky i na rok 2013? Ty jo, tak to koukám, že my jsme dost pozadu :-D A to jsem si myslela, kdovíjak nejsem s přípravama hrr :-)
Profilova fotka
Luci1984: No my máme nakoupeno to co mám v albu a zbytek mám úplně přesně nalinkovanej v sešitě a hlavě. Včera jsem psala fotografovi a kameramanovi - doufam, ze nam to zarezervují takhle dopředu. Teď jdu na ten svatební veletrh na Hlubokou - doufám, že nakoupím bižu,polštářek pod prstýnky, podvazek a snad ještě něco.Taky mě strašně baví plánovat. Už se strašně těším. Jak se budeš jmenovat po svatbě?
Sešit už mám taky založený! Teď se nejvíc probírám šatama. Vůbec nevím, co by mi mohlo slušet, nikdy jsem na sobě nic podobného neměla :-) Myslíte, že jsou divný růžový šaty? Jedny se mi hrozně líbí, ale nevím, co by na to ženich, že se bude muset sladit... A hlavně bych chtěla zhubnout, aby ze mě byla krásná nevěsta, ale čím víc na to myslím, tím víc se cpu čokoládou, tak nevím :-| Nejradši bych šla už do nějakého salonu a předstírala, že se vdávám letos. Co jsem byla na veletrhu,tak tam bylo tak narváno a takové horko, že bych si tam snad nic nevybrala... tak ti budu držet palce, obrň se trpělivostí!!! A sbírej slevy!!! :-D
Profilova fotka
Já už byla na veletrhu loni - tak vím, jak to tam probíhá :o).Nemyslím si, že jsou růžové šaty na svatbu divný. Ale musíš se domluvit s budoucím manžílkem co on na růžovou kravatu a případně košili :o). A s tím hubnutím - já chci taky do svatby zhubnout. Už jsem začala - tak snad to vydržím. Mám 71 a chci 66 kilo. Tak uvidím :o)
Podle barvy tvých šatů se potom, podle mě, dolaďuje všechno... Jak moc dopředu si vybíráte šaty? Já to plánuju až tak na zimu. Třeba prosinec. Ale pak je super využít ty slevy z veletrhů a ty se vztahují na půjčovné v únoru, březnu :-| A jakou byste chtěli barvu svatby?
Profilova fotka
Já si šaty nechám šít - za švadlenou na 1. konzultaci pojedu v září. Ušít mě budou stát tak půlku co půjčit. A po svatbě se je pokusím prodat - když to nevyjde, tak si je nechám na památku ;-) Barvu svatby budeme mít bordó.
Vážně se to tak vyplatí? Já bych se toho bála. To jí jako přineseš obrázek šatů, které by se ti líbily a ona je podle něj ušije? Nebo sis nějaké zkoušela v salonu a budeš chtít stejné?
Profilova fotka
U té naší švadleny se to vážně vyplatí.. Jo přinesu jí obrázek a ona mi podle něj ušije šaty :o). Je strašně šikovná, už mi toho šila docela dost. A ty si budeš šaty půjčovat?
Zatím si chci určitě půjčit. Jedině, že bych se nevešla do žádných, co se mi budou líbit :-D Chci nějakou jinou barvu, než bílou a v tom je docela zůžený výběr, takže bůhví, jak to všechno dopadne.
Profilova fotka
Ahojky, copak tu nejste nikdo jiný s datem svatby v dubnu 2011 ;-) ?
JJ, já! :-) Přidávám se...
Profilova fotka
Ahojky, vítáme tě :o)Jaké máte datum?
Chceme to naplánovat na 20.dubna, což je středa, možná divný, ale čert to vem. Shodli jsme se na tom jednoznačně, protože je to naše významné datum, jiný si ani nedokážu představit. Nachystaný nemám nic, jen v hlavě a v PC spousty plánů a inspirací. :)
Profilova fotka
Každé datum je krásné - když bude jen vaše :o)to budeš už 3 dny vdaná až se budu vdávat já :o). Já teď v neděli jedu na svatební veletrh na Hlubokou -tak tam snad koupím nějaké věcičky :o)
Profilova fotka
Ahojky.Já má problém. Dneska jsem se dozvěděla, že na zámku v Třeboni je vždy v dubnu výstava květin a neoddávají. Neví prý jaké dny tam výstava bude příští rok. Prý si mám zavolat na podzim :-( . No strašný. A my už máme zamluvenýho fotografa a kameramana...To je děs!!!
Profilova fotka
Ahojte holky, my mame svatbu 30.4.2011 ve Znojme v Mikulasskem kostele , ja mam 1.4.2011 25 let ten rok bude hodne krusnej, pac tatik ma v lednu 60, no pak ja ty me krasne 25 tinky a no hura pak ta svatba :-) :-) to bude zaprach :-) :-) :-) :-) tento vik jde muj milacek zadat oficialne me rodice o ruku, tak uz ted mam z toho nervy, jasne ze reknou ANO , ale stejne uz cely tyden nespim, a ten muj ma z teho 3krat vetsi nervy :-) :-) :-) bude :-) to svanda , tak nam drzte pesti a pak dam info :-) :-) :-) packo Hannyy
Profilova fotka
jo a jeste jsem zapomela, ze tento vik je svatebni veletrh ve Znojme v hotelu Dukla :-D
Profilova fotka
Ahojky hannyy :o)vítáme tě. Já mám problém s termínem - možná nakonec budeme mít termín taky 30.4.2011 - na moje 24. narozeniny :o). Neboj, žádost dopadne určitě dobře, pak dej určitě vědět :o). Tenhle víkend - v neděli - je veletrh také na Hluboké..Mám v plánu nakoupit nějaké věcičky - tak snad pochodím...Besi
1
2
54

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?