Svatba 9.4.2011

Ahoj, procházím si diskuze a nenašla jsem tu žádnou k termínu 9.4.2011. Ráda bych se dověděla, co musím ještě zařídit... Zatím máme zamluvený termín na radnici, zamluvené šaty a koupené botičky... To je zatím vše... Teď řešíme hostinu a počet lidí...
Ahoj, náhodou jsem narazila na diskuzi s tímto datem. Máme stejné datum. Jak jste na tom teď měsíc před svatbou? My máme snad vše objednané teď budeme jen dolaďovat drobnosti. Snad jsem na nic nezapomněli. Jediné co ještě nemáme je odlek pro ženica a nemám vybraný účes a nemám vizážistku. Což je asi docela důležité :)
@monales Ahoj, řeknu ti už jsem ani nevěřila že se někdo chytí... Já se přidala do diskuze 16.dubna 2011. Oblek jsme kupovali v Brně ve vankovce peek and cloppenburg mají tam dobré ceny a kvalitní obleky... my jsme koupily 100% vlněný oblek za 4000,-(ale je teda bez vestičky) Jinak účes mám pouze hrubou představu, jdu na zkoušku 14 dní před svatbou. Vím jenom, že chci do vlasů květiny. :-) Vizážistku jsem si sehnala přes fotografku...
Tak, oblek vyřešen. Nakonec si bude brát svůj vlastní, který si loni kupoval a je pěkný, a objednali jsme o víkendu půjčení vesty a kravaty i s košilí, moc pěkné v Hustopečích u Brna a účes už vím obyčejný drdol s květinou. Tak te teď jen drobnosti a program dne a někoho, kdo se ujme organizace ...
@monales Tak co už máš všechno? Mě už čeká pouze příjemná rozlučka se svobodou.... :-)
Tak já mám rozlučku za sebou a začínám přemýšlet, co všechno nemám, ale jsou to už jen drobnosti, do kterých se mi příliš nechtělo... Hlavně ať nám svítí sluníčko :)
@monales jj, taky doufám ve sluníčko... :-) měla jsem rozlučku včera... Tak jsem předchvílí vstávala...
tak už jen pár dní ;-)
ráda bych se podělila o zkušenost, byť ne dobrou. rozhodně nedoporučuji nákup obleku v obchodní galerii na orlí - obchod CEREMONI. paní prodavačka je sice velmi milá, oblek jsme zde zakoupili, nicméně při reklamaci, kterou nám paní prodavačka nejprve uznala a po třech týdnech, kdy jsme si šli vyreklamovaný oblek vyzvednout, jsme se dozvěděli, že závada nebyla odstraněna, paní majitelka reklamaci neuznala a oblek nám vrátili vadný. podotýkám, že jsme koupili velmi drahý oblek a bylo (a stále je) pro nás velkým zklamáním přístup majitelky.
@monales Ahojky, tak jaká byla svatba... Když ted koukám napočasí,tak si říkám, že vyšlo výborně... Jenom ten vítr mohl být menší,ale jinak super. Všechno klaplo... :-) Dokonce i když jsem tomu ještě o půlnocinevěřila,tak svatební noc... :-)
Ahojky, nám svatba taky vyšla super, až na ten vítr, ale to vůbec nevadí, sluníčko svítilo :) Bylo tam i pár spalených hlav :-) Na obřad jsem se těšila nejméně, ale za to se mi líbil nejvíce. Svatební noc kupodivu u nás také :) Ještě týden jsem z bot necitila prsty u nohou, ale stálo to za to ;-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?