Svatba v červnu 2007

Ahojky, zdravím všechny, co plánují svatbu na červen 2007 :-)! Jste tu některá?
Profilova fotka
ahojky,tak ty uz nam ten rok 2007 trhas???? :-( ja to chapu,ale cekala jsem,ze to prijde dyl :-( Ale mas pravdu,nac to zdrzovat, alespon se seznamime po mesicich ;-) Ja jsem cervenec,takze moc zdravim vsechny,co budou mlade pani o mesic driv :-D
Profilova fotka
Ahoj alis a Pavly, tady jedna hned zkraje a to 1.6.2007. Dneska jsme byli žádat naše o ruku, tak tuhle první oficialitku už máme za sebou. Uf!
Profilova fotka
veru - vypada to,ze mu te daji :-D, tak tedy moooc gratuluju!!!
Profilova fotka
Dekuji Pavly. Ja to planovala puvodne na zari-rijen, jenze ten muj trouba to zacal vsude rozhlasovat a tak jsem nechtela, aby se to nasi dozvedeli od nekoho ciziho. Takze nejsme blazni, ze jsme zadali rok a ctvrt dopredu.... ;-), donutily nas okolnosti.
Profilova fotka
ahoj děvčata, taky se přidávám - 22. 6. 2007 :-) Jak jste na tom s přípravama, už jste něco začaly? My si zatím vše jen urovnáváme v hlavě a naostro začneme v lednu...
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, i my plánujeme svatbu na 22.6.2007. Datum už máme jasné dlouho, máme v ten den výročí seznámení (příští rok to budou 4 roky) a jiné datum nás ani nenapadlo :-) Přesně jak píše radusaondra, srovnáváme naše představy, vymýšlíme místo obřadu a místo hostiny a posezení a já čerpám skvělou inspiraci od zkušených nevěst ;-) Opravdové přípravy začnou někdy v lednu 2007.
Profilova fotka
jééé stejné datum. No my jsme chtěli první letní den, ale ten vychází na čtvrtek a tak jsme to o den posunuli :-) No a v den svatby spolu budeme 4 a 1/4 roku (teď v pátek máme 3. výročí ;-) )
Profilova fotka
radusaondra: To je skvělé! Je krásné, když má termín svatby ještě i nějakou hlubší myšlenku, než jen hezké datum ;-) To mě vůbec nenapadlo, že je to den po prvním letním dnu, to budeme mít určitě krásné počasí :-)
Profilova fotka
Ahojky, my teda plánujem o měsíc dýl... 7.7.2007.... ;-) Co se příprav týká, rádi bychom zamluvili termín obřadu, s ostatním bych začala až v lednu... do té doby budu "jen" plánovat a vymejšlet... Tak všem hodně štěstíčka... :-)
Profilova fotka
dajulka: počasí nám URČITĚ vyjde ;-) a taky to bude jeden z nejdelších dnů, takže když bude hostina venku (zahradní párty), tak bude i dlouho světlo, no a pak se zapálí louče...už teď to vidím...no prostě nádhera :-D korcula: my můžeme i termín zamluvit až v lednu, ale hned 2. ledna voláme, aby nám to někdo nevyfouknul ;-) A už máte vymyšlené místo? Je pravda, že na 07.07.07 bude určitě nával, tak to chce co nejdřív :-)
Ahojky! Jéje nás už je :-) pavly: někdo musel být holt první ;-) ;-) veruse: Gratuluju! Nás to čeká až na podzim, ale zásnubák už mám přes skoro dva roky.
Profilova fotka
radusaondra: Váháme mezi zámkem v Chlumci nad Cidlinou a mezi Loučení.... Myslím, že počkáme aspoň na léto... Ale mrzelo by mě, kdyby už pak neměli termín.... Chtěla bych spíš až odpoledne, tak ve dvě ve tři.... :-)
Článek se načítá
Profilova fotka
korcula: myslím, že rok dopředu by mohlo být ještě volno, ale jak říkám tohle datum bude chtít hodně lidí. Ale je dobře, že máte vybraná dvě místa, to by v tom byl čert, aby ani jedno nevyšlo. :-D Aspoň si zjisti, kdy nejdřív můžeš zamlouvat termín a ihned volej, aby pak opravdu nebylo pozdě. TAK HODNĚ ŠTĚSTÍ :-)
Ahojky,jste tu některá??
Profilova fotka
jasně, co nového :-)
Celkem nic, jen tak brouzdám po netu.
radusaondra: Právě jsem si prohlížela tvé album, ten čokoládový dortík je fakt k nakousnutí, hned bych si kousek dala. Koukala jsem, že máme stejný vkus na prskýnky. Taky se mi líbí kombinace bílého a žlutého zlata. Jak si daleko s přípravama. Kdy to hodláte oznámit rodičům. My asi koncem řijna....
Profilova fotka
alis...ahojky, s přípravama jsme ještě nezačali, spíš si vše srovnáváme v hlavě a to už teda máme snad vše co se dalo vymyšlené...v lednu to ale začne naostro. Už se na to móóóc těším :-D Mě se právě taky líbí kombinace bílého a žlutého zlata a to přesněji více žlutého a po okrajích bílé, a taky bez kamínků...i když s kamínkama jsou krásné, ale my se rozhodli pro prstýnky bez nich...jo a rodiče už to vědí, věděli dřív než já, že mě přítel na štědrý den požádá o ruku, no a když jsme jednou byli nějak pohromadě (protože se rodiče navzájem navštěvují), tak jsme vybrali datum a řekli jim to jako hotovku...s tímhle naštěstí nemáme problémy...no a od té doby na nic jiného nemyslím... ;-)
radusaondra: Přesně, já kamínky do prstýnků taky nechci...u partnera by se mi to ani nelíbilo... S rodičema to máme stejné. Tykají si a vloni spolu by i na dovolené a letos se chystají taky. Budu mít supr tchýni, maximálně si s ní rozumím...S přítelem spolu budeme 7 let, takže se to dá čekat, že do toho praštíme...
Alis...ahoj, taky plánujeme svatbu na červen 2007, už teď se nemůžu dočkat, až budu za princeznu. V březnu jsme spolu byli 7 let, takže po 8 letech už bude na čase. Ale dřív to nešlo, až teď v červnu budeme končit VŠ. Taky mám skvělou tchýni, je jak moje kamarádka a zároveň maminka. Zasnoubení přijde v létě, ale to je překvapení, bylo mi jen naznačeno, tak už se těšim. Kdy začneš zařizovat? Já myslím, že tak na podzim začnu vybírat šatičky. Jsme ze Strakonic, možná si je ale půjčím třeba v Budějovicích, bude tam větší výběr. Jak velkou plánujete svatbu? My tak 25 lidí, jen nejbližší.
ilona24: Tak to je supr, že jsi z JČ. Alespoň mi pak dáš typ na půjčovny ;-) . Na šaty se chystám taky na podzim, myslím si, že je to akorát. Zásnubák jsem dostala od přítele k pěti rokům chození. S přítelem už oba pracujeme, bydlíme spolu přes dva roky a pořídili jsme si psí miminko. Takže je na čase svatba..... Zatím jen brouzdám po netu, hlavně po beremese.cz ;-) , když se mi něco líbí, tak si to uložím do pc, bude se to hodit....Svatbu plánuje max. o 25 lidech, myslím, že to bohatě stačí. Prarodiče máme hodně nemocný, takže ani všichni na svatbu nepůjdou. Pozveme jen rodinu a pár kamarádů. Určitě budeme mít hudbu. Švagrová na svatbě hudbu a tanec neměla a byla to celkem nuda. Teď přítel docela machruje, ale až půjde na podzim žádat o ruku, tak bude mít sevřenou p.. :-D :-D . Nevíme, kdy to máme rodičů říct. Jestli v září (to oslavíme 7-leté výročí) nebo koncem řijna (to má přítel narozky, takže rodinný oběd). Poraď kdy :-( !!!
Profilova fotka
ahoj Alis, já myslím, že přítelovy narozky budou nejlepší příležitost, rodinka pohromadě... :-D
radusaondra: hmm já si to myslím také...
Profilova fotka
tak hodně štěstí, ale aspoň má přítel dost času si vše natrénovat :-D :-D :-D
Alis: Já bych asi zvolila ty narozky, to bude vhodná příležitost, kde se sejdete všichni. My to možná uděláme taky tak-buď v červenci na přítelovo narozky nebo v září na moje, to se ještě uvidí. Je to krásný takhle plánovat, už aby byl konec roku. A odkud jsi Ty? Já jsem zatím prošla půjčovny jen tady ve Strakonicích a zatím mě ještě nic až tak neokouzlilo, pěkný jsou skoro všechny, ale chci přesně podle představ-žádný přeplácaný kytičkama a třpytkama, ale bohatou sukni, bílý a závoj. Hudbu budeme taky určitě mít a taky tak 25 lidí, to je akorát. My začneme dělat až v červenci, tak si před svatbou budeme ještě zařizovat bydlení, to bude veselo, ale aspoň to uteče. Pak tady taky začnu ukládat fotečky z příprav a pak ze svatby. Tak zatím pa pa a všem přeji krásný den a víkend a hlavně, ať už nám vydrží to sluníčko! :-)
ilona24:pošlu IP!
Ahojky holky! VESELÉ VELIKONOCE VŠEM!
Profilova fotka
Ahojky holky, my plánujeme svatbu na sobotu 7.7.2007. Datum máme vybrané už pár let dopředu, ale místo bude asi problém, proto Vás chci poprosit o radu. Jde o to, že moji a přítelovi příbuzní a známí bydlí v různých částech republiky, a tak nevíme, v kterém okrese uspořádat svatbu a natož, v kterém konkrétním místě. Přítel a jeho malá rodina ( přítel již nemá žádné prarodiče a nemá ani žádné bratrance a sestřenice) a většina jeho známých je z Nymburka, kde teď už oba čtvrt roku žijeme. Já mám většinu příbuzenstva ( včetně dvou babiček a dědy) na Českomoravské vrchovině (na Pelhřimovsku), kde jsem se narodila. Celý život ale žiji s rodiči, bratry a některými příbuznými v Praze, kde teď s přítelem taky pracujeme. Jsem naprosto rozpolcená v názoru, kde mít svatbu, aby to vyhovovalo nejen mě a mému příteli, ale i ostatním svatebčanům. Nerada bych, aby moji prarodiče cestovali vzhledemk jejich věku moc daleko, ale zase bych ráda měla na svatbě své kamarády z Prahy a Nymburka. Napadla mě zlatá střední cesta, aby to měli všichni stejně daleko. Dokonce jsem si i vyhlédla místo ( zámek Jemniště u Benešova), ale nejsem si jistá, zda je to dobrý nápad. Budu ráda, když se mi ozve někdo, kdo řeší podobný problém a poradí.
Ahoj holky, jste tu někdo?
Profilova fotka
ahoj Alis, nějak to tu vázne, viď? Všichni asi chodí do 2007, ale tam já nestíhám. Co nového? Pokročila jsi nějak s přípravama?

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?